Nincs is ezzel semmi gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 20. szombat 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (906438)
2018. 10. 20. szombat 11:11
A volt barátnőm, akiről alább írtam, hogy mellettem is mekkora ribanc volt, azért az előéletében sem tétlenkedett. Montengrói lány volt, elmondása szerint már 14-15 éves korában is óriási mellekkel. Azzal szórakozott, hogy fiú osztálytársainak hirtelen felhajtotta felsőjét, hogy lássák a ciciket. Utána izgatta, hogy biztosan arra verték ki. Mesélte, hogy házibulikban mindig ő volt az egyik, aki több pasival is lefeküdt. Egy szaunában egyszer néégyen megdugták. Amúgy az anyja ugyanilyen volt, sok mindenkivel lefeküdtl, és a férjének ezt úgy adta elő, mintha ez teljesen normális lenne. A lányának pedig követendő példának tekintette.
A volt barátnőm, akiről alább írtam, hogy mellettem is mekkora ribanc volt, azért az előéletében sem tétlenkedett. Montengrói lány volt, elmondása szerint már 14-15 éves korában is óriási mellekkel. Azzal szórakozott, hogy fiú osztálytársainak hirtelen felhajtotta felsőjét, hogy lássák a ciciket. Utána izgatta, hogy biztosan arra verték ki. Mesélte, hogy házibulikban mindig ő volt az egyik, aki több pasival is lefeküdt. Egy szaunában egyszer néégyen megdugták. Amúgy az anyja ugyanilyen volt, sok mindenkivel lefeküdtl, és a férjének ezt úgy adta elő, mintha ez teljesen normális lenne. A lányának pedig követendő példának tekintette.
Pl elmesélte, hogy egy rokonánál voltak a sráccal. A rokonnak sarokkádja volt. A srác elment fürdeni egyedül. Párom később gondolt egyet, majd bement utána. Mondta, hogy keményre verte a srác farkát, ráült és meglovagolta. Mondta hogy csak addig lovagolt, hogy neki jó legyen, azt nem várta meg hogy a srác is elélvezzen. Mint aki jól végezte dolgát, leszállt róla, megtörülközött és kiment a fürdőből. Mondta hogy a srác este még megdugta hátulról.
Képet pedig egyelőre nem töltök még föl.
Képet pedig egyelőre nem töltök még föl.
Esetleg egy jó kis fotósorozatot feltehetnél az asszonykáról, hátha mekívánnya valaki, aztán megint lesz miről mesélnie!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2018. 10. 19. péntek 05:33
Tegnap este szex közben rákérdeztem. Elmesélt egy pár érdekes dolgot, és bevallotta, hogy szokott úgy masztizni, hogy ezekre a szitukra gondol. Jót élveztem ettől.
Miket mondott ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2018. 10. 19. péntek 05:33
Tegnap este szex közben rákérdeztem. Elmesélt egy pár érdekes dolgot, és bevallotta, hogy szokott úgy masztizni, hogy ezekre a szitukra gondol. Jót élveztem ettől.
Engem izgatna, ha mesélne bármit is, de nem nagyon akar mondani semmit.
Igen. De volt egy barátnőm, aki a fantáziáit mesélte el dugás közben. Roppant változatos és izgató volt, ahogyan közben előadta, hogy pl. most egy swingerbe, vagy nudista strandra képzeli magát. Megvalósítani azért nem lehetett, mert Őt bár izgatta, de az hogy én más csajokkal hancúrozzak,na azt nem. A viszonosság elve mentén pedig kikötötte, ha nekem nem lehet, akkor neki sem.
Nagyon izgat, főleg ha az aznapiakról
Sziasztok! Ha izgat, hogy más férfi kiveri a párotokra , írjatok a summerneo25@gmail.com ra minőségi tribute fotókat készítek róla . Köszönöm a bizalmat.
HA megdugták az nem izgat egyáltalán.Ha kefélt az jó mert az nem egyoldalu kihasználás
Mindenkinek volt szerintem szinte
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 13. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3803452)
2018. 10. 13. szombat 07:04
esetlegeskalandjaibol?
persze ha volt a tudtoddal
esetlegeskalandjaibol?
sajnos moni nem tud mit mondani én voltam az első neki
Én szeretem ha a párom mesél a korábbi élményeiről,
Pláne ha jó részletesen
Pláne ha jó részletesen
Nekem igen, izgato. A szex szenvedellyel jo, a szenvedelyes ember valiszinuleg korabban is jokat szexelt masokkal. Ebben nincs semmi kivetni valo.
A lenyeg, hogy most velem is tegye es mindez tartson addig, amig mindkettonknek jo. Vagy nem?
A lenyeg, hogy most velem is tegye es mindez tartson addig, amig mindkettonknek jo. Vagy nem?
Szisztok! Nálumk ujabban kedvelt téma...
reszben nem.is olyan rossz talan (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 20:23
Ennek két oka lehetséges,illetve ennek a két oknak a kombinációja:1.Nem akar megsebezni vele érzelmileg,mert úgy érzi,hogy ha felemlegeti az exeivel történt szexuális élményeit,,akkor lényegében megcsalna .2. "Ő nem olyan nő",vagyis tartja magát a monogámia törvényéhez,mert fontos neki a róla kialakult morálisan fejlett kép,amit lerombolná azzal,hogy ha csupán gondolati téren,de másik férfira is fókuszálna szexuálisan.
Engem izgat, olyannyira, hogy dühbe jövök tőle és elküldöm a régi párjához. A nyamvadt persze nem megy. Egyszer meg is karmoltam érte az arcát.
Alapvetően szerintem jó beszélni arról,hogy kinek milyen tapasztalatai voltak: mit próbált ki ,mit szeretne.
Ettől még nem feltétlenül szükséges nevesíteni az illetőt...
Ettől még nem feltétlenül szükséges nevesíteni az illetőt...