9 évvel ezelőtt volt egy csajom, aki vendéglátásban dolgozott pultosként. Együtt is éltünk, és gyanut fogtam, hogy megcsal. Azt vettem észre, hogy sokat költ magára. A fizetését az éjjeliszekrényben tartotta, abból alig hiányzott, de mindig vett ezt azt magának. Kérdeztem tőle, honnan van ezekre a cuccokra pénze, és mindig azt felelte sok jattot kap. Eleinte elhittem neki, de egyszer, amikor hazajött, olyan volt a szoknyája, mintha sperma lenne rajta. Ez volt az a pont, hogy elhatároztam, kiderítem mi folyik a háttérben. Az egyik szabadnapját az ajtó kulcsait kicsentem a táskájából , és elmentem lemásoltatni. Eljött a csütörtök este, éjfél előtt nem sokkal felhívtam, hogy elmenjek-e érte kocsival. Azt mondta nem kell, szeretne hazasétálni. Én viszont zárásra (éjfélre) odamentem. Látom az ajtó bezárva, villanyok lekapcsolva, de a táskája a pult mellett a fogasra akasztva. Elővettem a kulcsokat, és halkan bementem. Csak telefonnal világítottam. Nézem a női mosdót, üres, férfi mosdó üres. Megyek az italraktárba, benyitok, és a kedves párom egy rekeszbe kapaszkodik, és éppen dugják hátulról. Észrevettek, és nagy balhét csaptam. Akkor nagyon rosszul esett. Örlődtem magamban, és azt hittem ez a sors csapása, mert én is megcsaltam őt. Egy hétig alig szóltunk egymáshoz. Aztán megkérdeztem mi ez az egész. Elmesélte, hogy egyszer záráskor már csak két srác vendég maradt. Odament hozzá az egyik srác, lerakott elé a húszezrest, és azt mondta övé lehet, ha leszopja. Nemet mondott a csajom. Majd lerakott elé még egy huszast, és mondta, ha barátjával együtt leszopja övé lehet. A negyven rugónak, és a két faroknak már nem tudott ellenállni. Aztán szépen híre ment a szórakozóhelyen, hogy bevállalós a csajom. Egy magas "borravalóért" extrákra is hajlandó. Ahogy telt az idő megbocsátottam neki. Sőt, később már engem is izgatott a dolog, hogy mekkora kis kurvám van. Aztán kértem tőle, hogy mesélje el a kalandjait. Eleinte ellenkezett, de mondtam neki, hogy nem csinálok balhét. Amikor mesélte azt vettem észre, hogy felizgulok tőle. Később már dugás vagy szopás közben sokat mesélt. Végül jól sült el a dolog, mert ez a lebukás vezetett ahhoz, hogy ki merjük mondani egymásnak, hogy szeretnék többesben szexelni.
Igen izgató! A jelenlegi párom kérdezett szex közben az exeimről. Eleinte furcsaltam és bevallom zavart is de egy idő után izgi lett és néha még én mondok neki egy két sztorit de akkor nagyon hamar elsűl :(
Nagyon, de nem mindenki szeret mesélni. Na meg persze jobb az élmény, ha jól, kellő részletességgel van előadva.
Te meg nyálcsorgató.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 09. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Törölt felhasználó (1262762)
2021. 06. 09. szerda 19:51
Te egy hős vagy!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Te egy hős vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 09. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2021. 06. 09. szerda 06:48
Hétvégén a szomorkásan mesélte a lányka hogy hiába próbálkozik a barátjával a gyerek 3-4 lökés után elmegy . Muszály volt befejeznem amit a legényke elkezdett.
Hétvégén a szomorkásan mesélte a lányka hogy hiába próbálkozik a barátjával a gyerek 3-4 lökés után elmegy . Muszály volt befejeznem amit a legényke elkezdett.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 06. 04. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen hallgatnám a párom előző szex élményeit de nem hajlandó megosztani velem soha semmit.
Ha alaposan felizgatod , szex közben talán közlékenyebb. Kérdezz rá néhány intim dologra , ha csinálsz valami ujat történt e már ilyen vele.....
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
O.k. hogyan? ötlet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 09:32
Beszéldrá, faggasd ki.
Beszéldrá, faggasd ki.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nagyon izgatólenne ha mesélne!
Mert nem láttad kinek kűldtem a választ amihez hozzá szoltál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 07:31
És ezt miért nekem címzed?
És ezt miért nekem címzed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 07:28
Amugy csak a törvények szakértőjének véleményére vagyok kíváncs aki szerint büntetendő ha 17 éves lányt megkefél valaki segítség fejében.
Amugy csak a törvények szakértőjének véleményére vagyok kíváncs aki szerint büntetendő ha 17 éves lányt megkefél valaki segítség fejében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 07:15
Screenshotold be hogy elhidjük
ÓÓÓÓ kis kíváncsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 07:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 06:32
Mos mit csináljak ha törvénybe ütköző , és beteg dolgokat kér tőlem a lányka. Most írt hogy a barátja tegnap megint csak össze maszatólta. Ma délelőtt kefélne egy jót. Mit tegyek?
Mos mit csináljak ha törvénybe ütköző , és beteg dolgokat kér tőlem a lányka. Most írt hogy a barátja tegnap megint csak össze maszatólta. Ma délelőtt kefélne egy jót. Mit tegyek?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 06. 04. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is élvzetes amikor elmeséli aa 18 éves barátjával történt eseményeket.
Lehet így gondolod, nekünk viszont élvezetes.
Ez akkor is nagyon beteg dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 04. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 04. péntek 07:03
17 éves és ő kezdeményezett. Szívességből elvittem, össze raktam a szekrényt utána keféltünk egy jót. Mi ebben a bűncselekmény?