Privát Gloryra hely esetleg?
Ha kiírod ide előre hogy mentek bárhová, akkor sokkal nagyobb az esélye hogy nem csak egymással kardozó pasikat találtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751397)
2024. 09. 03. kedd 21:36
A Hegedűsbe mentünk le a párommal,nagyon kedvesek az eladók..bementünk a moziba de inkább kijöttünk..a pasik egymás farkával kardoztak..totál nevetséges volt..inkább eljöttünk..talán a glory cafét kipróbáljuk ahol nincs annyi meleg pasi..vagy tudtok ajánlani más helyet?
Nehéz jó helyet, pasikat találni...
A Hegedűsbe mentünk le a párommal,nagyon kedvesek az eladók..bementünk a moziba de inkább kijöttünk..a pasik egymás farkával kardoztak..totál nevetséges volt..inkább eljöttünk..talán a glory cafét kipróbáljuk ahol nincs annyi meleg pasi..vagy tudtok ajánlani más helyet?
Van a lurdyban is glory??
A Lurdyban hol találom?
Szoasztok! M5 tescoban mikor szoktak lenni?
Sziasztok ALL! ;-]
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 08. 21. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 13:36
Tudom kiről beszéltek. Legközelebb nyugodtan szóljatok a pultnál a személyzetnek.
Tudom kiről beszéltek. Legközelebb nyugodtan szóljatok a pultnál a személyzetnek.
(Ez egy válasz mrandmiss üzenetére (2024. 08. 21. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 12:22
Helló,
Tudja valaki,hogy ki az a kopaszodó,szemüveges,értetlen gnóm pasi kesztyűben a Gloriyban?Eddig 2x voltunk,1x hét közben,1x hétvégén,de mindkétszer belefutottunk sajnos.Félreértések végett tudjuk,hogy hová mentünk be,bár hatalmas rutinnal itt még nem rendelkezünk azért.Egyébként nincs bajunk a normális közeledéssel,ha legalább kérdezni tud az illető,de amikor szótlanul betámadnak,kúszik-mászik valaki,átnyúl,matat és ráadásul nem érti az elutasító jelzéseket sem,az viszont kifejezetten zavaró,sőt irritáló tud lenni.Már a ráhangolódásnál elvágja az ilyen a kedvet!!Másoknak nem tűnt még fel ez a túlzottan tolakodó viselkedése?Feltehetően valami törzsvendég lehet,ezért nem akartunk problémát,de legközelebb szerintem szólni fogunk a pultnál inkább,ha újra belefutunk,hátha az megoldás lehet a távol tartására. .
Tudja valaki,hogy ki az a kopaszodó,szemüveges,értetlen gnóm pasi kesztyűben a Gloriyban?Eddig 2x voltunk,1x hét közben,1x hétvégén,de mindkétszer belefutottunk sajnos.Félreértések végett tudjuk,hogy hová mentünk be,bár hatalmas rutinnal itt még nem rendelkezünk azért.Egyébként nincs bajunk a normális közeledéssel,ha legalább kérdezni tud az illető,de amikor szótlanul betámadnak,kúszik-mászik valaki,átnyúl,matat és ráadásul nem érti az elutasító jelzéseket sem,az viszont kifejezetten zavaró,sőt irritáló tud lenni.Már a ráhangolódásnál elvágja az ilyen a kedvet!!Másoknak nem tűnt még fel ez a túlzottan tolakodó viselkedése?Feltehetően valami törzsvendég lehet,ezért nem akartunk problémát,de legközelebb szerintem szólni fogunk a pultnál inkább,ha újra belefutunk,hátha az megoldás lehet a távol tartására. .
Helló,
Hali
Tudtok még Pesten vagy Pest megyében ilyen helyeket??
Tudtok még Pesten vagy Pest megyében ilyen helyeket??
Üdv
M5 tescoba tuti van (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
M5 tescoba tuti van (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 08:23
Hol van ilyen glorry hall pontosan és mi a menete a dolognak
Én pasikent ennek akár ki d két oldal is lehet
Hol van ilyen glorry hall pontosan és mi a menete a dolognak
Sziasztok , en is voltam szuper volt
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 10:46
Tegnap nagyon komoly buli volt a Glory Caféban..... rengeteg sex volt.... volt innen valaki?
Ezzel nekem is egyet kell értenem sziasztok.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Budapesten vagy Győrött tud valaki olyan helyről ahol nem bűn önkielégíteni? Szeretem ha néznek, és nem bánnám ha nem csak pasik volnának. Bp Gloryban voltam, de nem jött be az atmoszférája.
Budapesten vagy Győrött tud valaki olyan helyről ahol nem bűn önkielégíteni? Szeretem ha néznek, és nem bánnám ha nem csak pasik volnának. Bp Gloryban voltam, de nem jött be az atmoszférája.
23 éves fiú.) Helló! valaki esetleg bevezetne a glory hole világába? még sosem voltam, de kiváncsi vagyok.
Most nagyon sokan voltak, párok is bőven.... Egy ápolt fiúnak mindíg van esélye.... Nyugodtan lehet próbálkozni,csak bátorság és kedvesség kell hozzá a lányoknál!!
Somogyban van valami ilyen hely?