Most nagyon sokan voltak, párok is bőven.... Egy ápolt fiúnak mindíg van esélye.... Nyugodtan lehet próbálkozni,csak bátorság és kedvesség kell hozzá a lányoknál!!
Somogyban van valami ilyen hely?
Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni .
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 10:46
Tegnap nagyon komoly buli volt a Glory Caféban..... rengeteg sex volt.... volt innen valaki?
Szia! Megosztanád kérlek, milyen a hely? Mire számíthat ott egy férfi? Még nem voltam, és talán egy tapasztalt látogató hiteles képet tud adni róla.
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap nagyon komoly buli volt a Glory Caféban..... rengeteg sex volt.... volt innen valaki?
voltam, tényleg jó volt
Sajnos nem voltam, van kedved mesélni róla?
Sziasztok, ez engem is érdekel!
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 16:55
Ez egy remek kérdés- ha megengeded kiegészíteném úgy, hogy Szabolcs Megyében tud valaki glory helyet?
Nyíregyháza-Mátészalka közt valahol?
Nyíregyháza-Mátészalka közt valahol?
Szia, ez engem is érdekelne, sajnos a Nyíregyi bevolt zárva mikor voltam!)
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 12:08
Nagy kár, hogy megnéztem az alább elmondottakat, Nyíregyházán, nem működik már a Hősök terén a nyilvános WC-ben a glory, mert fel van újítva.
Szabolcs Megyében pedig nem ismert ilyen lehetőség, max. valamelyik szex shopban Nyíregyházán, de erről sincs sehol semmi info.
Ha valaki tud esetleg Szabolcsban, max. Debrecenben ilyen helyet, ami 100% hogy még működik, kíváncsi volnék rá.
Szabolcs Megyében pedig nem ismert ilyen lehetőség, max. valamelyik szex shopban Nyíregyházán, de erről sincs sehol semmi info.
Ha valaki tud esetleg Szabolcsban, max. Debrecenben ilyen helyet, ami 100% hogy még működik, kíváncsi volnék rá.
Nagy kár, hogy megnéztem az alább elmondottakat, Nyíregyházán, nem működik már a Hősök terén a nyilvános WC-ben a glory, mert fel van újítva.
glory hole
Nem titkolt vágyam egyszer elmenni oda. Biztos, hogy komoly bulik vannak
(Ez egy válasz vagyokaki... üzenetére (2023. 10. 03. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 20:42
Vasárnap-Bécs-Lovekinot látogattuk meg-és nekünk nagyon bejött.
Bár kicsi de segítőkész Tulajba-és normális közönségbe futottunk bele
Nagy és kis mozi-Glory-fejőasztal van a moziban-és kb 30-35 pasi. + 1 Pár volt mikor lementünk 18-ra
Nagy moziban voltunk szinte végig-fotelekben illetve középen a kerek asztalon minden álmunkat -vágyunkat megkaptuk a lent lévő kulturált csapattól.Gang-Bang.és Bukkake
kis Glory a végén-és boldogan jöttünk el-máris tervezve a következő turnét
Nagy és kis mozi-Glory-fejőasztal van a moziban-és kb 30-35 pasi. + 1 Pár volt mikor lementünk 18-ra
Nagy moziban voltunk szinte végig-fotelekben illetve középen a kerek asztalon minden álmunkat -vágyunkat megkaptuk a lent lévő kulturált csapattól.Gang-Bang.és Bukkake
Köszönöm az infót, meggondolandó akkor egy látogatás valamikor ha lesz idő rá
(Ez egy válasz Dx87911 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 20:05
Működik.
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is
Vasárnap-Bécs-Lovekinot látogattuk meg-és nekünk nagyon bejött.
Arra én is
(Ez egy válasz LightPair üzenetére (2023. 09. 16. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nemetorszag minden nagy varosaiban...!!!minden heten van...!!! sex kino,stb
Érdekesen hangzik!
Vetnénk egy pillantást arra a furgonra! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Vetnénk egy pillantást arra a furgonra! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712346)
2023. 08. 12. szombat 17:30
Furgonban levő glory hole-ra lenne igény?
Működik.
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is (Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is (Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 17:07
Az egy non-stop wc volt ha jól emlékszem. De még működik ? Nem úgy volt, hogy bezárják?
Volt valaki itt a Club Angels ben? Van ott Glory Hole, vagy valahol Zalaegerszegen?
Esetleg Zalaegerszegen nincs Glory Hole? sehonnan senkitől sem hallottam még hogy lenne e szóval gondolom nincs, de én nagyon örülnék neki meg biztos sokan mások is.