úgy tudott énekelni, mint egy tengeri barlang, ami hanggá változtatja az óceánt...jim crace...
az ember a legkifinomultabb, ezért ő tud a leginkább szenvedni...schoppenhauer
nem a halálra gondoltam, hanem egy teljesebb életre, ahol az akarat urlja már a lehetőséget, ahol nem csak a vágyaimban lehetek szabad, hanem a vágyak teljesítésében is...jókai anna...
az ember a legkifinomultabb, ezért ő tud a leginkább szenvedni...schoppenhauer
nem a halálra gondoltam, hanem egy teljesebb életre, ahol az akarat urlja már a lehetőséget, ahol nem csak a vágyaimban lehetek szabad, hanem a vágyak teljesítésében is...jókai anna...
Egy férfi szívéhez a legrövidebb út a mellkasán keresztül vezet.
- Roseanne Barr
- Roseanne Barr
semmi baj a munkahelyi szexuális életemmel.. egész nap baszogatnak és szopok....
mosolyogj!!! ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz
az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
mosolyogj!!! ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz
az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
a filozófia nem ad választ az élet nagy kérdéseire de színvonalasan mond csődöt...
a másikból annyi a tiéd, amennyire szereted...
sose mondd azt: "szeress engem!" Isten is hiába mondta.....
a másikból annyi a tiéd, amennyire szereted...
sose mondd azt: "szeress engem!" Isten is hiába mondta.....
az vagyok, aki vágyik arra, hogy 80 évesen fogja valaki a kezét, és ne negedje el könnyen a földi léttől. mert a szerelme vagyok, s ő a másik felem. csak ezt akarom.....király attila
ha úgy alakítod a vágyaidat, hogy minidg azt akard, amit tenned kell, akkor sosem érhet csalódás...márai sándor..
ha biszexuális vagy kapásból megduplázódnak a randiesélyeid egy szombat estétn...woody allan
Szerencse, hogy nem vagyok biszexuális. Nem bírnám elviselni, ha a férfiak is ugyanúgy elutasítanának, mint a nők.
- Bernard Manning
- Bernard Manning
Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!
Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen.
Az alkohollal nincs semmi probléma, na de nélküle...
Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen.
Az alkohollal nincs semmi probléma, na de nélküle...
NEVETÉS NÉLKÜL ILYEN JÓL MÉG NEM MULATTAM...mondta woody allan a szexről
valahányszor a sütő közelébe megyek, a kutya felvonít
még soha nem hallottam, hogy egy férfi tanácsot kért volna, hogy hogyan egyeztesse össze a házasságát és a karierjét...gloria steinem
"Olyan csúnya vagyok, hogy egyszer egy utcalány azt mondta nekem, hogy fáj a feje."
Woody Allen
Woody Allen
"Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet."
/Woody Allen/
/Woody Allen/
feléje fordult, azzal a sajátos gyengédséggel mosolygott rá, amit a nők egyvalakinek tartogatnak, annak a férfinak, akit a legjobban szeretnek életükben.--c mc cullogh
könnyű azért szeretni valakit, mert tökéletes. a szeretet igazi próbája az, ha annak ellenére is tudunk szeretni valakit, ha az illető az életében és a cselekdeteiben távol jár attól a tökéletességtől, aminek a lehetőségét megláttuk benne...p.v. kahn
"minden élet látszaton, művészeten, illúzión alapszik, minden élet nézőpont kérdése, s el nem maradhat belőle a szükségsezrű tévedés---nietzsche
SZABAD EMBER VAGY EGYEDÜL EGYÉNISÉGED A BÖRTÖNÖD. --késő sztoikusok
SZABAD EMBER VAGY EGYEDÜL EGYÉNISÉGED A BÖRTÖNÖD. --késő sztoikusok
" az elmúlt két évtizedben egyetlen magyar író sem követett el nő miatt öngyilkosságot. rossz jel. rossza nőkre, és rossz az irodalomra."--márai s.
" a természetben semmi nincs annyira szent, hogy ne akadna meggyalázója"---seneca
"Imádok a véletlenre gondolni: arra, hogy egy elejtett szó, egy kavics a cipőben az egész világegyetemet megváltoztatja."
/Anne Tyler/
/Anne Tyler/