Már akármit meg tudnak csinálni, hogy úgy tűnjöb mint ha igazi lenne, de tuti kamu.
sztem is kamu bár láttam egy videot erröl hát ott nem látszott annyira kamunak a dolog!
Óriási kamu.
De persze, a csaj már ájultan fetrengene.
De persze, a csaj már ájultan fetrengene.
Ez már nagyon durva,ha igaz,de ez egyenesen állatság
pontosan!!! egyetértek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
2005. 04. 04. hétfő 10:31
Ezt én komolyan nem értem...Mi a fenéért akarják tágitani a puncit...egyrészt tágul az magától is,elég rendesen,feltéve ha a hölgy már eléggé fel van izgatva.Másrészt legjobb tudomásom szerint pont azt szeretik a pasik ha szorit a punci,nem??Akkor meg mi a fenének tágítani??
ki az az elmebeteg aki ilyet csinálna?!?? ha akkora lenne mint a képen ....gondoljátok el h állna rajta a tanga
hát ja...azért is van letakarva az ágyacska...meg a nő dereka...és a lábakon lehet látni h mű...elég furcsán veri vissza a fényt...:)) szerintem
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az említett sztori. Aki ezt behiszi az nagyon nincs képben!!!
mennyémá mind durva!.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 09. péntek 20:02
ez a habverős durva
ez a habverős durva
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nézd a többit is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 09. péntek 19:55
karotin bomba muff
karotin bomba muff
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:54
Néhány ötlet aki mégis ilyesmire adná fejét ( nejét ) s farka nem ágyúcső, az otthon talált dolgokból mit lehet kihozni!!
Néhány ötlet aki mégis ilyesmire adná fejét ( nejét ) s farka nem ágyúcső, az otthon talált dolgokból mit lehet kihozni!!
De.
(Ez egy válasz Kispetyakov üzenetére (2007. 02. 09. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 09:10
ÉN is azt kérdem minek azt tágitani? Akkor jó ha kellemesen szűk. Nem?
ÉN is azt kérdem minek azt tágitani? Akkor jó ha kellemesen szűk. Nem?
Furcsán mübőrösen hajlik a térd résznél
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 09. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 08:43
Most, hogy így említed, tényleg mintha nem a saját lábai lettek volna a csajnak, és a rajta lévő "gödör" sem igazi!!
Most, hogy így említed, tényleg mintha nem a saját lábai lettek volna a csajnak, és a rajta lévő "gödör" sem igazi!!
Kismalac videóiban van valahol a hosszabb változat nézd meg jobban a nő lábát vagyis nemlábát mert az egy jól elkészített mübőrnő alsótest.Amúgy normális körülmények között egy nő sem ilyen hüje.Vannak nagyigényüek de ennyire nem.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:37
A Goldenen is van 1 kisfilm...1 pasi a fejét dugta be a csajnak...de szerintem elég mű...nem tudom elhinni h akkora lenne...lehetetlen..
Hülyeség!!! Voltatok már punci közelében? Még ha már rongyosra is köszörült, és agyon tágított sem fér be valóságban az általatok felvázolt ( én is láttam, jól megmosolyogtam ) kopasz férfi feje!!!
Volt már két barátnőm akinek befért az öklöm ( ebből is kevés van ) abból meg mégkevesebb aki mégnagyobbat enged magába ( pl Latexangyal )pl két női kézet.
A kifordított popós csajnak ( ez egy másik topik ) is van egy kisvideója amin egy felpumpálható gumipéniszt vesz ki magából. Mire kiveszi van vagy 5o cm-es és 15-ös átmérővel, de az a hüvelyében jóval kisebb ( pedig használja rendesen a punciját!! ). ( ha valakit érdekel - és megtalálom - akkor szívesen átküldöm.
Volt már két barátnőm akinek befért az öklöm ( ebből is kevés van ) abból meg mégkevesebb aki mégnagyobbat enged magába ( pl Latexangyal )pl két női kézet.
A kifordított popós csajnak ( ez egy másik topik ) is van egy kisvideója amin egy felpumpálható gumipéniszt vesz ki magából. Mire kiveszi van vagy 5o cm-es és 15-ös átmérővel, de az a hüvelyében jóval kisebb ( pedig használja rendesen a punciját!! ). ( ha valakit érdekel - és megtalálom - akkor szívesen átküldöm.