Az hülyeség!
Annyira nem lehet tág
Annyira nem lehet tág
én is azt hittem, hogy csalás, de láttam több filmet is a nőről és tényleg elég tág. egyik ismerősöm azt is mondta, hogy szerinte szülés után 1-2 nappal van! bár szerintem az elég fájdalmas lenne!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:37
A Goldenen is van 1 kisfilm...1 pasi a fejét dugta be a csajnak...de szerintem elég mű...nem tudom elhinni h akkora lenne...lehetetlen..
A Goldenen is van 1 kisfilm...1 pasi a fejét dugta be a csajnak...de szerintem elég mű...nem tudom elhinni h akkora lenne...lehetetlen..
A tök az tényleg oda való, csak hát nem a vegetáriánus változat.
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 06. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kellene tágítani. Ha kell akkor tágul az magától is. Ha nagyon tág akkor max harangozni lehet benne. Perverz játéknak persze jó csak az a kérdés hogy kinek.
Ez sem kutya
Itt 3 kéz megy a puniba
Itt 3 kéz megy a puniba
Én nem tom nektek milyen csajotok van, de az enyémé mindig ugyanolyan szűk, mint régen, és csodálatosan képes tágulni.
ha rendszeresen dugsz egy lukat akkor úgyis tágul. Kilehet próbálni az útszéli lányokat,hogy milyenek
elég beteg lehet az a szegény nő........nem is tudom h lehet e még azt élvezni
![confused](images/smilies/confused.gif)
Nem semmi, de ennél egy ököl is nagyobb.
Mondom az a film (ha lenne elég sávszélem feltölteném) amit láttam, egyszerűen elképesztő.
Több rész, de a végén, két férfi kéz matat a punciban, és a csaj élvezi, láthatóan élvezi.
Mondom az a film (ha lenne elég sávszélem feltölteném) amit láttam, egyszerűen elképesztő.
Több rész, de a végén, két férfi kéz matat a punciban, és a csaj élvezi, láthatóan élvezi.
egy puncit nem kell tágítani,jó ahogy van,foleg ha egy kicsit még szorossabb az a legjobb!!!
Láttam egy olyan filmet mostanság (egy torrent oldalról), amiben a faszikám két kézzel tök lazán nyúlkál a csajban.
Izgi volt, de azé bittos harangozna bennt mindenki.
Azt hiszem ez egyfajta más izgalom.
Nemcsak a dugásra kell mindig gondolni.
Izgi volt, de azé bittos harangozna bennt mindenki.
Azt hiszem ez egyfajta más izgalom.
Nemcsak a dugásra kell mindig gondolni.
és a vibri??
A cerkámmal
Én szó szerint a farkammal tágítom! Nagyobbra meg minek? Hogy lötyögjön benne mint koldus seggébe a lófasz! Az a jó, ha pont rávaló!
a punci tágítását szerintem legjobb a nyelvemmel csinálni, más segédeszköz csak az ujjam lehet még, ami szóba kerülhet, vagy esetleg a partner saját ujja, miközben nyalogatom
A punci nem spájz, hogy ott raktározz. Örülj neki ha a farkad körül érzed a nőt.
Amúgy tágul az ha be akar fogadni, ha meg nem, menj haza, vagy inkább nézz vele TV-t és hagyd a testiséget másra.
Amúgy tágul az ha be akar fogadni, ha meg nem, menj haza, vagy inkább nézz vele TV-t és hagyd a testiséget másra.
Nemértem egyszeruen miért kell egy puncit tagítani??nem jo ahogy van?Amugyis jobban szeretem ha szukebb,jobban erzem a farkam benne!
Aki kiváncsi ilyenre keressen rá a dc-n vagy más megosztóprogramokkal pl:a dildo olympiade, amazing nevekre és ott fény derül rá.én láttam és őszintén csodálkozom azon amit ott láttam.