Ezek miatt azért nem kéne (mindet) tágítani!
miért kell tágítani? nekem jobbanesik szűken... jó szaftosan...
....beseball-ütő, szódásflakon, befőttesüveg...
Nem tudom miért kéne méég tágítani, mit szeretnél tárolni benne?
De lőtte orálisan izgassa legalább 20-30 percet!Az még izgatóbb a nő hatására. Bár attól ritkán tágul ki de sokkal könnyebben teszi utánna :)
Mi a francnak kéne tágítani egy puncit???
Egyszer volt egy idősebb nőm(na nem sokáig)oszt ott fordult elő az első alkalommal,hogy bemászok a barlangba és érzem hogy nem az a szűk hüvelyű szűzecske mint szeretné az ember.
-Mondom is neki hogy itt harangozni lehet.
válasz
-Semmi baj akkor csapkodkodjam az odalát.....
hát én csapkodtam de nem erre vágytam...
Egyszer volt egy idősebb nőm(na nem sokáig)oszt ott fordult elő az első alkalommal,hogy bemászok a barlangba és érzem hogy nem az a szűk hüvelyű szűzecske mint szeretné az ember.
-Mondom is neki hogy itt harangozni lehet.
válasz
-Semmi baj akkor csapkodkodjam az odalát.....
hát én csapkodtam de nem erre vágytam...
Ebben igazad van,egy jókora pénisz megteszi a hatását!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 03. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
En a helyedben nem tagitgatnam semmivel.Kesobb esetleg megbanod!? Es szukiteni sokba kerulhet.
Miert?? Magadra ismertél nagyfaszú
Egyszer láttam egy vagy 30 cm-es és szalámi méretű farkú srácot, fürödni a melóhelyemen. Lehet hogy ő indította ezt a topikot?
Lehet, hogy a topic indítója nem emberi farkakra gondolt? :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
2005. 04. 04. hétfő 10:31
Ezt én komolyan nem értem...Mi a fenéért akarják tágitani a puncit...egyrészt tágul az magától is,elég rendesen,feltéve ha a hölgy már eléggé fel van izgatva.Másrészt legjobb tudomásom szerint pont azt szeretik a pasik ha szorit a punci,nem??Akkor meg mi a fenének tágítani??
Én azt mondom: Csak addig táguljon, ameddig a farkam körbeéri...
unokaőcsém mondása még a mai napig is " szárazon análba mert tágulnia köll, mondjuk én nem osztom nézetét ugyhogy ne fikázzatok, csak ugy egy kis üde szinfoltnak irtam.
Ezt én komolyan nem értem...Mi a fenéért akarják tágitani a puncit...egyrészt tágul az magától is,elég rendesen,feltéve ha a hölgy már eléggé fel van izgatva.Másrészt legjobb tudomásom szerint pont azt szeretik a pasik ha szorit a punci,nem??Akkor meg mi a fenének tágítani??
válassz:
Igazad van hülye aki tágitani akarja üdv Sonkás
minek kitágitani??? szex közben ugyis tágul :)
vannak direkt erre a célra eszközök pumpás meg direkt tágito szerintem ez a lgjobb modszer és sok sikosito
čn maradnčk a hagyomŕnyos mňdszereknčl.....
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 02. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 02. szombat 21:49
Baseball ütő? colás üveg, sörös doboz utána + Harangozo Terinek hijják majd a nénit!
Baseball ütő? colás üveg, sörös doboz utána + Harangozo Terinek hijják majd a nénit!