Nemértem egyszeruen miért kell egy puncit tagítani??nem jo ahogy van?Amugyis jobban szeretem ha szukebb,jobban erzem a farkam benne!
Aki kiváncsi ilyenre keressen rá a dc-n vagy más megosztóprogramokkal pl:a dildo olympiade, amazing nevekre és ott fény derül rá.én láttam és őszintén csodálkozom azon amit ott láttam.
Ezek miatt azért nem kéne (mindet) tágítani!
miért kell tágítani? nekem jobbanesik szűken... jó szaftosan...
....beseball-ütő, szódásflakon, befőttesüveg...

Nem tudom miért kéne méég tágítani, mit szeretnél tárolni benne?

De lőtte orálisan izgassa legalább 20-30 percet!Az még izgatóbb a nő hatására. Bár attól ritkán tágul ki de sokkal könnyebben teszi utánna :)
Mi a francnak kéne tágítani egy puncit???
Egyszer volt egy idősebb nőm(na nem sokáig)oszt ott fordult elő az első alkalommal,hogy bemászok a barlangba és érzem hogy nem az a szűk hüvelyű szűzecske mint szeretné az ember.
-Mondom is neki hogy itt harangozni lehet.
válasz
-Semmi baj akkor csapkodkodjam az odalát.....
hát én csapkodtam de nem erre vágytam...
Egyszer volt egy idősebb nőm(na nem sokáig)oszt ott fordult elő az első alkalommal,hogy bemászok a barlangba és érzem hogy nem az a szűk hüvelyű szűzecske mint szeretné az ember.
-Mondom is neki hogy itt harangozni lehet.
válasz
-Semmi baj akkor csapkodkodjam az odalát.....
hát én csapkodtam de nem erre vágytam...
Ebben igazad van,egy jókora pénisz megteszi a hatását!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 03. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
En a helyedben nem tagitgatnam semmivel.Kesobb esetleg megbanod!? Es szukiteni sokba kerulhet.
Miert?? Magadra ismertél nagyfaszú
Egyszer láttam egy vagy 30 cm-es és szalámi méretű farkú srácot, fürödni a melóhelyemen. Lehet hogy ő indította ezt a topikot?
Lehet, hogy a topic indítója nem emberi farkakra gondolt?
:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (10061)
VIP
2005. 04. 04. hétfő 10:31
Ezt én komolyan nem értem...Mi a fenéért akarják tágitani a puncit...egyrészt tágul az magától is,elég rendesen,feltéve ha a hölgy már eléggé fel van izgatva.Másrészt legjobb tudomásom szerint pont azt szeretik a pasik ha szorit a punci,nem??Akkor meg mi a fenének tágítani??
Én azt mondom: Csak addig táguljon, ameddig a farkam körbeéri...
unokaőcsém mondása még a mai napig is " szárazon análba mert tágulnia köll, mondjuk én nem osztom nézetét ugyhogy ne fikázzatok, csak ugy egy kis üde szinfoltnak irtam.
Ezt én komolyan nem értem...Mi a fenéért akarják tágitani a puncit...egyrészt tágul az magától is,elég rendesen,feltéve ha a hölgy már eléggé fel van izgatva.Másrészt legjobb tudomásom szerint pont azt szeretik a pasik ha szorit a punci,nem??Akkor meg mi a fenének tágítani??
válassz:

Igazad van hülye aki tágitani akarja üdv Sonkás
minek kitágitani??? szex közben ugyis tágul :)
vannak direkt erre a célra eszközök pumpás meg direkt tágito szerintem ez a lgjobb modszer és sok sikosito