Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nos akkor kell-e tágítani, vagy talán szűkíteni kell?
A kérdés felvetése sem jó már, vagy mégis van ellenvélemény? Megtudjuk valaha?

Az eddigi hozzászólások

2009. 10. 08. csütörtök 17:16  #262
Törölt felhasználó (459195)
hello!

olyan nőt keresek,aki szereti ha a punciját megöklözik,vagy akár a popsiját is,vagy szeretné hogy jól kinyalják!

üdv! gábor gaborsex@yahoo.com
2009. 09. 30. szerda 17:41  #261
Yagi Yagi
Van egy barátnőm. Itt is volt valamikor. Szilvia. Csak valamivel megsértették itt. Van pár képe azért a neten. Ő azt szereti ha ki van sámfázva. S ugyebár akkor tágul. A sörös doboz simán becsúszik. Meg az ököl is. Nem csak a sima nőies. De nagyon élvezi. Meg mink is. Szemmel láthatóan neki is jó. Mást lehet vele csinálni, mint egy átlag lánnyal. Szűk lyuknak pedig ott a hátsó bejárat és szája is.
2009. 02. 25. szerda 18:18  #260
macó71 macó71
Még nem dőltem el soha,részegen sem... wink
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 25. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 18:05
Izé, hányas lábad is van? wow1 hehe
2009. 02. 25. szerda 18:05  #259
Fém_fatál Fém_fatál
Izé, hányas lábad is van? wow1 hehe
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 25. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 17:59
Na végre!!! worship

Hát itt van a kutya elásva!!! buck

Hányszor,és hányan mondtuk azt,hogy :Mi értelme lenne a tágitásnak? confused

Lassan ugyan,de rávezettetek. Mostmár tudom,hogy bizonyos helyzetekben szükség lehet a tágitgatásra.
De én ennek már valszeg nem fogok nekirugaszkodni,mert akkora öklöm van,hogy arra mégegy topicot kellene nyitnom:MIVEL TÁGITJÁK MÉG A PUNCIT? cimmel. wave
2009. 02. 25. szerda 17:59  #258
macó71 macó71
Na végre!!! worship

Hát itt van a kutya elásva!!! buck

Hányszor,és hányan mondtuk azt,hogy :Mi értelme lenne a tágitásnak? confused

Lassan ugyan,de rávezettetek. Mostmár tudom,hogy bizonyos helyzetekben szükség lehet a tágitgatásra.
De én ennek már valszeg nem fogok nekirugaszkodni,mert akkora öklöm van,hogy arra mégegy topicot kellene nyitnom:MIVEL TÁGITJÁK MÉG A PUNCIT? cimmel. wave
2009. 02. 25. szerda 17:00  #257
Fém_fatál Fém_fatál
Őőőő.... én meg komolyan azt hittem, hogy az ökölszex = tágítás, sőt, hogy az öklözést komoly tágítómunka előzi meg. Sokan kérnek "online segítséget", hogy hogyan tudnának teljes kézfejjel bejutni, mert csak 3-4 ujja megy be, a bütyköknél mindig elakad, és sehogy sem fér be a hüvelybe a teljes kézfej. Hát, ha ez nem tágítás, akkor én nem értem jól a fogalmat.
Ezek után megkérdezem: mit is értünk tágítás alatt???
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 25. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414866) VIP
2009. 02. 25. szerda 16:31
Erre a képre gondoltad,hogy tágít? Az csak ököl szex volt! De szerintem most erre is írsz valami frappánsat és megint okítani fogsz! Erre írok egy példát: van egy klub ahol bevagyok regizve! Ott is van egy csávo, aki mindent és mindenkinek megtud magyarázni! Még azt is hogy a légy miért akkor és miért úgy sz....rik! Ezzel befejeztem!!! LÖ PÁ!!!!
2009. 02. 25. szerda 16:37  #256
Nyúlmedve Nyúlmedve
Drága édes "szépsuna"! Még mindig nem érted. Nem írtam, hogy tágít... smile
Nem is kell olvasni... sem válaszolni. Kívánom, inkább szeretkezz sokat! Az jobb neked..is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 25. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 16:31
Erre a képre gondoltad,hogy tágít? Az csak ököl szex volt! De szerintem most erre is írsz valami frappánsat és megint okítani fogsz! Erre írok egy példát: van egy klub ahol bevagyok regizve! Ott is van egy csávo, aki mindent és mindenkinek megtud magyarázni! Még azt is hogy a légy miért akkor és miért úgy sz....rik! Ezzel befejeztem!!! LÖ PÁ!!!!
2009. 02. 25. szerda 16:31  #255
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 24. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 20:14
Szia!
Még valami. Tényleg jók a fotóid.
De sokan a fotód alapján ezt is tágításnak gondolhatják...
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/87060-Ez-az-enyem/4
2009. 02. 25. szerda 16:03  #254
Nyúlmedve Nyúlmedve
Jól befűtöttünk a napnak! eplus2
(Ez egy válasz aranybiga üzenetére (2009. 02. 25. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 15:48
Kösz szépen most már tudok mindent ,ha nem mondod hülyén halok meg!!! eplus2
2009. 02. 25. szerda 15:48  #253
aranybiga aranybiga VIP
Kösz szépen most már tudok mindent ,ha nem mondod hülyén halok meg!!! eplus2
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 25. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 13:00
Kedves Aranybiga!
Légyszi olvassál már vissza pár tucat hozzászólást, mielőtt írsz. És próbáld meg is érteni azok tartalmát.
És szemezgessél a hozzászólások közt.
Van, aki nem hogy az öklöt, de még a vibrátort is tágításnak gondolja, míg más szerint minden ilyesmi (meg sok minden más egyéb) belefér a szexuális játszadozások kategóriájába! És ez így a jó!
2009. 02. 25. szerda 13:00  #252
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kedves Aranybiga!
Légyszi olvassál már vissza pár tucat hozzászólást, mielőtt írsz. És próbáld meg is érteni azok tartalmát.
És szemezgessél a hozzászólások közt.
Van, aki nem hogy az öklöt, de még a vibrátort is tágításnak gondolja, míg más szerint minden ilyesmi (meg sok minden más egyéb) belefér a szexuális játszadozások kategóriájába! És ez így a jó!
(Ez egy válasz aranybiga üzenetére (2009. 02. 25. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 08:56
Kedves Nyúlmedve! Ha egy hőlgynek a ,párja a kezét bedugja a sunájába az még nem azt jelenti, hogy tágítani akarja. Lehet ez a szexuális játékuk része!
2009. 02. 25. szerda 08:56  #251
aranybiga aranybiga VIP
Kedves Nyúlmedve! Ha egy hőlgynek a ,párja a kezét bedugja a sunájába az még nem azt jelenti, hogy tágítani akarja. Lehet ez a szexuális játékuk része!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 24. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 20:14
Szia!
2009. 02. 24. kedd 23:06  #250
zorn zorn VIP
De az biztos van ,hogy tágitani kell csak néhány példa:Ha hajnalban hazamész részegen az épp ügyeletes kurvától.Ha koszosan mocskossan odafekszel mellé.Ha nem szeret.Sorolhatnám ezek azok az esetek mikor tágitani kéne.De ha lebaszol neki két pofont biztos ell fog lazulni.De az is lehet egyszer valaki kedvessen megsimogatja és te lennél a legjobban meglepődve,hogy te nem is tudtad,hogy a barátnődnek ilyen nagy pinája van.
2009. 02. 24. kedd 22:56  #249
zorn zorn VIP
Ezt én már rég megmondtam,hogy baromság aki a topicot nyitotta azzal van a baj ha valakinek nagy olyan van,hogy kissebb sebészi beavatkozással összéb öltik de hogy szét vágnák ritka különben is a legtöbb nő arra büszke ha szük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 24. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 17:59
Én nem bánom ,ha Te kiugrattad a nyulat a bokorból! Csak Te engem ,, túl tapasztalatlannak" neveztél, annak ellenére,hogy nem ismersz! Lehet,hogy én nem tudok olyan szépen fogalmazni ,mint Te vagy bárki itt, de engem nem érdekel! Ha Te tudnád,hogy én milyen és mit tudok az ágyban ,nem így vélekedtél volna! wink Szóval minek akarja továbbra is tágítani bárki is a puncit, hisz kellő izgalom mellett tágul annyit,hogy egy férfi farkincája betudjon csusszanni! worship Ha Te is jobban figyeltél volna,akkor Te is tudnád,hogy a topik kérdés szerintem hülyeség! Melyik férfi vágyik egy nagy tág pinára? Senki! Minden férfi szereti,ha jobban passzol mint lötyög! wow1
2009. 02. 24. kedd 20:14  #248
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 24. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem bánom ,ha Te kiugrattad a nyulat a bokorból! Csak Te engem ,, túl tapasztalatlannak" neveztél, annak ellenére,hogy nem ismersz! Lehet,hogy én nem tudok olyan szépen fogalmazni ,mint Te vagy bárki itt, de engem nem érdekel! Ha Te tudnád,hogy én milyen és mit tudok az ágyban ,nem így vélekedtél volna! wink Szóval minek akarja továbbra is tágítani bárki is a puncit, hisz kellő izgalom mellett tágul annyit,hogy egy férfi farkincája betudjon csusszanni! worship Ha Te is jobban figyeltél volna,akkor Te is tudnád,hogy a topik kérdés szerintem hülyeség! Melyik férfi vágyik egy nagy tág pinára? Senki! Minden férfi szereti,ha jobban passzol mint lötyög! wow1
2009. 02. 24. kedd 19:04  #247
Nyúlmedve Nyúlmedve
Köszönöm! Erről beszéltem én is.
A punci az úgy tágul és úgy szűkül, ahogy a nő teste reagál a különféle ingerekre.
Egy vad csókolózás, egy izgató petting, egy kellemes franciázás már behatolás nélkül is vérbőséget, nedvességet, befogadásra való készséget eredményez. A punci meg tágul, amennyire kell, aztán összehúzódik, ahogyan szokott.
Fő az élvezet! Legyen kinek-kinek igénye és vérmérséklete szerint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 24. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (337951)
2009. 02. 24. kedd 18:56
Szerintem nem kell gondolom,hogy a vélemények sokasága folytán más-más vélemények lesznek mivel kinek így kinek úgy de vegyük figyelembe a Nők érzését s testi reakcióit ,puncit, tágítani nem kell csupán a kapcsolataimból vonom le ezen kővetkeztetést ,hiszen a testi reakciók észrevehetőek ,hülye ki ezt nem észleli ,izgalom mellet a punci szépen tágul és ezt csak mi férfiak kelő figyelmével és szeretettével ,nyalakodással de be fog majd kerülni a farkincád ha érzéssel teszed,gátlásokat fel oldani és csak érzéssel a csodás puncit kényeztetni a G-pont,Játék (Vibri,Gésa-Golyó,Meleg nedves tárgyak)De csak élvezettel.
2009. 02. 24. kedd 18:56  #246
Törölt felhasználó (337951)
Szerintem nem kell gondolom,hogy a vélemények sokasága folytán más-más vélemények lesznek mivel kinek így kinek úgy de vegyük figyelembe a Nők érzését s testi reakcióit ,puncit, tágítani nem kell csupán a kapcsolataimból vonom le ezen kővetkeztetést ,hiszen a testi reakciók észrevehetőek ,hülye ki ezt nem észleli ,izgalom mellet a punci szépen tágul és ezt csak mi férfiak kelő figyelmével és szeretettével ,nyalakodással de be fog majd kerülni a farkincád ha érzéssel teszed,gátlásokat fel oldani és csak érzéssel a csodás puncit kényeztetni a G-pont,Játék (Vibri,Gésa-Golyó,Meleg nedves tárgyak)De csak élvezettel.
2009. 02. 24. kedd 18:49  #245
Nyúlmedve Nyúlmedve
Lásd 261.
Így talán érthetőbb minden.

Tényleg letapasztalatlanoztalak, mert túl fiatalkának hittelek. Hát ha ez sértés egy nőnek, akkor Bocs. worship
hehe
Őszintén! Amúgy nem érdekel, hogy hogyan szorítod a férjedet a punciddal! Emlékeim szerint semmi ilyesmire nem voltam kíváncsi! Ha jól, váljék örömötökre!

A kérdés feltevése valóban bugyutácska, de ez van. De nem a"figyelésen" múlik annak megértése!!!!!!!!!!
Ha logikusan belegondol bárki is, sejtheti, hogy valójában mit is akart a topicnyitó.

Dőreség azt hinni, hogy egy punci úgy marad örökre, amilyen legnagyobb méretű cucc utoljára benne járt.
S láss csodát, vannak olyan emberek, akik hiszik ezt, és ezzel érvelnek.
Egy edzésben lévő punci fél perc eltéréssel ugyanúgy megszorítja a 3 centi vastag kukit is, mint előtte a 6 centiset.

Még valami. Nem szép fogalmazás kérdése, az evolúcióra utalásom és a női punci csodálatos tulajdonságainak összefüggése. Hanem TÉNY !!!!!!
2009. 02. 24. kedd 18:46  #244
aranybiga aranybiga VIP
Igazad van Szépsuna! Teljes mértékben igazat adok neked, ki az a ffi aki arra vágyna ,hogy a farka harangozna a pinába!? Ez tök hülyeség! Mi a jó abba ha a faszi már rég döngöli a csajt és akkor megkérdi a hölgy, mikor dugod már be??? eplus2
2009. 02. 24. kedd 17:59  #243
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 24. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 16:42
Kedves Szépsuna!
Dehogy vitatkozol Te velem!
Sőt! Inkább engem igazol az, amit leírtál!
Akarva, akaratlan kiugrattam a nyulat a bokorból. Valamiért fiatalabbnak gondoltalak, azért nem gondoltam, hogy szültél! (ennek még örülhetnél is smile )
Nálunk is három gyermek van, még a korosztályleosztás is hasonló!

A császározós mondataimat olvasd el még egyszer.
Az evolúcióról és a hüvely rugalmasságáról szól!

Még valami. A csinosságodat nem vontam kétségbe! Nekem nem jönnek be a deszkák!
/ 18