Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nos akkor kell-e tágítani, vagy talán szűkíteni kell?
A kérdés felvetése sem jó már, vagy mégis van ellenvélemény? Megtudjuk valaha?

Az eddigi hozzászólások

2009. 02. 24. kedd 17:18  #242
GUMMIMACI GUMMIMACI
Én teljesen természetes eszközt használok erre...
Az alábbi pimitívnek tekinthető módszertől kellemesen kitágul... finom
Els körben kicsit puszilgatni, símoatni és nyalogatni érdemes. Ha a gátlások megszűnnek, megfelelő tágulat adott...
Ekkor a megfelelő pillanatban a természetes eszköz - mely mindig nálam van és het, hogy illőbb volna "műszernek" nevezni - becsusszan és tovább tágítja...
Ha a Hölgy nem gyakorolja a Kriston-féle intimtornát és nem rendelkezik gésagolyókkal - és amennyiben a szeretkezés végére "továbbtágul", mint kellene, lovaglópózban hátradöntve megsimogatható a g-pontja...
Na ekkor azért várhatóan összerándul a "túltágult" punci is...
Félretréfa, minekis kellene azt a szükségesnél jobban kitágítani? Ne oda akarjuk beakasztani a nagykabátunk - és a teát se ott tartsuk melegen. Arra a célra jobb a termosz, az előbbire pedig a ruhásszekrény....
2009. 02. 24. kedd 16:42  #241
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kedves Szépsuna!
Dehogy vitatkozol Te velem!
Sőt! Inkább engem igazol az, amit leírtál!
Akarva, akaratlan kiugrattam a nyulat a bokorból. Valamiért fiatalabbnak gondoltalak, azért nem gondoltam, hogy szültél! (ennek még örülhetnél is smile )
Nálunk is három gyermek van, még a korosztályleosztás is hasonló!

A császározós mondataimat olvasd el még egyszer.
Az evolúcióról és a hüvely rugalmasságáról szól!

Még valami. A csinosságodat nem vontam kétségbe! Nekem nem jönnek be a deszkák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 24. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414866) VIP
2009. 02. 24. kedd 13:28
Vitatkoznék veled Drága Nyúlmedve! Három, még egyszer HÁROM gyermekem van! 12, 9, 4 évesek! Lehet,hogy nem a legcsinosabb nő vagyok ,de az nem is számít most! Na szóval a legkisebb gyermekem 4,20kg-mal született és minden féle szakadás és vágás nélkül szültem meg! Szépen lassan kibújt,mert rendesen megvártuk,hogy kitáguljak és nem erőszakkal nyomtam ki! Mind a három gyermekemet természetes úton szültem! 3,10kg, és 3,70. Na , mit szólsz? Mert úgye személyesen nem ismersz, nem is tudom miért feltételezted azt ,hogy nem szültem! Érdekesség az egészben,az hogy a párom ennek ellenére sem harangozik a pinámban!!!!! A császár metszést esetleg azért is lehet csinálni,mert a csípő nem elég széles!
2009. 02. 24. kedd 13:28  #240
Vitatkoznék veled Drága Nyúlmedve! Három, még egyszer HÁROM gyermekem van! 12, 9, 4 évesek! Lehet,hogy nem a legcsinosabb nő vagyok ,de az nem is számít most! Na szóval a legkisebb gyermekem 4,20kg-mal született és minden féle szakadás és vágás nélkül szültem meg! Szépen lassan kibújt,mert rendesen megvártuk,hogy kitáguljak és nem erőszakkal nyomtam ki! Mind a három gyermekemet természetes úton szültem! 3,10kg, és 3,70. Na , mit szólsz? Mert úgye személyesen nem ismersz, nem is tudom miért feltételezted azt ,hogy nem szültem! Érdekesség az egészben,az hogy a párom ennek ellenére sem harangozik a pinámban!!!!! A császár metszést esetleg azért is lehet csinálni,mert a csípő nem elég széles!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 24. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 10:10
Más oldalról is érdemes megközelíteni a témát.
Ki tudja, mióta létezik császármetszés? És ki tudja, hogy mióta nem szokás abba belehalni? Ugye-ugye!
Az evolúció nagyon egyszerű választ ad a tágulás-nem tágulás kérdésére, (AKI MEGTERVEZTE, TUDTA MIT CSINÁL smile
Aki nem tudott tágulni, majd összehúzódni, AZ MEGHALT! Aki képes volt gyermekét megszülni, az ÉLETBEN MARADT(ha minden rendben ment, s nem lett fertőzés)!
Egy gondolat ébresztő kérdés. Miért van az, hogy azok a nők rugalmasabbak, azok az erősebb hüvelyizommal rendelkezők, akik már szültek? Na??
Az igazsághoz tartozik, hogy bármelyik nő el tudja hanyagolni testét(mint ahogyan a férfiak is), punciját, szülés ide, vagy oda.
A testünk a mi "várunk" melyre érdemes odafigyelni, melyet érdemes karbantartani.
Fém Fatál utalt a Kriston-féle intim tornára. Az az amúgy is rugalmas hüvely falat, izmokat tartja karban.
Szépsuna meg bár nő (ezt a fotói is bizonyítják smile ), de szerintem még túl tapasztalatlan ahhoz, hogy megbízható véleményt tudjon alkotni. Hosszabb távon ez természetesen majd változik. De ahhoz, hogy korrekt véleményt tudjon megformálni, pár dolgot azért nem árt megélni. Szüljön, és utána jön rá igazán, hogy milyen csodálatos dolgokra képes a teste! Főleg, ha nem hanyagolja el magát!
2009. 02. 24. kedd 10:10  #239
Nyúlmedve Nyúlmedve
Más oldalról is érdemes megközelíteni a témát.
Ki tudja, mióta létezik császármetszés? És ki tudja, hogy mióta nem szokás abba belehalni? Ugye-ugye!
Az evolúció nagyon egyszerű választ ad a tágulás-nem tágulás kérdésére, (AKI MEGTERVEZTE, TUDTA MIT CSINÁL smile
Aki nem tudott tágulni, majd összehúzódni, AZ MEGHALT! Aki képes volt gyermekét megszülni, az ÉLETBEN MARADT(ha minden rendben ment, s nem lett fertőzés)!
Egy gondolat ébresztő kérdés. Miért van az, hogy azok a nők rugalmasabbak, azok az erősebb hüvelyizommal rendelkezők, akik már szültek? Na??
Az igazsághoz tartozik, hogy bármelyik nő el tudja hanyagolni testét(mint ahogyan a férfiak is), punciját, szülés ide, vagy oda.
A testünk a mi "várunk" melyre érdemes odafigyelni, melyet érdemes karbantartani.
Fém Fatál utalt a Kriston-féle intim tornára. Az az amúgy is rugalmas hüvely falat, izmokat tartja karban.
Szépsuna meg bár nő (ezt a fotói is bizonyítják smile ), de szerintem még túl tapasztalatlan ahhoz, hogy megbízható véleményt tudjon alkotni. Hosszabb távon ez természetesen majd változik. De ahhoz, hogy korrekt véleményt tudjon megformálni, pár dolgot azért nem árt megélni. Szüljön, és utána jön rá igazán, hogy milyen csodálatos dolgokra képes a teste! Főleg, ha nem hanyagolja el magát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2009. 02. 23. hétfő 23:00
Ez egy női válasz, és úgy gondolom idáig ez volt a legjobb számomra amit a topicban olvastam. Amikor először olvastam ezt a topicot nem értettem miről van szó. Utána csak nevettem, én is badarságnak tartottam, aki ezt a topicot nyította, egy usertől ellopott szóhasználattal élve, lehet nem is volt puncival dolga. Legfeljebb a kerítésen látta krétával felrajzolva.
Hiszen ahogy írod, annál jobb nincs amikor egy finom punci szorosan átöleli azt amire hívatott befogadni. Ha már túl tág akkor szerintem az már nem punci hanem valahogy máskép hívják, most nem írnám le ide.
Igen, talán úgy kellett volna megnyítni, hogy mivel szűkíted a puncit? nyes
Kitágul az magától akkorára amekkora farkat befogad, így lett megtervezve. Az előjáték az fontos, szerintem a szex elmaradhatatlan része, kivéve mikor már mindkettő személy olyan stádiumban van, már erre sincs szükség.
Szóval maradtunk annyiban, nem kell azt a puncit tágítani aki megtervezte tudta mit csinál.....

worship
2009. 02. 24. kedd 09:35  #238
Fém_fatál Fém_fatál
Szerintem meg egyes topikokat zárolni kéne. smile Mert hiába írták már ezren, hogy a hüvely fala rugalmas, valahogy mindenki azt hiszi, hogy ha kitágítják, úgy marad. Könyörgöm, nézzetek az öklötökre, igen, ha egy nő természetes úton szült, akkor egy EKKORA dolog átment a hüvelyén, lassan, fokozatosan (fájdalmasan, azt hittem, varrás mentén széthasadok, egy életre elég volt...). Nekem spec 3x. És mégsem a bugyimban hordom a méhemet, mert kipottyan a hüvelyemen keresztül, basszus. Kitágul AZTÁN összehúzódik. Mit nem lehet ezen érteni?
Ott van az Kriston-féle intimtorna, azt bizony amúgy sem árt gyakorolni, ha nem akarunk 60 évesen Liberót reklámozni (Ez mondjuk az Urakra is érvényes...).
Kicsit fel tudok fortyanni, mert az egyik topikban azért érzem magam invalidusnak, mert nem tudom Mike Tison kesztyűs öklét magamba gyömöszölni, a másikban meg azt sujkolják, hogy így a szűk ,meg úgy a szűk.
Most akkor hova álljanak a belgák? beka3
2009. 02. 23. hétfő 23:00  #237
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ez egy női válasz, és úgy gondolom idáig ez volt a legjobb számomra amit a topicban olvastam. Amikor először olvastam ezt a topicot nem értettem miről van szó. Utána csak nevettem, én is badarságnak tartottam, aki ezt a topicot nyította, egy usertől ellopott szóhasználattal élve, lehet nem is volt puncival dolga. Legfeljebb a kerítésen látta krétával felrajzolva.
Hiszen ahogy írod, annál jobb nincs amikor egy finom punci szorosan átöleli azt amire hívatott befogadni. Ha már túl tág akkor szerintem az már nem punci hanem valahogy máskép hívják, most nem írnám le ide.
Igen, talán úgy kellett volna megnyítni, hogy mivel szűkíted a puncit? nyes
Kitágul az magától akkorára amekkora farkat befogad, így lett megtervezve. Az előjáték az fontos, szerintem a szex elmaradhatatlan része, kivéve mikor már mindkettő személy olyan stádiumban van, már erre sincs szükség.
Szóval maradtunk annyiban, nem kell azt a puncit tágítani aki megtervezte tudta mit csinál.....

worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 23. hétfő 17:35
Szerintetek a puncit tágítani kell? Szerintem nem!Tiszta hülyeség! Más fórumokban arról van szó,hogy milyen izgi a férfinak ha a popsiba engedheti férfiasságát,itt meg a punci tágításról beszéltek? Most akkor nem jó nektek ha szűkebb a punci? Jobb ha harangozik benne a farkatok? Bele zavarodtam, nem értelek titeket! wow1
2009. 02. 23. hétfő 21:55  #236
pedersoli pedersoli
Teljesen igazad van, szerintem sem kell tágítani. Nincs annál csodálatosabb érzés, mint amikor behatol az ember szép óvatosan a punciba és érzi, amint szinte átöleli a rugalmas, szoros punci fala a farkat. Ha előtte kellő előjáték van, simán beengedi a farkat bármilyen punci tágítás nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 23. hétfő 17:35
Szerintetek a puncit tágítani kell? Szerintem nem!Tiszta hülyeség! Más fórumokban arról van szó,hogy milyen izgi a férfinak ha a popsiba engedheti férfiasságát,itt meg a punci tágításról beszéltek? Most akkor nem jó nektek ha szűkebb a punci? Jobb ha harangozik benne a farkatok? Bele zavarodtam, nem értelek titeket! wow1
2009. 02. 23. hétfő 17:35  #235
2009. 02. 21. szombat 22:05  #234
Marca Marca
Én teljes mértékben érteettem a hozzászólásod, és aki nem ért virágnyelven, azt csak sajnálni tudom......
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 28. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 28. szerda 18:53
Tévedés. Az "elvont", mint fogalom, az valami egészen más jelentéssel bír. eplus2
Ez inkább csak egy játékos megfogalmazása volt a tágítás témájának (Figyelsz Marca? vigyor2 ) illetve értelmének .
Nem mindig van értelme durr bele vulgárisan fogalmazni. Néha nem árt, ha van némi finomkodás egy-egy esemény leírásában , és igencsak jó dolog, ha van némi játékosság a szeretkezésekben (pár ember kedvéért: A DUGÁSBAN, ) és az előjátékokban (pár ember kedvéért: A TAPIZÁSBAN ÉS SZOPÁSBAN, JA ÉS A NYALÁSBAN).

worship
2009. 02. 04. szerda 19:02  #233
zorn zorn
Nem tudom ki nyitotta velem tágithatod,ha csak ez a baj aztán jöhetsz harangozni.
2009. 02. 04. szerda 16:21  #232
TopSecret TopSecret
Az én volt barátnőm úgy csiálta, hogy.... egy két decis vodkás üveggel kezdte. A piát persze én ittam meg. Aztán jött a fél literes vodkás üveg... ezt leöblítettem egy liter bezsgővel... az már picit fájt neki... következett egy kis pihi aztán megkívántam a pepsit, de ebből csak két literes volt a boltban... Cegény barátnőm már nagyon szenvedett, de azért ez is belement.... pár nappal később a mamám meghívott magához... a borospincében volt egy 500 literes hordó... a barátnőm rám kacsintott. nyes nyes nyes nyes asszem tovább nem kell folytatnom nyes nyes idióták... pfff
2009. 01. 28. szerda 18:53  #231
Nyúlmedve Nyúlmedve
Tévedés. Az "elvont", mint fogalom, az valami egészen más jelentéssel bír. eplus2
Ez inkább csak egy játékos megfogalmazása volt a tágítás témájának (Figyelsz Marca? vigyor2 ) illetve értelmének .
Nem mindig van értelme durr bele vulgárisan fogalmazni. Néha nem árt, ha van némi finomkodás egy-egy esemény leírásában , és igencsak jó dolog, ha van némi játékosság a szeretkezésekben (pár ember kedvéért: A DUGÁSBAN, ) és az előjátékokban (pár ember kedvéért: A TAPIZÁSBAN ÉS SZOPÁSBAN, JA ÉS A NYALÁSBAN).

worship
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2009. 01. 27. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 07:58
Ennél elvontabb hozzászólást régen nem olvastam. Kicsit konkrétabban is kifejezhetted volna magadat, mert így korareggel igen elfáradtam... kulcsocska.

De hogy a témához is hozzászóljak az off után. Én személy szerint a farkammal szoktam tágítani. Ha napi használatban van a páro puncija, akkor semmi gond, de ha napokig felé se nézek, akkor bizony először naon finoman kell vele tágítani... segédeszköz nélkül szoktam..
2009. 01. 28. szerda 08:44  #230
mmoni mmoni VIP
Sziasztok!
Szerintem nem kell, tágítani a behatoláshoz, ha valaki kelő izgalmi állapotban van.
Bár természetesen lehet játszadozni amit én és a párom is élvez! ő úgy csinálja hogy először az ukkait használja, szép sorban egyiket a másik után, majd előkerülnek a vibrik is! Mi csak ezt használjuk!
2009. 01. 27. kedd 07:58  #229
WebDragon WebDragon VIP
Ennél elvontabb hozzászólást régen nem olvastam. Kicsit konkrétabban is kifejezhetted volna magadat, mert így korareggel igen elfáradtam... kulcsocska.

De hogy a témához is hozzászóljak az off után. Én személy szerint a farkammal szoktam tágítani. Ha napi használatban van a páro puncija, akkor semmi gond, de ha napokig felé se nézek, akkor bizony először naon finoman kell vele tágítani... segédeszköz nélkül szoktam..
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 24. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 24. szombat 19:46
A kulcs használóján is múlik, mi hova, mily módon illeszkedik. Javíts ki ha tévedek, de ugyebár nem minden férfi rendelkezik ugyanakkora kulccsal. És mégis, a nők zárjának jó része ugyanúgy élvezetet lel a templomkapú kulcsában és a titkos napló apró kis lakatkulcsocskájában is. worship
A titok nyitja tán a megfelelő olajozásban, és a hozzáértő kulcskezelőben rejlik.
És vajh, ha egyszer már a templomkapú kulcsa lett használva, akkor utána csak az illeszkedik a zárba? Csak az okozhat élvezetet?
És tán baj az, ha a gyönyör hajhászása végett elő van készítve pár ilyen-olyan tartalék (mű) kulcs?
Na, ezt azért kötve hiszem. hehe eplus2
2009. 01. 26. hétfő 20:36  #228
Marca Marca
Ismét nagyszerű hozzászólás volt. Annyira költői vagy, és ötletes.
De most miről is beszélünk?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 24. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 24. szombat 19:46
A kulcs használóján is múlik, mi hova, mily módon illeszkedik. Javíts ki ha tévedek, de ugyebár nem minden férfi rendelkezik ugyanakkora kulccsal. És mégis, a nők zárjának jó része ugyanúgy élvezetet lel a templomkapú kulcsában és a titkos napló apró kis lakatkulcsocskájában is. worship
A titok nyitja tán a megfelelő olajozásban, és a hozzáértő kulcskezelőben rejlik.
És vajh, ha egyszer már a templomkapú kulcsa lett használva, akkor utána csak az illeszkedik a zárba? Csak az okozhat élvezetet?
És tán baj az, ha a gyönyör hajhászása végett elő van készítve pár ilyen-olyan tartalék (mű) kulcs?
2009. 01. 24. szombat 19:46  #227
Nyúlmedve Nyúlmedve
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 01. 21. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 21:40
Ez csodás hozzászólás volt...
de a témához szólva, lehet, hogy amit tágítani kell, az már nem is jó. Olyan ez, mint a zár és a kulcs. Ha tágítani kell, lehet, hogy nem a legtökéletesebb zárba tolod a kulcsodat. nyes
2009. 01. 24. szombat 18:48  #226
Törölt felhasználó (345651)
hát mivel tágítanák dákóval és az előzőhöz szolva nem lessz teljesen ugyan olyan szük
2009. 01. 21. szerda 21:40  #225
Marca Marca
Ez csodás hozzászólás volt...
de a témához szólva, lehet, hogy amit tágítani kell, az már nem is jó. Olyan ez, mint a zár és a kulcs. Ha tágítani kell, lehet, hogy nem a legtökéletesebb zárba tolod a kulcsodat. nyes
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 23:08
Hiába a legcsodásabb dolog a világon, ha nem áll rendelkezésre a megnyitásához megfelelő kulcs, akkor zárva marad a gyönyörök kelyhe... smile
2009. 01. 15. csütörtök 23:08  #224
Nyúlmedve Nyúlmedve
Hiába a legcsodásabb dolog a világon, ha nem áll rendelkezésre a megnyitásához megfelelő kulcs, akkor zárva marad a gyönyörök kelyhe... smile
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 23:01
Na ugye,milyen remek találmány?Mit kellene azon babrálni?-teszi a dolgát,csak jussunk a közelébe(közepébe) crazya
2009. 01. 15. csütörtök 23:01  #223
macó71 macó71
Na ugye,milyen remek találmány?Mit kellene azon babrálni?-teszi a dolgát,csak jussunk a közelébe(közepébe) crazya
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 22:29
Ne légy már vaskalapos!
A punci az hol tágul, hol összehúzódik. Mi a csudáért zavar az, ha másoknak az okoz örömöt, hogy hol tág, hol szűk. Egy jól edzésben tartott punci szorosan megtart bármilyen apró fütyit, ámde például szüléskor egy gyerek is áthaladhat rajta, kárt nem okoz benne, na éspersze minden esetben visszanyeri eredeti formáját és rugalmasságát.
/ 18