Nekem is van,és nagyon szeretem .

De, az análplug arra is való. Otthon viszont a nagyobb élvezet/tágításra jó.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 08. 27. vasárnap 12:19
Nincs benne gyakorlatom, csak kérdezem, hogy az análplug nem arra való, hogy akár utcán is viselhető legyen? Ásványvizes palackkal nem nagyon lehet flangálni.
Nincs benne gyakorlatom, csak kérdezem, hogy az análplug nem arra való, hogy akár utcán is viselhető legyen? Ásványvizes palackkal nem nagyon lehet flangálni.
(Ez egy válasz AmikorNekedJó968 üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 12:06
Az análdugó egy idő után már kicsi. Már a fél literes ásványvizes palackot használom.
.
.
Az análdugó egy idő után már kicsi. Már a fél literes ásványvizes palackot használom.
.
.
Gondolom erről van fotód is...
Megosztanád velünk? (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Megosztanád velünk? (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 05:24
Van több is, különböző színű csillogó kővel. Mindegyik más-más, emiatt mindet szeretem.
De a leginkább talán azt amelyiken rókafarok van (ajándék egy kedves havertól), mert az egy - szintén - rókaszőr gallér kiegészítővel nagyon mutatós tud lenni, amikor mondjuk a városban sétálok így.
Mármint hogy csak ezek vannak rajtam, (meg egy magas sarkú cipő) semmi más... (Kora tavaszi napokon, amikor még piciket hűvösebb van, csak hogy a szőr gallér ne legyen túl sok...)
De a leginkább talán azt amelyiken rókafarok van (ajándék egy kedves havertól), mert az egy - szintén - rókaszőr gallér kiegészítővel nagyon mutatós tud lenni, amikor mondjuk a városban sétálok így.

Mármint hogy csak ezek vannak rajtam, (meg egy magas sarkú cipő) semmi más... (Kora tavaszi napokon, amikor még piciket hűvösebb van, csak hogy a szőr gallér ne legyen túl sok...)

Ez most akkor kinek való?
Én is próbáltam, magamnak is és a páromnak is. Fantasztikus... Amikor bennem van és úgy lovagol rajtam
Szívesen kipróbálnám milyen, akinek több tapasztalatta van legyen kedves ossza meg velem priviben
Van nekem is több méretben, most rendelek felpumpálhatósat.
Nekünk most érkezett meg amit kintről rendeltünk. Így lassan fel avatjuk.
Van több is, különböző színű csillogó kővel. Mindegyik más-más, emiatt mindet szeretem.

Nekem van több méretben is és szeretem használni is.

Elég jó szeretem.
Van a nejemnek és nekem is. Elég sűrűn használjuk mert hatalmasakat lehet élvezni szex közben mikor bent van. A párom akkor is viseli, ha buliba megyünk.
Épp most helyeztem fel 1 tojást , ami távirányítós, izgi
Felfújható,rezgős,órákig bent volt fantasztikus.
Nekem van több is, különböző méretben és formában. Van hagyományos kúp alakú és gömbös is. Az utóbbit nagyon jó érzés berakni és kihúzni is. Eddig csak szilikont próbáltam. Milyenek a fémből vagy üvegből készült változatok?
Nekem ma jött meg, rögtön ki is próbáltam. Szerintem csodálatos érzés.
sziasztok. Anál dugó vásárlása előtt állok, páromat szeretném meglepni vele, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Fémet, vagy szilikonosat? Illetve a szilikonos az csak bevonat rajta vagy teljes egészében szilikonból készült? Akinek van tapasztalata benne kérem válaszoljon, vagy írjon egy üzenetet, ha megoldható. Köszönöm.