Elég jó szeretem.
Van a nejemnek és nekem is. Elég sűrűn használjuk mert hatalmasakat lehet élvezni szex közben mikor bent van. A párom akkor is viseli, ha buliba megyünk.
Épp most helyeztem fel 1 tojást , ami távirányítós, izgi
Felfújható,rezgős,órákig bent volt fantasztikus.
Nekem van több is, különböző méretben és formában. Van hagyományos kúp alakú és gömbös is. Az utóbbit nagyon jó érzés berakni és kihúzni is. Eddig csak szilikont próbáltam. Milyenek a fémből vagy üvegből készült változatok?
Nekem ma jött meg, rögtön ki is próbáltam. Szerintem csodálatos érzés.
sziasztok. Anál dugó vásárlása előtt állok, páromat szeretném meglepni vele, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Fémet, vagy szilikonosat? Illetve a szilikonos az csak bevonat rajta vagy teljes egészében szilikonból készült? Akinek van tapasztalata benne kérem válaszoljon, vagy írjon egy üzenetet, ha megoldható. Köszönöm.
Sziasztok én most készülök venni már nagyon szeretném kipróbálni
Nagyon jó érzés mikor bent van, de kinőttük. Rendeltem innen a szexshop-ból anál pumpát. Ez az új kedvencünk.
Két éve ismerkedek a bi dolgokkal, eddig a cumit gyakoroltam. Napokban megtaláltam a nejem rég használt gésa golyóját, azzal elkezdtem játszani magammal! Hát nem is rossz érzés érdekes, most már arra lennék kíváncsi, hogy egy igazi milyen lehet?
Fém ívelt fogantyús plugot használ valaki? Mennyire lehet kényelmes?
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 14:22
14 éve rendszeresen hordok plugokat, csak az a baj, hogy a meglévőket már "kinőttem" (állandóan felcsúsznak és eltűnnek a segglyukamban) , úgyhogy mostanában veszek újat, de már nagy méretet!
(Ez egy válasz Bazsika198611 üzenetére (2021. 02. 08. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 08. hétfő 17:34
Hetero pasi vagyok. Es nekem is van. Imadom hasznalni, van hogy 2-3 orat bennem van napkozben. A parom imadja nekem feldugni. Nekem kicsi van, 2.9 cm a legszelesebb pontja es 7 cm hosszu. Neha hasznaljuk a paromet ami kicsit szelesebb es hosszabb, de ezt csak szex kozben. Ezt nem hordom utcan vagy munka kozben.
így valahogy . gyakorlat teszi..... előfordul ,hogy benn van sokáig napközben is , ilyenkor csöpög a faszom ... meg dagad a makk , volt mikor négyszer vertem ki de olyan is ,hogy csak ültem a széken és picit mozogtam és már lökte is a gecit magától
(Ez egy válasz vakus üzenetére (2021. 03. 28. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 28. vasárnap 17:38
Szerintem kicsi a legvékonyabb rész, én szárnak hívom, a plugon, ezért a vastag rész nem tud átugrani a záróizmon. Volt mikor sikerült úgy betenni, hogy nem ugrott ki, de akkor nehezebb is volt kivenni. Lehet a síkosítás mennyiségétől is függ a dolog. Nem vagyok tág, még a 3 centiméteressel játszom.
Szerintem kicsi a legvékonyabb rész, én szárnak hívom, a plugon, ezért a vastag rész nem tud átugrani a záróizmon. Volt mikor sikerült úgy betenni, hogy nem ugrott ki, de akkor nehezebb is volt kivenni. Lehet a síkosítás mennyiségétől is függ a dolog. Nem vagyok tág, még a 3 centiméteressel játszom.
(Ez egy válasz bikficke üzenetére (2021. 03. 27. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 11:03
lehet hogy nem jól használod . a kinn maradó rész a két farpofa KÖZÉ illeszkedik , a záróizom a legvékonyabb részt zárja körbe. NEM TUDOM ELKÉPZELNI HOGY ANNYIRA TÁG LEGYÉL ,HOGY ÍGY KIESSEN . PERSZE EGY JÓL BEJÁRATOTT LYUK ........
lehet hogy nem jól használod . a kinn maradó rész a két farpofa KÖZÉ illeszkedik , a záróizom a legvékonyabb részt zárja körbe. NEM TUDOM ELKÉPZELNI HOGY ANNYIRA TÁG LEGYÉL ,HOGY ÍGY KIESSEN . PERSZE EGY JÓL BEJÁRATOTT LYUK ........
(Ez egy válasz aprat üzenetére (2021. 03. 26. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 26. péntek 18:40
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok még a témában, ezért szeretnék tanácsot kérni.
Vettem egy négy darabos szilikon plug készletet. Eljutottam a harmadik méretig, de hordani nem tudom mert mindig kicsúszik belőlem. Ezeknek nem kör hanem ívelt a fogantyújuk, mikor beteszem akkor az ivelés visszatart és gondolom ezért esik ki. Hozzá kell tennem, hogy férfi létemre elég kerek a popóm, ezért nagy a távolság a záróizom és a fenékfelületem között. Ez miatt most olyan plugot keresek amelyiknek a szára hosszú, de nem nagyon találok. Esetleg tudnátok segíteni a keresésben?
Mennyire tartósak és megbízhatóak a szilikon plugok? Nem szeretném ha bennem maradna valamelyik.
Fémre is gondoltam, de nem tudom, hogy azok mennyire kényelmesek. Használ valaki ilyet? Egybe vannak öntve vagy csavarosak, tömör vagy üreges a belsejük?
Elnézést a sok kérdésért, de gondolom egy fórum erre hívatott.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Vettem egy négy darabos szilikon plug készletet. Eljutottam a harmadik méretig, de hordani nem tudom mert mindig kicsúszik belőlem. Ezeknek nem kör hanem ívelt a fogantyújuk, mikor beteszem akkor az ivelés visszatart és gondolom ezért esik ki. Hozzá kell tennem, hogy férfi létemre elég kerek a popóm, ezért nagy a távolság a záróizom és a fenékfelületem között. Ez miatt most olyan plugot keresek amelyiknek a szára hosszú, de nem nagyon találok. Esetleg tudnátok segíteni a keresésben?
Mennyire tartósak és megbízhatóak a szilikon plugok? Nem szeretném ha bennem maradna valamelyik.
Fémre is gondoltam, de nem tudom, hogy azok mennyire kényelmesek. Használ valaki ilyet? Egybe vannak öntve vagy csavarosak, tömör vagy üreges a belsejük?
Sziasztok!
Nekem is van! A 4 cm átmérőjűt bárhol, a 6.2-est edzésre használom...
Egy ideje nem használtam az anál plugomat, de ma nagyon megkívántam. Játszottam vele egy kicsit, aztán bent hagytam. Egy idő után eszembe jutott, hogy néhány dolgot el kell intéznem. Úgy döntöttem, hogy a fenekemben hagyom. Van egy csipkés, selyem franciabugyim. Felvettem azt is. Szeretem ahogy simogatja a testem. Másfél-két órát mentem. A lépcsőzés eszméletlen izgató tud lenni. Valamint ülve várakozni. Időnként mocorogtam egy kicsit, mintha egy faszon járatnám finoman a fenekem. Éreztem ahogy folyamatosan szivárog az előnedvem. Duzzadt a farkam egyfolytában. Engem nagyon izgat. Lassan el is kell, hogy élvezzek.
Miért jó pasinak használni illetve hogy bent van sokat
Mit hogyan izgat
Mit hogyan izgat