Hetero pasi vagyok. Es nekem is van. Imadom hasznalni, van hogy 2-3 orat bennem van napkozben. A parom imadja nekem feldugni. Nekem kicsi van, 2.9 cm a legszelesebb pontja es 7 cm hosszu. Neha hasznaljuk a paromet ami kicsit szelesebb es hosszabb, de ezt csak szex kozben. Ezt nem hordom utcan vagy munka kozben.
van nekem is, mondjuk az anál vibri, de - néha
nem mindíg, hangulatfüggő
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nekem is van pedig hetero pasi vagyok
Nagyon izgató a látvány számomra mikor bent van egy nőnek.
Férfi létemre nekem is van egy we vebe anál plugom. Van, hogy a popsimba rakom és ugy megyek utcára, boltba. Nagyon izgalmas, hogy beszélsz valakivel és Ö nem is sejti, hogy bennem van egy kis huncutság. Egész éjszakára még nem mertem betenni.
Ki mennyi ideig hordta folyamatosan. És mekkorát?
Sziasztok! Az általam eddig használt 4 cm-es átmérőjű köves analplugtol nagyobb méretűek is érkeztek így karácsony előtt! Érdemes ránézéni!
Nekem is van. Mi akció előtt kb. 15 perccel szoktuk berakni és mire oda kerül a sor, már "rendben" vagyok.
Hát 9 éve vagyunk egyutt és nem nyitott erre sajnos. Egyszer probáltunk de nagyon fájt neki és nem is tudtam tenni benne csak a fele. Gondoltam hogy ezzel az eszközzel hátha valahogyan jön a kedve.
(Ez egy válasz tanline üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tapasztaltak vagytok az anal terén, élvezni fogja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4431872)
2020. 11. 15. vasárnap 19:15
mit érzed ilyenkor?szeretnék páromnak venni egy, de nem
tudom hogy bejonne neki
tudom hogy bejonne neki
mit érzed ilyenkor?szeretnék páromnak venni egy, de nem
tudom hogy bejonne neki (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom hogy bejonne neki (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 11:45
Nekem is van és rendszeresen használom! Imádom amikor egész nap bennem van és úgy dolgozok meg stb.
Nekem is van és rendszeresen használom! Imádom amikor egész nap bennem van és úgy dolgozok meg stb.
Én egy golyós deót raktam be mert nincs ilyenem nehezen de bement még borotválkoztam bent volt lehet idővel növelem az időt
Sziasztok
En 33 vagyok a parom 41. Szeretjuk egymast analisan kenyeztetni. Imadom mikor izgatja a popsimat mikozben a puncijaban vagyok. Arra gondoltam h rendelek anal plugot neki es magamnak is. A sracoktol kerdeznem h kinek van?
Meddig hagyhatom magamban? Stb
En 33 vagyok a parom 41. Szeretjuk egymast analisan kenyeztetni. Imadom mikor izgatja a popsimat mikozben a puncijaban vagyok. Arra gondoltam h rendelek anal plugot neki es magamnak is. A sracoktol kerdeznem h kinek van?
Meddig hagyhatom magamban? Stb
Minden reggel használom az anerosomat, jó beleülni, egész nap még nem próbáltam
Nem akarom elhinni hogy nem kényelmetlen hordani egész nap. Pláne a suliban és pláne tesiórán.
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 10. 20. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 09:54
én lányként nagyon sűrűn hordom
suliba is
imádom az érzést
tesi órán még jobb
de csak ücsörögni is kiválló benne, óórákon át
Mekkorát használsz ?
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 10. 20. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 09:54
suliba is
imádom az érzést
tesi órán még jobb
suliba is
imádom az érzést
tesi órán még jobb
Van és imádom használni!
Feleségem először félt tőle, meg az análtól is. Egyszer kipróbáltuk, azóta majdnem mindig berakja szex előtt és rendszeres lett az anál.
![worship](images/smilies/worship.gif)