Pedig milyen izgalmas vele koricalni...
14 éve rendszeresen hordok plugokat, csak az a baj, hogy a meglévőket már "kinőttem" (állandóan felcsúsznak és eltűnnek a segglyukamban)
, úgyhogy mostanában veszek újat, de már nagy méretet!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Így jártam én is vettünk többet is de nem szereti:
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 07:31
Én vettem a páromnak, de nem jött be sajnos neki. Azóta nem használtuk
Én vettem a páromnak, de nem jött be sajnos neki. Azóta nem használtuk
Ki,milyen helyzetekben használtátok?
Esetleg elélvezett e valaki a használatától miközben benne volt?
Esetleg elélvezett e valaki a használatától miközben benne volt?
Anál plug kedvelők.Találkozzunk,vásárlás,séta,kávé,miközben bennünk van.
Ismerkedjünk így.
Ismerkedjünk így.
Izgató lehetett. Nem volt kényelmetlen?
(Ez egy válasz Ansummer üzenetére (2020. 08. 12. szerda 03:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 03:39
Nekem is van, volt tobbszor hogy vasarolni,setalni is ugy mentunk a pasimmal o is es en is izgatonak talalom.
Nekem is van, volt tobbszor hogy vasarolni,setalni is ugy mentunk a pasimmal o is es en is izgatonak talalom.
Volt már olyan nő,aki napközben használta,észrevette egy pasi majd popón nyomta?
Erről a máskorról mesélhetnél nekem. Nagyon érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2020. 08. 03. hétfő 10:20
Máskor is igen. Ha csak aktusnál használnánk nem lenen izgalmas, sem érzésben, sem látványban!)
Barátnőm seggébe már beraktam egy funny hill pumpás rezgős plugot,legközelebb benne lesz és így lovagol meg,kíváncsi leszek nagyobb,gyorsabb orgazmusa lesz e.
Mióta megvan a párom nagyon imádja. Két szilikonosat vettünk egy kisebbet és egy köves vastagabbat (gyönyörű látvány) Felizgatja nagyon ha mozgatom benne kicsit. Hatalmasakat élvez úgy ha benne van és úgy nyalom a punciját.
Máskor is igen. Ha csak aktusnál használnánk nem lenen izgalmas, sem érzésben, sem látványban!)
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Páromnak vettem egyet, egyszer próbálta, de nem tetszett neki sajnos. A popsija tiltott gyümölcs, oda csak a nyelvem engedi, imadja ha nyalom, és imádom nyalni neki. Illetve a két "félteke" közé szoktam tenni, és úgy dugni. Ilyenkor elvezesig csinálom és hátát frocskolom össze
Szívesen játszanék plug kedvelő nővel,párral.
Nekünk is van. Páromnak annyira segített abban, hogy ellazuljon, hogy popsiban is végre eltudott élvezni. Addig is azt mondta, hogy tetszik neki és jó ha néha ott is járok, de elmenni nem tudott hiába voltam kitartó. Inkább azt mondta, hogy sokáig azért ne húzzam. De pluggal előtágítva hatalmas orgazmusa volt.
Van többféle is, nagyon szeretem.
Pumpálhatós volt hogy fél napig bennem volt.
Csak aktusnál használjátok, vagy máskor is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2020. 08. 02. vasárnap 16:21
Mi is szeretjük. 2 méretben , 3,5, 7,5 ))
Mi is szeretjük. 2 méretben , 3,5, 7,5 ))