rosszlanyok.hu találsz bőven kedvedre valót.
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2020. 12. 04. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sükösdön voltam egy travival,de nem volt nagy szenzáció. Szopattam egy ideig,aztán én szoptam őt( jó ha 10 cm volt a farka) aztán megdugtam,majd kértem,hogy ő dugjon meg,de az volt a válasz,idézem: "Én nő vagyok".Hát ennyi volt a travi kapcsolat. Anitát (rosszlanyok.hu) szeretném egyszer kipróbálni,mert brutális farka van,érdemes megnézni. Na,ő profi.
Sziasztok!
2-3 éve voltam egy fizetős transzi lánynál. Nagyon szép, nöies arca van, ki szilikon cicijei, átlagos méretű farka. Régóta szerettem volna ezt az élményt átélni. Nem bántam meg. Kellemes bőre van. Csókolóztunk, simogattuk egymást. Érdekes, és nagyon izgató volt érezni egy merevedő farkat a testemmel. Először ő elégített ki orálisan. Nagyon jól csinála. Be-benyalogatott a fenekembe, kicsit be is ujjazott. Nagyon telefröcsköltem a száját. Utána a hátára fektettem és végigcsókoltam, mint egy nőt. Gyönyör volt szopni a szép farkát. Szopogattam a golyóit, nyaltam és ujjaztam a fenekét. A számba élvezett el természetesen. Finom volt. Szerettem volna ha a fenekemet is megdugja, de azt a részét nem csinálja. Mostanában nem látom azon a portálon sajnos.
Egyébként a GG-n is vannak néhányan. Volt akivel leveleztem.
2-3 éve voltam egy fizetős transzi lánynál. Nagyon szép, nöies arca van, ki szilikon cicijei, átlagos méretű farka. Régóta szerettem volna ezt az élményt átélni. Nem bántam meg. Kellemes bőre van. Csókolóztunk, simogattuk egymást. Érdekes, és nagyon izgató volt érezni egy merevedő farkat a testemmel. Először ő elégített ki orálisan. Nagyon jól csinála. Be-benyalogatott a fenekembe, kicsit be is ujjazott. Nagyon telefröcsköltem a száját. Utána a hátára fektettem és végigcsókoltam, mint egy nőt. Gyönyör volt szopni a szép farkát. Szopogattam a golyóit, nyaltam és ujjaztam a fenekét. A számba élvezett el természetesen. Finom volt. Szerettem volna ha a fenekemet is megdugja, de azt a részét nem csinálja. Mostanában nem látom azon a portálon sajnos.
Egyébként a GG-n is vannak néhányan. Volt akivel leveleztem.
Hatalmas álmom,vágyam egy szép TS-t megismerni!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Milyen volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 03. csütörtök 13:44
igen
igen
Kosztümös buzulás... klafa!!!
Fizetos ""lanyoka""t pedig siman....es meg ki is nez egy ketto valahogy.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
már rég keresek de sehol nem találok pedig imádom őket
Altalaban,miutan genetika,izmosabb a ffiak segge.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 04. 02. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 02. szerda 05:26
én egyszer (kb 6 éve) netről kinéztem egy travi prostit, és kipróbáltam.nagyon nőies volt.csinos, szép arc, formás popsi, szép cicik. a farka nem tetszett nagyon - nem volt szép. igényesen szőrtelítve volt mindenhol. miközben szopatott, a popsiját is nyaltam. azt nagyon élveztem.kerekebb segge volt kb mint egy igazi csajnak. nem dugtunk, csak kölcsönös cumi volt.élveztem
Nem egyszerű találni,bele is lehet öregedni
(Ez egy válasz lajabaja üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2014. 04. 13. vasárnap 08:53
én inkább hermaph........-ban képzelődöm,azt szeretném kipróbálni,ott kevesebb a melléfogás lehetősége............,hogy ..nem egészen ffit akartál.Persze jó nézegetni a szép melles fiúkat is......./nem a sminktől szép , hanem lányarcú alapból/.És míg erre vártam ...megöregedtem...........
![mf3](images/smilies/mf3.gif)
én inkább hermaph........-ban képzelődöm,azt szeretném kipróbálni,ott kevesebb a melléfogás lehetősége............,hogy ..nem egészen ffit akartál.Persze jó nézegetni a szép melles fiúkat is......./nem a sminktől szép , hanem lányarcú alapból/.És míg erre vártam ...megöregedtem...........
![mf3](images/smilies/mf3.gif)
én egyszer (kb 6 éve) netről kinéztem egy travi prostit, és kipróbáltam.nagyon nőies volt.csinos, szép arc, formás popsi, szép cicik. a farka nem tetszett nagyon - nem volt szép. igényesen szőrtelítve volt mindenhol. miközben szopatott, a popsiját is nyaltam. azt nagyon élveztem.kerekebb segge volt kb mint egy igazi csajnak. nem dugtunk, csak kölcsönös cumi volt.élveztem
Az utcán (a Nagykörúton) szedtem össze egy helyes kis feketét egy hajnalon jó pár évvel ezelőtt. Vele volt egy kis barna is. A kéglin a kis fekete szopott, néha bekapta a barnácska is. Majd dugtam a kis barnát. Aztán a fekete alá nyúltam. Nem akarta hagyni, de én se. Aztán kiderült, farka van. Próbáltam popsiba, ott himbálózott átlagos méretű farka, de ellenállt. Így továbbdugtam a barnát, majd ketten végeztek ki szájjal.
Hát, travival nem , de transsexuálissal-tehát átoperálttal már igen. Egy kupiban jól berugva.....nem volt különbség a normális nöhöz képest. A müpunci is jól müködött
hehe,ez jo volt
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 08. 05. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
azt még nem találta ki...
(Ez egy válasz gab.s023 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
És a másik?
![smile](images/smilies/smile.gif)
ne hagyjátok leülni ezt a topikot. valami konkrétot olvashatnánk.
"de van gay oldalunk is"
utolsó frissítés: 2007.10.31.
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
utolsó frissítés: 2007.10.31.
![worship](images/smilies/worship.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)