én kíváncsi lettem volna Írisz véleményére....
(Írisz nem ember, hanem egy meleg szexhonlap!)
(Írisz nem ember, hanem egy meleg szexhonlap!)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Ez lennék én -- Írisz -- miss Írisz
na... írok valamit és a kedves moderátorok törlik a hozzászólásom, csak mert nem ilyet akartak hallani... kár, én csak a másik oldal véleményét szerettem volna elmondani, de nem hagyják :(
(minden moderálásnál meg van az okunk, így az előző hsz-nél is! mint ahogyan most is! ez a Gg oldal valóban NEM gay oldal, de van gay oldalunk is! viszont esetenként teret engedünk itt is nem csak kizárólag hetero témáknak. ellenben az idegen szexoldalak hirdetéséért, propagálásáért végleges tiltás jár!) :tom
![smile](images/smilies/smile.gif)
na... írok valamit és a kedves moderátorok törlik a hozzászólásom, csak mert nem ilyet akartak hallani... kár, én csak a másik oldal véleményét szerettem volna elmondani, de nem hagyják :(
(minden moderálásnál meg van az okunk, így az előző hsz-nél is! mint ahogyan most is! ez a Gg oldal valóban NEM gay oldal, de van gay oldalunk is! viszont esetenként teret engedünk itt is nem csak kizárólag hetero témáknak. ellenben az idegen szexoldalak hirdetéséért, propagálásáért végleges tiltás jár!) :tom
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
tény ha a csajszinak nagy a melle az már nem biztos, hogy nő.
Nem nagy mellű hanem műmelles ,de osztom amit mondasz
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2009. 03. 09. hétfő 16:05
Hát nem tudom, Thaiföldön dolgoztam és láttam pár ladyboyt, de szerintem komplett hülye aki egy gyönyörő lány helyett egy hormonnal kezelt nagymellű fiút választ.
Hát nem tudom, Thaiföldön dolgoztam és láttam pár ladyboyt, de szerintem komplett hülye aki egy gyönyörő lány helyett egy hormonnal kezelt nagymellű fiút választ.
vévévé.***u.hu ott lehet találni párat. remélem ezért nem basz ki a modi
direkt irtam hibásan a cimet
direkt se írj be rosszul, mert véletlenül elküldelek pihenni: prune
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
direkt se írj be rosszul, mert véletlenül elküldelek pihenni: prune
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
ja. ugy látszik. Pedig gondoltam lesz egy pár jo sztori, illetve megtudjuk valakitől, hogy M.O-n merre vannak transzik, és hogy lehetne sexelni velük.
Sziasztok. Szívesen megismerkednék egy travival, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet vele a szex. Van egy weboldalam itt nem írom le a címét (kedves Admin remélem ez nem reklám), de ott indítani szeretnék egy travi részt és keresek hozzá partnert képekkel szexleírásokkal, ha valakinek volt ilyen élménye
szerintem semmi rossz nincs abban, ha ezt egy pasi kipróbálná... miért ne érdekelhetné, hogy milyen egy pasival? És egy transzi már majdnem egy pasi, egy női köntösbe öltöztetve...
Hát,egy thai-földi travit nem hagynék ki,az biztos!Lehet nem dugnám meg,de szopatás ezerrel!
Én is lennék transzival, de félnék az esetleges fertőzésektől, valahogy úgy érzem iszonyat sok pasi átmegy rajtuk, és ki tudja kik.
én is lennék már tarnszival.
Szerintem nem így van. Legalábbis nekem. Ha vki tud egy kb. olyan kinézetűt, mint a képeken, írjon.
ezt homokosok kívánják vagy heterók?
kinek a pap,kinek a paplan. :S :S :S :S
meg nem de szivesen kiprobalnam
http://xxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxx.php?pid=list&sfix=travi itt van egy pár ...
(vazzeg! bazzeg! még egyszer belinkelsz idegen szexhonlapot szétrúgom a seggedet! most moderálással és 24 óra tiltással megúsztad! :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(vazzeg! bazzeg! még egyszer belinkelsz idegen szexhonlapot szétrúgom a seggedet! most moderálással és 24 óra tiltással megúsztad! :tom
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Törölt felhasználó (42919)
2009. 02. 09. hétfő 21:41
Engem régóta érdekel a dolog! Szivesen kipróbálnám travival.Egyszer élünk nem?!Dugnánk egymást oda-vissza és a szopás ugyan úgy... bejön a dolog de kivel? :(
Engem régóta érdekel a dolog! Szivesen kipróbálnám travival.Egyszer élünk nem?!Dugnánk egymást oda-vissza és a szopás ugyan úgy... bejön a dolog de kivel? :(
Én szexeltem egyszer travival.Az akkori pervi barátnöm avatott be.kérdezte milenne ha travi barátját bevonnánk.mondtam kiprobálhatom.nagyon csinos volt és szép nehezen mondtam volna meg hogy travi.egy éjszakát végig szexeltünk.legjobb ami volt a travi hanyatt feküdt és én dugtam a seggét a barátnöm szopta közben,majd ráélveztem a farkára és a barátnöm kérésére leszoptam a travit .
Hát, kíváncsi leszek, hány jelentkező tolong majdan itt a topicban.
Ízlés dolga, nekem inkább a gyomrom háborog, ha látok képet róluk... brrrrrrr
Ízlés dolga, nekem inkább a gyomrom háborog, ha látok képet róluk... brrrrrrr