még nem biztos ,de szeretnénk megint ott lenni
sziasztok! ki nem hagynám...ott leszek!
várunk szeretettel
(Ez egy válasz civettone üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindent elkövetek, hogy ott lehessek.
hát nem is tudom én szégyenlős vagyok
Ott leszünk.
sziasztok erre vár már apraja aggya mikor találkozhat a kis csapat legyen az ismerős vagy ismeretlen a végére eggyé válik és lessz mesélés egész évben
Sziasztok! Végre ismét találkozhatunk a régi és az új ismerősökkel/ barátokkal. A jó kedv garantált, várunk mindenkit szeretettel!
Találkozó célja: Megismerni azokat az embereket, akik eddig a nicknév mögött voltak : )
Sok évre visszatekintve alakultak itt komoly kapcsolatok is ....
Lettek itt életre szóló barátságok, de akár egy éjszakás kalandok is.
Idén ismét lesz közös főzés, zene, tánc meg miegymás.....
A játékokat idén nudisnőci1 fogja intézni, persze lesz sok meglepetés is ))
Egy valamit tudnod kell, hogy ez nem swinger találkozó, de mindenki azt csinál a saját faházában, amit csak szeretne.
Részvételi szándékodat jelezd Niobe-nak üzenetbe teljes névvel és telefonszámmal.
Mindenkit szeretettel várunk!!! és ha nem voltál ne legyen benned félelem hogy, hogy fogadunk...mindenkit úgy mint egy régi barátot.
Bővebb információ: nudisnőci1-nél és nálam Niobe-nél.
Találkozunk májusba és bulizunk egy nagyot!!!!!!!
Sok évre visszatekintve alakultak itt komoly kapcsolatok is ....
Lettek itt életre szóló barátságok, de akár egy éjszakás kalandok is.
Idén ismét lesz közös főzés, zene, tánc meg miegymás.....
A játékokat idén nudisnőci1 fogja intézni, persze lesz sok meglepetés is ))
Egy valamit tudnod kell, hogy ez nem swinger találkozó, de mindenki azt csinál a saját faházában, amit csak szeretne.
Részvételi szándékodat jelezd Niobe-nak üzenetbe teljes névvel és telefonszámmal.
Mindenkit szeretettel várunk!!! és ha nem voltál ne legyen benned félelem hogy, hogy fogadunk...mindenkit úgy mint egy régi barátot.
Bővebb információ: nudisnőci1-nél és nálam Niobe-nél.
Találkozunk májusba és bulizunk egy nagyot!!!!!!!