Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is ::://////———
Miskolcon párt kukkolnék de engem is lehet
Sziasztok! Ma este is várunk fiatal!! srácot hármas szexhez. Privát üzit küldj
Viber camban valaki megnézne egy jó faszverést?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ma este nézhetsz de be is szállhatsz.Mindenféle cuckold játékban benne vagyunk.
Sziasztok! Hölgyek jelentkezését várom leginkább de szivesen kukkolnék párt élőben,személyessen. Szívesen megyek olyan Szombathelyen élő hőlgyhöz ahhol meztelenül segédkeznék neki a házon,lakáson belül bármire. Írj bátra ha szeretnél egy ilyent megélni.
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia, írtam
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki kukkolna Budapesten, miközben kiverem a farkam???
Masztiznék egyet a Szépvölgyin.
Lenne kedve valakinek csatlakozni?
Lenne kedve valakinek csatlakozni?
Pasit keresünk 3.nak
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek ma estére!
Nógrád megyében és Pest-Budapest körzet.
Amiben benne vagyok:
csak egy kellemes beszélgetés,petting,simogatás,orál,maszírozás,csak farokverés ha a feleség kiváncsi milyen egy másik idegen farkat fogni verni,autós kaland,fogadni nem tudok,találka nálatok vagy panzió,akár fotózás is szóba jöhet,3as szex de a tali lehet szex mentes is.várom a jelentkező párokat lányokat.
Nógrád megyében és Pest-Budapest körzet.
Amiben benne vagyok:
csak egy kellemes beszélgetés,petting,simogatás,orál,maszírozás,csak farokverés ha a feleség kiváncsi milyen egy másik idegen farkat fogni verni,autós kaland,fogadni nem tudok,találka nálatok vagy panzió,akár fotózás is szóba jöhet,3as szex de a tali lehet szex mentes is.várom a jelentkező párokat lányokat.
Sziasztok!
Fejér megyében párnak tudok búvóhelyet kukkolásért cserébe!
Fejér megyében párnak tudok búvóhelyet kukkolásért cserébe!
Megnézném hogy vered a faszod
Búvóhely pároknak.23.ker.Hősök terénél.Érdekel valakit?
Párt néznék ahogy szexelnek,közben masztiznék elöttük!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Sziasztok
Székesfehérváron vagy környékén ismerkednék olyan párral akik megengednék hogy jelen legyek mint néző aktusuk közben!
Privátba írjatok kérlek!
Székesfehérváron vagy környékén ismerkednék olyan párral akik megengednék hogy jelen legyek mint néző aktusuk közben!
Privátba írjatok kérlek!