Közös masztihoz keresek partnert. 45 éves férfi vagyok. Bp.3.ker.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Szia, írtam
(Ez egy válasz marker99 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
megnézném stb
(Ez egy válasz marker99 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Masztizó hölgyeket,párokat kukkolnék,vagy részt vennék többes szexben,maszturbálásban!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /()()()()
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Szívesen végignéznem párok dugasat, közben vernem a farkam! 35 éves igényes pasi vagyok.utazas megoldható.
Laza Hölgy előtt,kiverném!
Hölgyek, párok akik megmutatnák magukat intim helyzetben? Villantás, mosdás, tusolás, ruhapróba, maszti, szeretkezés? Megnéznélek örömmel! 45 é férfi vagyok
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Én is
Mások előtt kiverném, írj ha érdekel.
Sziasztok!
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Kedves, igényes, normális párorral illetve lánnyal ismerkednék privátban.Fontos a higiénia,diszkréció,szimpátia.Köszönöm!
Hello!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Irjatok privatban