Zalai párhoz csatlakoznánk - Nagykanizsa illetve pasi cucckoldra. Utazni tudunk
Ma 3.kerületben masztiznék közösen. 45 éves férfi vagyok.
Miskolci kukkolható párt keresek
Idős elhanyagolt nőket szívesen kukkolnèk.
Szivesen kukkolon parokat Budapesten, vagy akar segitek hazi videok, fotok kesziteseben is.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /
Sziasztok ma este egy kukkolhato par Hajduban?
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok! Hölgyek jelentkezését várom leginkább. Szívesen megyek olyan Szombathelyen élő hőlgyhöz ahhol meztelenül segitenék a házon,lakáson belül a rendrakásban. Írj bátra ha kíváncsi vagy egy ilyenre.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Isaszeg környékén par? Esetleg hölgy aki nézné ahogy jatszok a farkammal?
Párt, hölgyet kukkantanèk meg intim helyzetben Bp. vagy Pilisvörösvar. 45 èves,.normál alkatú, hálás úr lennèk.
Holnap bárki előtt meztelenkednék az Alföldön. Ahogy szeretnéd. Fotózhatsz, videózhatsz arc nélkül. Szex is lehet.
Sziasztok. Szivesen csatlakozom.
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon kukkolnék helyem van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen néznék párt ,akár olyan feltételekkel ami itt nem leírható !
Szép estét! Cuckold/dogging-játékokra keresnék N/F Párt, Akik ma este autóval Szolnok környékét útba ejtik, és lenne kedvük egy értelmes, intelligens, nem tolakodó de határozott Férfi előtt autójukban szexelni, ill. bármilyen cuckold/dogging játékba bevonni egy harmadikat...
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
2 bi pasi megnézne párt, pasit sex közben Marcali környékén