Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel
Ma pesten kukkolna valaki minket délbe!
Tiszafüred környékén kukkolható párt, vagy nőt keresek, akiket, vagy akit nem zavar egy érdeklődő szempár!
Sziasztok! Holnap (kedd) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel
Marcali környékén 2 bi pasihoz bi srác, pár?
Sziasztok!
Én egy Budapesti 42 éves heteró (nem független)
fiatal ember vagyok!
Ismerkedni szeretnék egy Budapesten egy lánnyal vagy párral!
Nappali órákban érnék rá!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi és meleg pasik kérlek Neeee!!!!!
Én egy Budapesti 42 éves heteró (nem független)
fiatal ember vagyok!
Ismerkedni szeretnék egy Budapesten egy lánnyal vagy párral!
Nappali órákban érnék rá!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi és meleg pasik kérlek Neeee!!!!!
Sziasztok!
Holnap délelőtt hölggyel párral szívesen kalandoznék Gödöllő-Veresegyház-Vác esetleg Fót környékén.
Írjatok bátran 42éves pasi vagyok
Holnap délelőtt hölggyel párral szívesen kalandoznék Gödöllő-Veresegyház-Vác esetleg Fót környékén.
Írjatok bátran 42éves pasi vagyok
Holnap napközben ráero hölgyet illetve párt szívesen fogadnek Bp en zugloban. Masszázs, kényeztetés. Igényes férfi vagyok.
Sziasztok!
Baranya megyében kukkolnék nőt, párt vagy ti engem
Baranya megyében kukkolnék nőt, párt vagy ti engem
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 05.08. Vasárnap este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Kedd, egész nap... morah.?,sziki,szeged?..algyo?...tisza.., m6 >buda, naturism, ...auto,vouyerism exib, ,outdoor, dogging, parok keresek.uzeneteim.., idea?.pm
sziasztok ma késő este az M1 es pálya Tatabány a-Budapest közötti szakaszon nézné valaki ahogy barátnöm velem vagy magával játszik ? PRIVÁTBA ÍRJ
Sziasztok. Fehérvár környékén párt kukkolnék!
Délután Debrecen kukkolható párt keresek. Üdv
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Párt vagy hölgyet kukkolnék
Szombathelyen pár akiket lehetne kukkolni?
Sziasztok.
43 éves tetkos pasi kukkolhatò,de nem minden áron,s nem mindenkinek.
Részletekért keress bátran.
Győri vagyok,180 magas,90kg,kék szem.
43 éves tetkos pasi kukkolhatò,de nem minden áron,s nem mindenkinek.
Részletekért keress bátran.
Győri vagyok,180 magas,90kg,kék szem.
Békés vagy Csongrád -Csanád megyében van olyan bevállalós pár, akit izgat ha egy férfi nézi őket szex közben? Írjatok, ha Titeket is izgat ez a dolog a másik oldalról
Szép napot Mindenkinek! Ma napközben, vagy este/éjjel... esetleg holnapi nap folyamán, napközben... Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...