Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Párt vagy hölgyet kukkolnék
Szombathelyen pár akiket lehetne kukkolni?
Sziasztok.
43 éves tetkos pasi kukkolhatò,de nem minden áron,s nem mindenkinek.
Részletekért keress bátran.
Győri vagyok,180 magas,90kg,kék szem.
43 éves tetkos pasi kukkolhatò,de nem minden áron,s nem mindenkinek.
Részletekért keress bátran.
Győri vagyok,180 magas,90kg,kék szem.
Békés vagy Csongrád -Csanád megyében van olyan bevállalós pár, akit izgat ha egy férfi nézi őket szex közben? Írjatok, ha Titeket is izgat ez a dolog a másik oldalról
Szép napot Mindenkinek! Ma napközben, vagy este/éjjel... esetleg holnapi nap folyamán, napközben... Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...

Kecskemét környékén kukkolható párt/hölgyet keresek.
Marcali környékén kölcsönös farokverés 2 bi pasinál?
Sziasztok !
Holnap (szombaton) szinte egész nap ráérek Budapesten. Ha esetleg szeretné egy nő vagy pár hogy kukkolják, akkor ajánlanám magam. (Próbafülkés kukkolást csináltam innen az oldalról jelentkezővel, az nagyon tetszett.)
-De másban is benne lennék.
Köszi,
Zsolt
Holnap (szombaton) szinte egész nap ráérek Budapesten. Ha esetleg szeretné egy nő vagy pár hogy kukkolják, akkor ajánlanám magam. (Próbafülkés kukkolást csináltam innen az oldalról jelentkezővel, az nagyon tetszett.)
-De másban is benne lennék.
Köszi,
Zsolt
Kukkolható pár,lány Bp-Dunaújváros vonalon?
Kukkolható párt lányt izgalmakat keresőket keresek Debrecenből hétvégére.
Székesfehérvár és környékén kaland ma?
Örömmel meglesném,párok,lányok játszadozását Budapest és környékén!
))

ma du. bp en kukkolnék, 26/f
Holnap kukkolnèk, Bp. ès kke.
Ma délelõt kukkolnék?
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Ma Esztergom és környéke? Írj privát

Valakit kukkolnék most. Privátba várok .