Valaki 18-19 felè Àrasztó ut vège Dunapart
Sziasztok.
Ma este lenne pár.kukkolásra?
Ma este autós kukolás érden ahogy verem 18 cm sok anyagal.
Párt én is meglesnék.
Ma este lenne pár.kukkolásra?
Ma este autós kukolás érden ahogy verem 18 cm sok anyagal.
Párt én is meglesnék.
Pár/hölgy személyében keresem kukkoló(i)mat. Hamarosan, az autómban, a XIV. kerületben. Kölcsönös szimpátia esetén egyébről is szó lehet. Várom az üzeneteket!
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén ma délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék szabadban autóban bárhol. Ha van valaki akit lehetne és nyitott rá írjon privátba.
Szekszárdon és környékén ma délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék szabadban autóban bárhol. Ha van valaki akit lehetne és nyitott rá írjon privátba.
Sziasztok. Szívesen kukkolnék ma a kifutónál.
Sziasztok ! Ma kora este keresünk hármashoz fiatal ( max 30 éves ), adatlappal rendelkező srácot hetero alapon . Üzit írj
Kukkolhatsz is nem muszáj oda jönnöd jelezd és akkor az autóba fel kapcsolt vilagitasnal elkezdek játszani magammal .
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Sziasztok !
Kukkolható pár házaspár hölgy Szekszárdon és környékén ma délután ?
Üzenetet privátba várok.
Kukkolható pár házaspár hölgy Szekszárdon és környékén ma délután ?

Idősebb párt, nagymamát kukkolnák Békés megyében.
Párt kukkolnék Jászság és környéke
4- ből aki ígérte egy sem jött el … legalább a többi írta , hogy nekik nem jó , 1 , hogy ő később végez sokkal
Pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)
2022. 04. 22. péntek 23:30
Kint vagyunk
Kint vagyunk
Kicsit csúszunk az idő végett de kinézünk

Köszi de a képek alapján “egyszerűbb” férfit keresnénk
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 04. 22. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 20:05
Sziasztok Laci vagyok szívesen kiverem szabadban vagy autóban is ha béztek közben
Sziasztok Laci vagyok szívesen kiverem szabadban vagy autóban is ha béztek közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)
2022. 04. 22. péntek 19:50
Ma éjszaka 23 óra környékén feleségemmel kukkolnánk. (Pest megye )
Ma éjszaka 23 óra környékén feleségemmel kukkolnánk. (Pest megye )
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Sziasztok!Székesfehérvár +50km párt kukkolnék!