Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt szívesen meglesnék szex közben.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Dunaharasztiban ma este 19-óra után,kukkolható vagyok ahogy masztizom az autóban ! Igény szerint meg is világítom,hogy jól látható legyen...
Veszprémben keresek pasit akit kukkolhatnék, vagy kiverném neki
Sziasztok !
Holnap (csütörtök) és péntek este ápolt diszkrét kulturált férfiként párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon és környékén. Üzenetet privát várom !
Holnap (csütörtök) és péntek este ápolt diszkrét kulturált férfiként párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon és környékén. Üzenetet privát várom !
Sziasztok ! Egy 40- es éveiben járó diszkrét és ápolt férfiként kukkolnék párt vagy hölgyet ahogy nekik kényelmes. Több info az adatlapomon
Holnap délután masztiznék Egerben ha valaki tud erre alkalmas helyet írjon izgat ha közben kukkolnak
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Kukkolhato valaki ma este folyaman?
Sziasztok. Mosonmagyaróváron ma este autós párok és hölgyek kukkolhatnak. Szívesen kukkolnák én is.
Szombathelyen kukkolnék
Sziasztok! 43 éves , sportos , jó kiállású férfi vagyok. Diszkréten kukkolnék párokat . Adatlapom van ha esetleg érdekesnek találsz
Valaki mostanában a Szépvölgyin???
Sziasztok.
Ma parok vagy Hölgyek. Solos fiuk nem. Kukkolhato vagyok budakeszi erdőben. Részletek privát üzenetben
Ma parok vagy Hölgyek. Solos fiuk nem. Kukkolhato vagyok budakeszi erdőben. Részletek privát üzenetben
Sziasztok.pisilő puncit...maszturbálást lesnék.....esetleg kiverem a puncira vagy testre
Kukkolásra keresek partnereket Bp. és környékén.
Valaki Debrecrnből?
Párokat kukkolnék most nálam
Ma kukkolhato vagyok Fehérváron miközben kocsimban masztizok!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!