Marcaliban kölcsönös farokverés?
Holnap délelőtt nálam Miskolcon várok párokat akik szeretik ha kukkolják őket sex közben
Holnapra keresek olyan párt akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok
Szívesen ismerkednék hölgyel,esetleg párral hetero alapon ahol kezdésnek(kukkolás,simogatás,esetleg orál,stb.) egy kellemes pettinget össze lehetne hozni aztán majd meglátjuk a folytatást.Ha valakinek megmozgatja a fantáziáját privátban folytassuk.
Szívesen ismerkednék hölgyel,esetleg párral hetero alapon ahol kezdésnek(kukkolás,simogatás,esetleg orál,stb.) egy kellemes pettinget össze lehetne hozni aztán majd meglátjuk a folytatást.Ha valakinek megmozgatja a fantáziáját privátban folytassuk.
Győrben vagy Győr-Esztergom vonalon keresek párt, akik szeretik, ha kukkoljàk őket. Ma kora délután.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 16:15
Szolnok megyei pasit keresünk!
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
Megtöltött puncit nyalnék Szabolcs megye és környéke. 50-es pasi.
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Sziasztok! Fiatal !! srácot várink ma este 10 körül hármasra! Privizz
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Kukkolni is imádok, ha közben izgathatok magam.Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
Kaposvár mellett élő középkorú, sportos pár keres igényes otthonába hetero alapon nagyon fiatal (fiú/lány ) párt közös élvezetekre, lehettek kíváncsiak, kezdők is, illetve fogadnánk kimondottan idősebb nagyméretű férfit ! Csak fényképpel , köszönjük szépen !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Volt már ott bárkinek kukkolós élménnye?
Ahogy elnézem, ilyenekèrt nem kapkodnak itt igazán.
Ahogy elnézem, ilyenekèrt nem kapkodnak itt igazán.
Esetleg ma valaki??
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 16:33
Sziasztok
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
Prívátba írj!!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
Prívátba írj!!
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Párt kukkolnék,közben csinálnám magamnak!
Reptér most valaki van kint?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok //!!!!!><><><><>~||\