Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2022. 02. 02. szerda 23:37  #1617
zolika80 zolika80
Nagyon tudom élvezni énis hatalmas orgazmusom szokot lenni néha aztsem tudom holvagyok
2022. 02. 02. szerda 08:43  #1616
andrew88 andrew88
Isteni smile
2022. 02. 01. kedd 00:03  #1615
Lánglovag Lánglovag
És milyen volt igazival? Sokat fantáziálok róla, maga a dugás nagyon izgat is.
(Ez egy válasz nuninyalÓ üzenetére (2022. 01. 01. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 10:21
Mi is csináltuk és jó bár nekem volt igazi is bent .
2022. 01. 20. csütörtök 10:00  #1614
car83 car83
Nagyon szuper dolog csak sajna partner nincs hozzá.
2022. 01. 19. szerda 07:24  #1613
amitlehet amitlehet
wink finom
2022. 01. 19. szerda 05:03  #1612
MANO28 MANO28
worship
2022. 01. 18. kedd 09:10  #1611
backdoor55 backdoor55
Sok evvel ezelott az ex baratnommel kiprobaltunk sok mindent, a szex nagyon valtozatos volt vele ( jo par evvel idosebb volt tolem ). Egy alkalommal egy erdekes pozban kefeltunk, ahol mind a ketten lattuk egymas feneket ... es o varatlanul bedugta nekem az ujjat.... aztan azt ereztem, hogy feszit.. majd rakerdezett, hogy faj-e.. mondtam, haaat, erdekes.... o erre " azt elhiszem, 3 ujjam bent van". Szinte kontrollalhatatlanul katartikus orgazmusban volt reszem. Teszem hozza, hogy rendszeresen dugtam popsiba, de anno ezt el sem tudtam volna kepzelni, hogy ez nekem is jo lehet ( na meg ugye, a tarsadalmi konvenciok beklyoja meg is akadalyos sok ilyesfele kezdemenyezest ). Utana tobbszor is csinaltuk igy, eppen hogyan hozta az adott hangulatunk. Aztan szet mentunk, utana levo baratnommel meg egyutt elunk mar 14 eve. Sajna o nem olyan valtozatos fantaziaval bir, mint anno a masik holgy volt... de azert felcsatolhatosig vele is eljutottunk, am nem akarja nekem dugni, csak szajba ( egyfajta dominans szerepjatek alakult ki, igy se rossz ). De azert, probalok dolgozni az ugyon, Mondtam neki sokszor, hogy ez igazan frenetikus orgazmust kepes okozni.. meglatjuk.
2022. 01. 01. szombat 15:33  #1610
Törölt felhasználó (1339692)
Én eléggé meglepődtem mikor a párom a seggembe nyomta az ujját, mikor megszoktam akkororát élveztem hogy nem nagyon tudtam magamról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4622542)
2021. 09. 26. vasárnap 09:01
Csodálatos érzés. Akkorákat tudok olyankor élvezni a volt nőket izgatta és megkért próbáljuk ki ha nem jön be többet nem erőlteti. Fura volt de jó érzés volt. Először ő is ujjazott. Aztán jöttek a dildok műfaszok közben verte szopott . Aztán menjünk tovább... Rendeltünk felcsatolhatót két végűt. Maga a gyönyör volt mind a kettőnek. Akkorát élveztem H még soha ..volt amikor én kértem hogy kurjon seggbe mert megkivántam. Aztán volt olyan is H megkért lovagolnak a tapadó korong is dildon és közbe leszop. Ez is csodálatos érzés volt. Még az is jó érzés ahogy úgy dugtam pinába vagy seggbe hogy bennem a rezgő tojás szerű valami.
2022. 01. 01. szombat 10:21  #1609
nuninyalÓ nuninyalÓ
Mi is csináltuk és jó bár nekem volt igazi is bent .
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:38
Imádom mikor megdug a parom a felcsatolhatossal...
2021. 09. 26. vasárnap 14:39  #1608
Porthos61 Porthos61
Erről küldhetnél nekem egy fotót, mert így nem tudom elképzelni hogy hogy nézhet ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 20. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26824)
2021. 09. 20. hétfő 07:57
Hosszú idő, ujjal-, vibrátorral való izgatás után nem olyan régen eljutottunk mi is a Strap-On-Me (pánt nélküli közepes méretű) vibrátorig.
Első körben nekem lánynak nagyon furcsa volt, hogy kilóg belőlem valami, de gyorsam megbarátkoztam vele, sőt nagyon izgató is lett ! - nem gondoltam volna!
Régóta a levegőben volt ez a vásárlás, most jutottunk el idáig!
Pár alkalommal használtuk már, mindkettőnknek egy újfajta érdekes-, izgalmas élményt nyújt!
Pánt nélküli vibrátor, de kicsi terpesznél már fogni kell, mert néha kijön a puncimból. - alapban elég szűk vagyok, de jól tágulok, és nagyon nedves vagyok ha felizgulok.
Elmentünk egy (ponyvás) boltba vettünk fém karikát, valami szalagot/hevedert, és varrtam belőel egy pántot ami nagyon fixen tartja! -ez fontos!
Az biztos, hogy így pánttal kényelmesebb, ill. a vibrátor súlyát nem a puncimban lévő rész tartja, használatkor. Nem kell arra figyelni, hogy ne jöjjön ki a puncimból a vége,!
Pánttal felkötve jobban/biztosabban lehet a szex előtt közlekedni a lakásban, szex közben jobban lehet fészkelődni az ágyban, biztosabban lehet vele mozogni dugás közben főleg ha nagyon beindulok/beindulunk! .
2021. 09. 26. vasárnap 09:01  #1607
Törölt felhasználó (4622542)
Csodálatos érzés. Akkorákat tudok olyankor élvezni a volt nőket izgatta és megkért próbáljuk ki ha nem jön be többet nem erőlteti. Fura volt de jó érzés volt. Először ő is ujjazott. Aztán jöttek a dildok műfaszok közben verte szopott . Aztán menjünk tovább... Rendeltünk felcsatolhatót két végűt. Maga a gyönyör volt mind a kettőnek. Akkorát élveztem H még soha ..volt amikor én kértem hogy kurjon seggbe mert megkivántam. Aztán volt olyan is H megkért lovagolnak a tapadó korong is dildon és közbe leszop. Ez is csodálatos érzés volt. Még az is jó érzés ahogy úgy dugtam pinába vagy seggbe hogy bennem a rezgő tojás szerű valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 20. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 20. hétfő 07:57
Hosszú idő, ujjal-, vibrátorral való izgatás után nem olyan régen eljutottunk mi is a Strap-On-Me (pánt nélküli közepes méretű) vibrátorig.
Első körben nekem lánynak nagyon furcsa volt, hogy kilóg belőlem valami, de gyorsam megbarátkoztam vele, sőt nagyon izgató is lett ! - nem gondoltam volna!
Pár alkalommal használtuk már, mindkettőnknek egy újfajta érdekes-, izgalmas élményt nyújt!
Pánt nélküli vibrátor, de kicsi terpesznél már fogni kell, mert néha kijön a puncimból. - alapban elég szűk vagyok, de jól tágulok, és nagyon nedves vagyok ha felizgulok.
Elmentünk egy (ponyvás) boltba vettünk fém karikát, valami szalagot/hevedert, és varrtam belőel egy pántot ami nagyon fixen tartja! -ez fontos!
Az biztos, hogy így pánttal kényelmesebb, ill. a vibrátor súlyát nem a puncimban lévő rész tartja, használatkor. Nem kell arra figyelni, hogy ne jöjjön ki a puncimból a vége,!
Pánttal felkötve jobban/biztosabban lehet a szex előtt közlekedni a lakásban, szex közben jobban lehet fészkelődni az ágyban, biztosabban lehet vele mozogni dugás közben főleg ha nagyon beindulok/beindulunk! .
2021. 09. 20. hétfő 07:57  #1606
2021. 09. 12. vasárnap 14:11  #1605
kukycool kukycool
Nagyon izgat...csak nehet rá találni.
2021. 09. 12. vasárnap 14:05  #1604
dadahn69 dadahn69
Engem is jól szét.urhatna már valaki
2021. 09. 12. vasárnap 07:51  #1603
gabicabi gabicabi
Nálunk elég sűrűn elofordul!Mind ketten NAGYON élvezzük! wink
2021. 09. 12. vasárnap 05:56  #1602
masszőz masszőz
mi is
(Ez egy válasz annalacbi üzenetére (2021. 01. 18. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 18. hétfő 18:53
Nálunk ez mindennapos. Én megdugom rendessen a páromat, utána ó meg engem. Nagyon élvezzük.
2021. 09. 04. szombat 03:44  #1601
mazo mazo
Nagy buli!
2021. 08. 31. kedd 11:09  #1600
Törölt felhasználó (4298102)
Ha ügyes a hölgyike nagyon finom tud lenni. Szerencsére volt szerencsém hozzá, hogy eleinte ujjal majd később már vibrátorral is dugtak.
2021. 08. 24. kedd 06:57  #1599
car83 car83
Akkor minnél hamarabb avassátok fel. vigyor3
(Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2021. 08. 24. kedd 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 05:08
Engem 1 vagy 2 ujjával szokott rendszeresen a párom vagy a vibrátorával dug meg. Vettünk felcsatolhatót de még nem próbáltuk ki
2021. 08. 24. kedd 05:08  #1598
Idősebbet Idősebbet
Engem 1 vagy 2 ujjával szokott rendszeresen a párom vagy a vibrátorával dug meg. Vettünk felcsatolhatót de még nem próbáltuk ki
/ 93