Két végűvel felcsatolhatóval próbálta valaki? Izgi lehet, hogy egyik fele bennem, másik a páromban.
ez egy hülye topik itt még snkinek nemvolt "boldogsága"
szerencsére az én párom is szeret játszani az én popsimmal. ki se tudná hagyni hogy ne keféljen meg. nagyon örülök hogy neki is tetszik. imádjuk
![finom](images/smilies/finom.gif)
A legjobb szex a világon főleg ha találsz egy olyan lányt aki szintén örömét találja benne
Sajnos a lány már nincs meg és a jelenlegi párom nem túl nyitott ilyen dolgokra,szóval nem tudom meddig lehet ezt bírni felcsatolhato nélkül
![smile](images/smilies/smile.gif)
Hatalmasat lehet így élvezni
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 09:47
Azt is szeretjuk mindketten elvezzuk nagyon mikor szopom a parom farkat es az ujjammal a prosztatajat masszirozom!Immadom erezni ahogy megkemenyedik parom kis pontocskaja!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Sziasztok!
Akinek ez a tèma tetszik ès màr eljutott addig, hogy kipròbàlja. Annak mi a vèlemènye egy transz csajjaĺ valò sexről?
Akinek ez a tèma tetszik ès màr eljutott addig, hogy kipròbàlja. Annak mi a vèlemènye egy transz csajjaĺ valò sexről?
Sajnos ezt még nem sikerült átélnem, de ami késik, nem múlik : )
Eddig egy anál plug volt a maximum, amit egy kedves hölgypartnerem besegített a popsimba....az nagyon jó volt, szerencsére ő is nagyon élvezte : )
Azóta is mondogatja, h "megdugja egyszer a seggem", de eddig nem jött össze : )
Eddig egy anál plug volt a maximum, amit egy kedves hölgypartnerem besegített a popsimba....az nagyon jó volt, szerencsére ő is nagyon élvezte : )
Azóta is mondogatja, h "megdugja egyszer a seggem", de eddig nem jött össze : )
hm... jó is az!!!! mi is imádjuk ezt!
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 09:47
Azt is szeretjuk mindketten elvezzuk nagyon mikor szopom a parom farkat es az ujjammal a prosztatajat masszirozom!Immadom erezni ahogy megkemenyedik parom kis pontocskaja!
Akkor nemsokára jöhet a felcsatt.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Törölt felhasználó (1167672)
2016. 08. 20. szombat 14:36
Velem tegnap este esett meg elöször a párom vett egy anál vibrit és miközben a farkammal játszadozott egyszer csak elkezdte izgatni a hátsomat ilyen érzést soha nem éreztem még sok idö nem kellett mikor már tövig benyomta párszor egy hatalmassat élveztem ekkorát soha életembe még. Nagyon kellemes volt.
Velem tegnap este esett meg elöször a párom vett egy anál vibrit és miközben a farkammal játszadozott egyszer csak elkezdte izgatni a hátsomat ilyen érzést soha nem éreztem még sok idö nem kellett mikor már tövig benyomta párszor egy hatalmassat élveztem ekkorát soha életembe még. Nagyon kellemes volt.
Sajnos erre az én barátnőm nem hajlandó...
Jó neked, hogy ilyet szeretne tőled
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 05. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó neked, hogy ilyet szeretne tőled
![worship](images/smilies/worship.gif)
Törölt felhasználó (1196952)
2016. 06. 05. vasárnap 18:25
Sziasztok!
Engem egy ideje izgat a dolog, nem a dugás része, csak szívesen cumiznék egy straponos hölgyet
Sajnos még nem találtam partnert, de gondolkodtam fizetős megoldáson is. Van itt valaki akinek van már tapasztalata cumizásban?
Engem egy ideje izgat a dolog, nem a dugás része, csak szívesen cumiznék egy straponos hölgyet
Hmmmm! Tenyleg jol nez ki!
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 19:44
Magic Flesh Harness - a szerszám neve.
Kb 20cm hosszú lehet, elég vastag, formás, jól kialakított, viszont nagyon lágy anyagból készült.
Hajlékony eléggé, de mégis élvezetes, ha a helyén van. Mivel puha az anyaga, nem nyom belül, mint a korábbi, ami ehhez képest kemény volt.
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek!
Kb 20cm hosszú lehet, elég vastag, formás, jól kialakított, viszont nagyon lágy anyagból készült.
Hajlékony eléggé, de mégis élvezetes, ha a helyén van. Mivel puha az anyaga, nem nyom belül, mint a korábbi, ami ehhez képest kemény volt.
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek!
Magic Flesh Harness - a szerszám neve.
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2016. 08. 12. péntek 01:31
Ezt orommel hallom, mekkora a nagyobb meret? A termek linkjet levettek (ha privatban atkulditek, szivesen megneznem). Hogy lehet h lagyabb kozben?
én is imádom ha beleülhetek a miénkbe bár jó vastag és hosszú .
a kisebbek kikoptak sajna
lemustráltuk őket
a kisebbek kikoptak sajna
lemustráltuk őket
Ezt orommel hallom, mekkora a nagyobb meret? A termek linkjet levettek (ha privatban atkulditek, szivesen megneznem). Hogy lehet h lagyabb kozben?
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 22:15
Szóval jó ez az új szerszám....
Picit azért nehezebben fogadtam be, mert nagyobb, mint a régi, de aztán sokkal lágyabb közben.
Jó volt....
Picit azért nehezebben fogadtam be, mert nagyobb, mint a régi, de aztán sokkal lágyabb közben.
Jó volt....
Szóval jó ez az új szerszám....
Jó volt....
Jó volt....
Jo nyaralast es ne csak talan legyen
Elmenybeszamolot szivesen olvasunk!
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2016. 08. 09. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 09. kedd 22:54
Mi tegnap vettünk egy új műszert....
**************** hasonlóérdekeltségű weboldalt ne ossz meg*********
A nyaralás alatt, holnap talán kipróbáljuk
(moderálva: D)
A nyaralás alatt, holnap talán kipróbáljuk
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
(moderálva: D)
Mi tegnap vettünk egy új műszert....