nálunk csak vibri van azt szoktam megkapni , néha szinte elájulok a kéjtől amit a seggemben érzek. Nem is a prosztatám
Ezt nagyon kipróbálnám!!!!
Köszönjük szèpen
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 15. hétfő 08:12
Nem is baj, hogy ez így van, hogy kell hozzá valami mélyebb dolog, mert így csak azok élik át, akik tényleg megérdemlik! hihihi
/jó a sorozatotok/
/jó a sorozatotok/
Nem is baj, hogy ez így van, hogy kell hozzá valami mélyebb dolog, mert így csak azok élik át, akik tényleg megérdemlik! hihihi
/jó a sorozatotok/ (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
/jó a sorozatotok/ (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez teljesmèrtèkbe mi is igy gondoljuk!
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 14. vasárnap 22:35
Az jó, ha imádjátok. A szexnek ezt a fajtáját nem lehet űzni megszokásból..m de ezt csak mi tudjuk, akik élnek ezzel a vágy megélésével. Kell hozzá valami plusz a kapcsolatban, amitől működik, de ugyanakkor kapunk is tőle.....annak idején, ha valaki mondja, hogy ezt élvezni fogom, vagy hogy imádni és élvezni, akkor nem hittem vilna el. Ti régóta gyakoroljátok?
Az jó, ha imádjátok. A szexnek ezt a fajtáját nem lehet űzni megszokásból..m de ezt csak mi tudjuk, akik élnek ezzel a vágy megélésével. Kell hozzá valami plusz a kapcsolatban, amitől működik, de ugyanakkor kapunk is tőle.....annak idején, ha valaki mondja, hogy ezt élvezni fogom, vagy hogy imádni és élvezni, akkor nem hittem vilna el. Ti régóta gyakoroljátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 06. 14. vasárnap 14:55
Egyre jobbak vagyunk a témába,és imádjuk <3
Én is csak ajánlani tudom!
Nagyon kéjes élmény :P
Nagyon kéjes élmény :P
Egyre jobbak vagyunk a témába,és imádjuk <3
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 06. 13. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 13. szombat 09:39
Örülök, hogy nálatok is működik...............mi is élünk ezzel a kéjjel......
Aki nem próbálta, tényleg nem tudja mit hagy ki. Mondjuk ez függ a partnertől is...hála istennek, a párom is nagyon jól űzi ezt a gyönyörforrást...............
Aki nem próbálta, tényleg nem tudja mit hagy ki. Mondjuk ez függ a partnertől is...hála istennek, a párom is nagyon jól űzi ezt a gyönyörforrást...............
Örülök, hogy nálatok is működik...............mi is élünk ezzel a kéjjel......
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 13. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 13. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 06. 13. szombat 09:26
Nagyon szenvedélyes estén vagyunk túl,sima kis szexnek indult,aztán egyszercsak előkerült párom 22 es vibrije, és nagyon keményen megdugott vele, nagyon szeretjük az ilyen dolgokat. Ő szeret uralkodni felettem,én pedig imádom ahogy kefél. Aki nem próbálta, nem is tudja mit hagy ki
Nagyon szenvedélyes estén vagyunk túl,sima kis szexnek indult,aztán egyszercsak előkerült párom 22 es vibrije, és nagyon keményen megdugott vele, nagyon szeretjük az ilyen dolgokat. Ő szeret uralkodni felettem,én pedig imádom ahogy kefél. Aki nem próbálta, nem is tudja mit hagy ki
Nem kötelező elhinni....
Aki hiszi hiszi aki nem az nem az az élmény ugyis az enyém volt!
Aki hiszi hiszi aki nem az nem az az élmény ugyis az enyém volt!
Nem kell elhinni.....az az élmény ugyis az enyém már!
Én mindenkinek csak azt tudom ajánlani hogy ha lehetősége van rá ne hagyja ki a férfi testben generálható maximális élményébe lehet része hálaistenek nekem meg adatott igazival )))és hölgy által vezérelttel is sőt külön külön és egyszerre is volt igazi és felcsatolhatós .
Az igazinak sikerült kb két óra alatt min 10 szer spiccelős orgazmust generálnia na utána KO lettem jó értelembe maradandó élmény volt
Az igazinak sikerült kb két óra alatt min 10 szer spiccelős orgazmust generálnia na utána KO lettem jó értelembe maradandó élmény volt
probáld ki a felcsatolhatost is isteni jo. nálunk nagyon élvezi a nejem amikor hanyadt fekszem, és feltolja a lábaim az égnek,majd a felcsatissal nekem esik. istenien jo én imádom és ö is, nagyon be tud indulni ahogy csinálja probáljátok ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 06. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1012982)
VIP
2015. 05. 06. szerda 10:22
Mi még csak ujjal próbáltuk, hamarosan jön egy vibrátor is Szerencsére páromat is nagyon izgatja. Leginkább ő hozza szóvá hogy csinálhatja e Ajánlom én is mindnekinek. Meg tell tanulni ellazulni át kell beszélni az egészet. Utána jöhet a gyönyör
nekem most mar a nejem neha bedugja az ujjat,nekem nagyon jo, csak hogy vegyem ra hogy neki is betehessem? neki nem olyan jo
Élvezni fogod a vibrit is. De egy felcsatolhatós és szerepcsere, az maga a mámor! Teljesen extázisba lehet esni.... Vagyis nekem sikerül...
Sok sikert (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 06. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 06. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1012982)
VIP
2015. 05. 06. szerda 10:22
Mi még csak ujjal próbáltuk, hamarosan jön egy vibrátor is Szerencsére páromat is nagyon izgatja. Leginkább ő hozza szóvá hogy csinálhatja e Ajánlom én is mindnekinek. Meg tell tanulni ellazulni át kell beszélni az egészet. Utána jöhet a gyönyör
En csak ajanlani tudom!De csaj akkor ha megvan a kettotok kozott is az az osszhang! Csak ugy! Fantasztikus elmeny!!
Én is kipróbálnám.
imádom mikor vibrizik a feleségem orgazmust élek át a fenekembe. Készülünk felcsatolhatóst venni. Vagy igazira cserélném egyszer