Én is szeretem
Imádom amikor megdugnak finoman egy felcsatolható dildóval egy hölgy persze
De jó is az ha bennem van
Engem a feleségem szokott megdugni, igaz nem felcsatolhatóssal mert még nincs de fogok venni. A nagy és vastag dildóval, segitek neki hogy tövig bemenjen, élvezzük mindketten.
Jòl teszitek. Jò a pc
(Ez egy válasz Kekszemu66 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk is megy a fordított felállás,imádom dugni a pasim..
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 09:24
Mi heti rendszerességgel élvezzük mind a ketten fordított felállást!
Mi heti rendszerességgel élvezzük mind a ketten fordított felállást!
isteni élvezet..úgy
Volt egy szeretőm vele rendszeres volt. Minden pózban minden szerepben. Egészen érdekesekben is )) sajnos azóta nem nagyon jellemző de a plug és egy-két popsi szeansz azért akad. Imádom. Nagyonis.
Férjem imádja ha dugom..engem meg izgat..
Nekem volt olyan hármasom egy pár hogy a pár mind a két résztvevőlyét dugtam
A lányt is és végül a fiut is
A lányt is és végül a fiut is
Én is szeretem !!
Egészségetekre!
(Ez egy válasz edespar40 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 09:25
Sziasztok!
Mi kipróbáltuk és fantasztikus érzés volt!
Rendszeres lesz!
Rendszeres lesz!
Sziasztok!
Rendszeres lesz!
Rendszeres lesz!
Én is! Ezért csodálkozom, akinek több ilyen partnere is volt.
Szerintem szinte mindenre rávehetne egy ilyen nő engem. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem szinte mindenre rávehetne egy ilyen nő engem. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687527)
2024. 03. 28. csütörtök 23:55
Hát én már nagyon örülnék ha végre találnék ilyen hölgyet
Hát én már nagyon örülnék ha végre találnék ilyen hölgyet
Mondom, semmi extra. Semmi buli, meg net meg ilyenek. Sima klasszikusan alakuló kapcsolatok. Egyet edzőteremben, egyet meg a szomszédban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 26. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720329)
2024. 03. 26. kedd 13:19
Nem is a tescoba akartam rendelni XD
Sajnos mégse jótt össze. Akikkel volt szex vagy akikkel ismerkedtem eddig a téma nem jött be nekik :(
Merre találtad őket? Buliba? Neten? 150cm 100kg molett lenne az már csak hab lenne a tortán
Sajnos mégse jótt össze. Akikkel volt szex vagy akikkel ismerkedtem eddig a téma nem jött be nekik :(
Merre találtad őket? Buliba? Neten? 150cm 100kg molett lenne az már csak hab lenne a tortán
Nem is a tescoba akartam rendelni XD
Merre találtad őket? Buliba? Neten? 150cm 100kg molett lenne az már csak hab lenne a tortán (Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2024. 03. 26. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre találtad őket? Buliba? Neten? 150cm 100kg molett lenne az már csak hab lenne a tortán (Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2024. 03. 26. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 26. kedd 10:40
Ez nem olyan, hogy az ilyen nők úgy vannak/teremnek valamerre valahol. Én találtam több ilyen nőt is. Nem úgy kezdődik, hogy kifejezetten "ilyet keresek". A lényeg az, hogy hasonlóan magas legyen a szexkultúrához való hozzáállás mindkét félben és akkor előbb utóbb sor kerül mindenre
Ez nem olyan, hogy az ilyen nők úgy vannak/teremnek valamerre valahol. Én találtam több ilyen nőt is. Nem úgy kezdődik, hogy kifejezetten "ilyet keresek". A lényeg az, hogy hasonlóan magas legyen a szexkultúrához való hozzáállás mindkét félben és akkor előbb utóbb sor kerül mindenre
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 26. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720329)
2024. 03. 26. kedd 08:25
Nagyon izgat a téma, csak sajnos sehol nem találok ilyen nőt :(
Aki talált ilyen nőt írna pár tanácsot merre járhatnék sikerrel?
Esetleg, ha van itt ilyen nő, akkor ő is rám írhat.
Eddig csak olyanban volt élményem, hogy 69 közben ujjazták, nagyon élveztem mikor egyre több ujj már bennem volt.
Eddig csak olyanban volt élményem, hogy 69 közben ujjazták, nagyon élveztem mikor egyre több ujj már bennem volt.
Nagyon izgat a téma, csak sajnos sehol nem találok ilyen nőt :(