Egy ideje nem volt de a napokban elő veszem a játékokat
Szerencsés ember vagy
Jó lenne ilyen parom lenne nekem is (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne ilyen parom lenne nekem is (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4431242)
2023. 06. 28. szerda 00:03
Nálunk is a hétköznap része már a popóujjazás, közben a cumi
Nálunk is a hétköznap része már a popóujjazás, közben a cumi
Jó érzés lehet.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen nagyon jó én is szeretem !!
Regebben a parom dugott. Imadtam. Barmikor bevállalnám ujra.
Mostanában inkább ujjazni szokott cumi közben imádom
Isteni érzés mikor a párom gyorsan dugja a fenekem a vibratorral. Az élvezés meg leírhatatlan.
Tegnap este újjazás volt. Ki tudja élveztetni azzal is a fenekem
Irihyellek rendesen !
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigyellek rendesen !
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigyellek titeket
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Szerencsés a párod,hogy ilyen klassz aszonykája van.
Régi vágyam. De sajnos eddig nem jött össze
Nálunk rendszeres hogy megdug a párom és élvezzük mindketten!
Engem a párom szokott megdugni a felcsatolhatós dildójával. Már az első alkalom után átvette az irányítást tőlem, ő lett a domináns fél. Azóta volt több kalandom is férfival, férfiakkal, párral. Vele is és nélküle is.
Álmom. Még mindig .
Tegnap este volt. Jól esett élveztem
Szeretem, igénylem, élvezem! Csak ritkán kapom.
Kiprobálnám ha lenne ilyen hölgy az tuti,prosztata masszást szeretem ez alap.