Zugló ma 16,00 óra...
azt én is imádnám, ha melegben rád esne az eső!
szívesen megnézném! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen megnézném! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 06. 06. szerda 00:10
Én imádom,ha melegben esik az eső,úgyhogy örültem ma nagyon! Alig várom már az őszt,az lesz az igazi!
Tom,most béka nem volt? Ennek is adnál puszit?
Szívből remélem,hogy ilyen lesz,mint vázoltad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 06. szerda 10:56
Egy hete minden nap esik, tegnap délután rendes kis zivatar vonult át felettünk. Most is nekieredt, besötétedett. Ha ilyen lesz a nyár, akkor nem fogunk sokat napozni.
Egy hete minden nap esik, tegnap délután rendes kis zivatar vonult át felettünk. Most is nekieredt, besötétedett. Ha ilyen lesz a nyár, akkor nem fogunk sokat napozni.
Én imádom,ha melegben esik az eső,úgyhogy örültem ma nagyon! Alig várom már az őszt,az lesz az igazi!
Ma sem úsztuk meg, du. XIII. ker.-ben még jég is volt!
szerencsére nem gyulladt volt, csak balfaxkodtam este a sötétben, és belerúgtam az ágy lábába...lol...
Én már megpusziltam, de baxott királylánnyá változni, azért vissza dobtam a Balcsiba, mert állatbarát vagyok...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor gyorsan elfutok.
Attol függ...egy alma ütödött lesz..egy teknösröl lepereg.
Jaj,de aranyotos,de megpuszilgatnáááám!
Na,nem a lábad
Na,nem a lábad
Eső után tomi lábfeje:
Ha odafigyelsz,lathatsz...meg nem vert senkit agyon egy kicsi jegessö..
Qrva nagy zuhiba jöttem haza (vazzzeg, volt olyan szakasz, amikor nem láttam az orromnál tovább a kocsiban )
Az első kép a pénteki eső idején készült az egyetemvárosban, de érdekes, hogy Diósgyőrben egy csepp sem esett...
Ezt a képet tegnap lőttem
Ezt a képet tegnap lőttem
Hát... Én sem önként áztam el...
Gondoltam ha már kocsit mosni nem tudok... tegye meg helyettem az eső...
Na de csak úgy kopogott a jég a fejemen míg repülőrajttal beálltam a garázsba...
Szomszéd az ablakból biztos élvezte a látványt Mert mintha nem is lett volna rajtam ruha
Gondoltam ha már kocsit mosni nem tudok... tegye meg helyettem az eső...
Na de csak úgy kopogott a jég a fejemen míg repülőrajttal beálltam a garázsba...
Szomszéd az ablakból biztos élvezte a látványt Mert mintha nem is lett volna rajtam ruha
A héten majdnem minden nap zápor, zivatar, most is jön! Majdnem teljesen besötétedett. Amíg leírtam el is eredt.
Orankent esik, öt-tiz percet....de szeretem az esöt. Szeretek setalni esöben,viharban...
Jolesö erzes.
Jolesö erzes.
Itt meg még egy kósza bárányfelhő sincs...
A nap elég furcsán süt, val. színű a nyomott levegőtől...
Gyurka ha esik állj ki az esőre egy szál semmiben és gondolj rám
A nap elég furcsán süt, val. színű a nyomott levegőtől...
Gyurka ha esik állj ki az esőre egy szál semmiben és gondolj rám