Itt már lassan 1 órája dörög,bazi fülledt a lewegő
de esni nm akar....
de esni nm akar....
Tegnapi vihar utáni panoráma:
Jön a vihar....gép kikapcs,majd jövök....azért szép estét!
Na,itt kőkeményen elkezdett fújni a szél és pik-pak besötétedett...Jó kis wihar készülődik!
Jó reggelt!Csendes eső eseget,viharnak nyoma se
Erre én felém tegnapelőtt esett az eső utoljára, de az durva volt, kifejezett vihar...A párom és én bent kuksoltunk, meg persze volt ott kuksoláson kivül más is!!!!
Bpesti időjárás jelentés:
Melegszik az idő!
Csütörtökön délelőtt többször erősebben megnövekszik a felhőzet, és főként északon számíthatunk esőre, záporra. Később megszűnnek az esők és előbukkan a nap. A Dunántúlon várható több napsütés. Megélénkül a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.
Melegszik az idő!
Csütörtökön délelőtt többször erősebben megnövekszik a felhőzet, és főként északon számíthatunk esőre, záporra. Később megszűnnek az esők és előbukkan a nap. A Dunántúlon várható több napsütés. Megélénkül a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.
mi azért imádkozunk,hogy bár csak elállna már az eső és kitudnánk menni a természet lágyölére
Na itt bazi nagy monszuneső esik......
aranyat ér... véééégre....ezt most nagyon vártam
egyszerüen nem jut eszembe egy frapáns sex mentes viszontválasz.Hát holnap is szép napot kivánok
borsodban most süt a nap megjött a tavasz irány a természet lágyöle,ha megint esni fog ujra ide ülök és pötyögök
Hát pont ezt (is) csináltam
De még most is szakad.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
De még most is szakad.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 03. 24. szombat 16:27
ilyen esős napon el kell menni vásárolni aztán szeretkezni egy jót:) meg ha süt a nap akkor is
ilyen esős napon el kell menni vásárolni aztán szeretkezni egy jót:) meg ha süt a nap akkor is
Most már nem is eső hanem hó esik, nem hiányzott
csókollak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 12:07
vazze...még nem is ittam, oszt már hülye vagyok...jó volt a poén
vazze...még nem is ittam, oszt már hülye vagyok...jó volt a poén
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 12:05
Ünnepelt!
told a bugyid le!
de csak szemből vagyok hajlandó nyalni!
ui: én is látom, de a polyént Te nem értetted!
reagálhattam volna ezt is: beraktad újra? de jó Neked!
told a bugyid le!
reagálhattam volna ezt is: beraktad újra? de jó Neked!
Ünnepelt!
told a bugyid le!
reagálhattam volna ezt is: beraktad újra? de jó Neked! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
told a bugyid le!
reagálhattam volna ezt is: beraktad újra? de jó Neked! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
nyald ki...én látom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
beraktad újra???
mi a f*szt?
(amit kijavítottam lent! tom) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
beraktam újra, mert nem járt erre illetékes, aki javította volna:):):):)
mi a f*szt?
(amit kijavítottam lent! tom) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 11:50
beraktam újra, mert nem járt erre illetékes, aki javította volna:):):):)