beraktam újra, mert nem járt erre illetékes, aki javította volna:):):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:14
nálunk esik....legalábbis nedves minden ...de ernyőt lerázni csak a kijelölt helyen szabad
az ernyőnket a Te ernyőtartódba rakjuk?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk esik....legalábbis nedves minden ...de ernyőt lerázni csak a kijelölt helyen szabad
most itt csendes volt egy darabig, de itt is rázendített!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt is elkezdett esni. Mit esni! Szakadni..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
itt is elég rendesen esik!!! utálom az esőt!
a másik nedvesség az más! :))) az jöhet!
a másik nedvesség az más! :))) az jöhet!
Itt nem esik... a nedvesség egész más jellegű
nos képzeljétek el csongrád megyében szakad a ho mit szoltok hozá
és különben is, nem vagy a b. feleségem...ez a te nagy szerencséd
és ebben a történetben hol esik az eső?
Nálatok reggel nálunk este de most naon
De még mennyire... Apa vigyázz nehogy elázzon a bundád
Imádom, amikor könnyezik az Ég...
Mifeléánk már egy hónapja nem volt eső, vki küldjön már egy kicsit! :)))
Most néztem a neten,hogy szombaton már jó idő lesz.VÉGRE!
NEM !
... had essen, had essen csak a babám szeressen, de szeressen ...
vigasztaljon az a tudat (és persze mindenki mást is), hogy momentán én is csak vágyakozom, mert van itt ugyan egy hím, de csak két éves, és rokon ...viszont mintha csendesedett volna kissé...itt bp. mellett...persze ettől még nem leszek megdugva :D:D:D:D:D:D:D
Szép jó reggelt! Teljes mértékben egyet értek. pusz
Hát vedd ki a szekrény alján porosodó b58-as v vibrátor szopóautómatát,és...no de ez már a vég!Esőben én sem dolgozom.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 19. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)