s kivel? ha egydül gubasztok itthon?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 19. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 07:58
esik az eső, nincs más megoldás, be kell zárkózni...bebújni az ágyba és kefélni, míg el nem áll, vagy míg feláll...:D:D:D:D
esik az eső, nincs más megoldás, be kell zárkózni...bebújni az ágyba és kefélni, míg el nem áll, vagy míg feláll...:D:D:D:D
Megint megbántották a Jézust mert Sír és folyik a könnye mint a zápor eső :-)
esik ez a qrva esső.
Esik az eső, hajlik a vesszőm...
Végre nincs az a pinafüllesztő meleg!
hát itt is esik a frány eső!!
Legfeljebb úgy fogunk kinézni, mint a csaj azon a képen, amit Katicika ma reggel tett be a "Ki van itt" topicba (#2238)
Tényleg brrrrrr
Tényleg brrrrrr
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van,
Sohasincs jó idő, mindig esik az eső.
Amúgy meg elég a panaszkodásból! Fürdőruhát fel! Mindenkit várok a nagymedencénél!
Sohasincs jó idő, mindig esik az eső.
Amúgy meg elég a panaszkodásból! Fürdőruhát fel! Mindenkit várok a nagymedencénél!
Valaki már írta, de Én is azt tudom csak mondani.. ne panaszkodjunk, egész enyhe telünk van, nálam a globális felmelegedés még jún. 10-én is a cserépkályha felöl jön...
Székesfehévár: Borult égbolt,esőfelhők,zuhogó eső,csapadék várható egész nap..antiszociális időjárás
Budán is csak felhők,Nap sehol!
Időjárás helyzetjelentés:Csongrád megyében erősen felhős az ég,jelenleg is zápor zivatar van,sajna a lányok kabátban,és erősen felöltözve járnak-kelnek az utcán! Ebben az évben a nyarat kihagyjuk úgy látom/sajna/ Nesze neked eső,és felhő
Megint szakad Szegedében,pedig menni akartam a strandra,persze nem napozni,hanem picsákat stirelni,de úgy néz ki,hogy elmarad,mert jól "esik"
Azt mondják májusi eső aranyat ér, és a juniusi az meg platinát?!? Már a májusi is sokkk volt brrrrr, ez ám a szép nyári idő...
lassan megint igy fogunk járni
lassan megint igy fogunk járni
Itten is esik már csak esett
Nem sokára itt is esni fog! Utálom!!!!!!!
Örömmel jelentem, PÉcsett elállt az eső és kisütött a nap!
Vetkőzzetek csajok!!!:-)
Vetkőzzetek csajok!!!:-)
szerintem nemsokára ott is fog (vagy nem)
keresek