Gyerekek ne marjátok már egymást! Hogy vannak-e a kifutónál, Szépvölgyin stb. melegek, meg levakarhatatlan piócák mind meleg, mind hetero verzióban? Igen vannak - minden szabadtéren rajzanak ami nem külön "meghívásos" tervezett program ahonnan a szervező elhajtja a "turistákat". Viszont normális emberek is előfordulnak.
Attól viszont nem lesz jobb, hogy itt marakodtok - attól a hülyék még ott fognak repkedni a kifutónál. Aki barom és a helyszínen szóban úgy kell határozottan fellépve elzavarni, az nem fogja megérteni akkor sem ha itt veszekedtek egymással a dolgon.
Attól viszont nem lesz jobb, hogy itt marakodtok - attól a hülyék még ott fognak repkedni a kifutónál. Aki barom és a helyszínen szóban úgy kell határozottan fellépve elzavarni, az nem fogja megérteni akkor sem ha itt veszekedtek egymással a dolgon.
Sziasztok!
Hol található ez a hely? Honnan lehet megközelíteni, ki jutni oda?
Hol található ez a hely? Honnan lehet megközelíteni, ki jutni oda?
Egyetértek, én is szoktam menni minimum 2-3 kört szétnézni.
Valaki jön ki mostanság?
5p múlva kint.
(Ez egy válasz aaaferi üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
szia!hol vagy?
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki?
Sziasztok
Nagyon szimpatikus!! (Ez egy válasz starlove üzenetére (2022. 06. 29. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szimpatikus!! (Ez egy válasz starlove üzenetére (2022. 06. 29. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 20:58
Amelyik PÁR unja a kifutónál "kergetőzést" annak javaslom az adatlapunk megtekintését - a többit priviben, ha érdekel titeket a program
Ki van kint most?
Amelyik PÁR unja a kifutónál "kergetőzést" annak javaslom az adatlapunk megtekintését - a többit priviben, ha érdekel titeket a program
Sajnos ez igaz!
Sziasztok.
Érdemes most kinézni a reptérhez?
Vannak párok?
Érdemes most kinézni a reptérhez?
Vannak párok?
Most valaki kalandozna?
Éjszakai (nem csak) csillagnézésre keres 1N+2F trió hetero PÁROKAT, Bp-i helyszínen (nem a kifutónál!!!). Részletek az adatlapon (köszönjük hogy elolvasod), illetve privátban. Legyen szép a nyár
Bi pasi 1ora múlva aki szopatna
Most jön ki hölgy vagy pár?
Ki van kint?
Ez egy meddő gondolat azért mert a bi pasit érdekli mindkét nem, a homokosok meg azért mennének oda, hogy faszt lássanak!
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 11:21
Sziasztok!
Sajnos ez a csoport kezd meghalni, kar pedig régen jó kis találkozások voltak,de sajna már tényleg nem lehet kint semmit csinálni,valaki nagyon rámenős és semmi tisztelet benne, és szerintem külön is kellene osztani ki miért megy ki...(pasi-fėrfi... Pár -hölgy) lenne egy kezdeményezésem...
Szeretnék csinálni egy külön csoportot aki régi jó csapat volt, vagy akár újak is, de legyen külön a párok hölgyek, ne legyenek többségben a pasik...
Szerintetek?
Privát van lehet írni aki szeretne ebben benne lenni, pasik most egyenlőre ne írjatok...
Majd később ha a csoport úgy gondolja...
De ez csak egy ötlet...
Jöhet a komment
Sajnos ez a csoport kezd meghalni, kar pedig régen jó kis találkozások voltak,de sajna már tényleg nem lehet kint semmit csinálni,valaki nagyon rámenős és semmi tisztelet benne, és szerintem külön is kellene osztani ki miért megy ki...(pasi-fėrfi... Pár -hölgy) lenne egy kezdeményezésem...
Szeretnék csinálni egy külön csoportot aki régi jó csapat volt, vagy akár újak is, de legyen külön a párok hölgyek, ne legyenek többségben a pasik...
Szerintetek?
Privát van lehet írni aki szeretne ebben benne lenni, pasik most egyenlőre ne írjatok...
Majd később ha a csoport úgy gondolja...
De ez csak egy ötlet...
Jöhet a komment
Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4383512)
2022. 06. 29. szerda 11:33
Helyes