Sziasztok!
Sajnos ez a csoport kezd meghalni, kar pedig régen jó kis találkozások voltak,de sajna már tényleg nem lehet kint semmit csinálni,valaki nagyon rámenős és semmi tisztelet benne, és szerintem külön is kellene osztani ki miért megy ki...(pasi-fėrfi... Pár -hölgy) lenne egy kezdeményezésem...
Szeretnék csinálni egy külön csoportot aki régi jó csapat volt, vagy akár újak is, de legyen külön a párok hölgyek, ne legyenek többségben a pasik...
Szerintetek?
Privát van lehet írni aki szeretne ebben benne lenni, pasik most egyenlőre ne írjatok...
Majd később ha a csoport úgy gondolja...
De ez csak egy ötlet...
Jöhet a komment
Sajnos ez a csoport kezd meghalni, kar pedig régen jó kis találkozások voltak,de sajna már tényleg nem lehet kint semmit csinálni,valaki nagyon rámenős és semmi tisztelet benne, és szerintem külön is kellene osztani ki miért megy ki...(pasi-fėrfi... Pár -hölgy) lenne egy kezdeményezésem...
Szeretnék csinálni egy külön csoportot aki régi jó csapat volt, vagy akár újak is, de legyen külön a párok hölgyek, ne legyenek többségben a pasik...
Szerintetek?
Privát van lehet írni aki szeretne ebben benne lenni, pasik most egyenlőre ne írjatok...
Majd később ha a csoport úgy gondolja...
De ez csak egy ötlet...
Jöhet a komment
Valaki?
Ha már a "kapufáról" van szó!!!
Egyesek még mindig nem tanulták meg, hogy mikor kell csendben maradni:
2020 AUGUSZTUSÁBAN TÖRTÉNT HOZZÁSZÓLÁSOD mindenre magyarázatot ad, ami a meleg és bi "pasik" topikban történt, #32441 hozzászólás!!! Tipikus esete annak, amikor valaki heteronak állítja be magát de mégis srácokat akar seggbebaszni!!! NA EZ AZ IGAZI KAPUFA!!! Valóban jó volt az észrevételed "MENNYI ILYEN VAN" (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 06. 29. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyesek még mindig nem tanulták meg, hogy mikor kell csendben maradni:
2020 AUGUSZTUSÁBAN TÖRTÉNT HOZZÁSZÓLÁSOD mindenre magyarázatot ad, ami a meleg és bi "pasik" topikban történt, #32441 hozzászólás!!! Tipikus esete annak, amikor valaki heteronak állítja be magát de mégis srácokat akar seggbebaszni!!! NA EZ AZ IGAZI KAPUFA!!! Valóban jó volt az észrevételed "MENNYI ILYEN VAN" (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 06. 29. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 09:41
Pici kapufa.
Az exemmel többször voltunk kint.
A jen légi páromat nem vonzza ez a dolog.
Viszont itt arról volt szó h sokan képet sem töltenek fel.
Szép napot
Szép napot
Pici kapufa.
Szép napot (Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 28. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot (Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 28. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 19:05
Akkor kellene "büfizni" ha majd a barátnőddel/ feleségeddel megjelensz a kifutó végénél a sok dákóráncigáló köcsög közöttl!! Ja, hogy az már nem menőmanó mi?!?!
Sziasztok! Valaki mostanában 1-2 óra múlva lesz kint hölgy vagy pár?
Írj kérlek és remélem találkozunk
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok képet tudok küldeni privátban
Írj kérlek és remélem találkozunk
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok képet tudok küldeni privátban
Bi pasi van kint??
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 28. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 19:05
Akkor kellene "büfizni" ha majd a barátnőddel/ feleségeddel megjelensz a kifutó végénél a sok dákóráncigáló köcsög közöttl!! Ja, hogy az már nem menőmanó mi?!?!
Sziasztok
Valaki tervez ki menni ma este? 30 éves szóló férfi vagyok
Szép estét
Valaki tervez ki menni ma este? 30 éves szóló férfi vagyok
Szép estét
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 06. 28. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550092)
2022. 06. 28. kedd 11:46
Most valaki van??
Szabadtéri programra (nem a kifutónál) keres pár - normális párokat. Részletek az adatlapon (köszönjük hogy elolvasod), illetve priviben. Legyen szép nyarunk
Andika írj viberen rám! Nem muszály reptér végére ki mennünk.
Én most értem ki de sehol senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550092)
2022. 06. 28. kedd 11:46
Most valaki van??
Most valaki van??
És mennyi ilyen van......
(Ez egy válasz iwanafck üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 22:46
Kurva jó az adatlapotok még szerencse ,hogy megtaláltátok egymást !
Sziasztok.
Nem vagyok messze
Induljak.?
Irj ram viber.?
Nem vagyok messze
Induljak.?
Irj ram viber.?
Kombi superb?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 28. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 00:23
HETERO párral vagy HETERO sráccal ismerkednénk!
Mi itt vagyunk!
Mi itt vagyunk!
Mi feladtuk…
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 28. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 00:23
Mi itt vagyunk!
Mi itt vagyunk!
Mi itt vagyunk!
Mi itt vagyunk!
Csak pasik?