Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Punciba élvezős gangbang!
Ki volt ilyenen?
Mennyien voltatok?

Az eddigi hozzászólások

2009. 04. 15. szerda 17:30  #6
gorgh0 gorgh0
és addig ott feküdt csak felemelt csípővel, hogy ne follyon ki?...
(Ez egy válasz duke811 üzenetére (2009. 04. 15. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 14:35
Ok. neveket nem említek de annyit mondhatok hogy durva egy este volt! én 2 hétig nem voltam akkor senkivel elötte és ki sem vertem hogy jó nagy adag gecim legyen, amit hogy meg legyen a nyitó hangulat jól bele is pumpáltam a kiscsaj puncijába! utána mind a 8an sorban megdugtuk és beleélveztünk a csajba. utána volt egy 20 perc szünet de nem mosta ki magából az addigiakat, majd ment előlről a menet még vagy háromszor!! a végén olyan szinten tele volt a pinája meg az ágynemű körülötte hogy szó szerint mindenki tocsogott benne! smile
nagy vonalakban ennyi volt a történet.

(én sem vagyok egy mai kiskakas, de... valóban osztom azok nézetét, akik kamuszagot vélnek felfedezni a levegőben! olyan háryjános íze van a mesédnek: jól belepumpáltál, majd sorba dugtátok, azt 20 perc múlva újból még vagy háromszor...kb. 10 faszból 1 fasz képes ilyesmire, de lehet, hogy kevesebb...nálatok meg mindenki...nooo kicsi duke!!! kicsit szerényebben! álmodozni, fantáziálni és új topicot indítani két különböző dolog!) :tom ejnye1
2009. 04. 15. szerda 14:35  #5
duke811 duke811
Ok. neveket nem említek de annyit mondhatok hogy durva egy este volt! én 2 hétig nem voltam akkor senkivel elötte és ki sem vertem hogy jó nagy adag gecim legyen, amit hogy meg legyen a nyitó hangulat jól bele is pumpáltam a kiscsaj puncijába! utána mind a 8an sorban megdugtuk és beleélveztünk a csajba. utána volt egy 20 perc szünet de nem mosta ki magából az addigiakat, majd ment előlről a menet még vagy háromszor!! a végén olyan szinten tele volt a pinája meg az ágynemű körülötte hogy szó szerint mindenki tocsogott benne! smile
nagy vonalakban ennyi volt a történet.

(én sem vagyok egy mai kiskakas, de... valóban osztom azok nézetét, akik kamuszagot vélnek felfedezni a levegőben! olyan háryjános íze van a mesédnek: jól belepumpáltál, majd sorba dugtátok, azt 20 perc múlva újból még vagy háromszor...kb. 10 faszból 1 fasz képes ilyesmire, de lehet, hogy kevesebb...nálatok meg mindenki...nooo kicsi duke!!! kicsit szerényebben! álmodozni, fantáziálni és új topicot indítani két különböző dolog!) :tom ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 15. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2009. 04. 15. szerda 14:26
Engem érdekel, de szerintem inkább elôször is Te meséld el, milyen volt, hogy életre keljen a topic!
2009. 04. 15. szerda 14:26  #4
Törölt felhasználó (729)
Engem érdekel, de szerintem inkább elôször is Te meséld el, milyen volt, hogy életre keljen a topic!
(Ez egy válasz duke811 üzenetére (2009. 04. 15. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 14:15
lehet hogy téged nem izgat a téma, viszont biztos hogy sokakat meg igen... ha nem voltál még ilyenben nem tudod hogy milyen jó!
2009. 04. 15. szerda 14:15  #3
duke811 duke811
lehet hogy téged nem izgat a téma, viszont biztos hogy sokakat meg igen... ha nem voltál még ilyenben nem tudod hogy milyen jó!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 04. 15. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 14:01
...kíváncsi leszek mennyi hsz lesz....nem hinném, hogy ezért egy új topicot kellett volna indítani.... ejnye1
2009. 04. 15. szerda 14:01  #2
T-A-M T-A-M VIP
...kíváncsi leszek mennyi hsz lesz....nem hinném, hogy ezért egy új topicot kellett volna indítani.... ejnye1
2009. 04. 15. szerda 13:34  #1
duke811 duke811
Egyszer voltam egy bulin ahol 8 pasi és egy nő volt. Mindenki beleélvezett többször a csaj puncijába, ami a végén brutál tele lett spermával! smile Állatira élvezte mindenki!
Ha valakinek volt hasonló élménye írja le milyen volt és hányan élvezték tele a csajszit!
/ 29