Sziasztok ! Ebben az időben minek ruha ha otthon vagy?????
![buck](images/smilies/buck.gif)
Sziasztok. A lanyok is szoktak otthol meztelenkedni? Kevesen irják meg
A parkosítás folyamatban van pont azért, hogy ne legyen probléma, de úgy gondolom, hogy hajnali 4 órakor nem fogok zavarni senkit, mert olyankor még nincs egyik szomszéd sem ébren.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 18:33
Azért egy jószomszédságot nem tennék rizikóra ez miatt. Az, hogy valaki idegen az utcáról véletlen meglát, megeshet. Habár nem keresem a lehetőséget erre sem és a sűrű sövény is jól takar. Egyébként meg nem másokért vagyok (vagy lennék) meztelen, hanem magamért. A meztelenség úgymond életszemlélet. Viszont egy reletív új lakótelepen, ahol sok kisgyermekes vagy tinis család lakik és minden ház emeletes, illetve hogy olyanok is laknak a beláthatóságon belül, akikről azt feltételezem, hogy a szülésnél sem voltak meztelen, nem rizikózom. Pedig de jó volna a teraszon pucéron kifeküdni a napra és zuhanyozni a kerti zuhany alatt! Így marad a holdozás és későn, a sötétben zuhanyzás, immár kihűlt vizzel. Jó hogy van egy beláthatatlan erkély, ott lehet nyugodtan napozni. Nyugodtan pucéron lenni meg a közeli nudista strandon.
Nekem fura mikor meztelenkedésről van szó és egy csomóan leginkább magukat mutogatni vággyák, és ez úgy el rontja az imidzsét az egésznek, ad neki egy nagyon kellemetlen hátteret, le zülleszti.
Azért egy jószomszédságot nem tennék rizikóra ez miatt. Az, hogy valaki idegen az utcáról véletlen meglát, megeshet. Habár nem keresem a lehetőséget erre sem és a sűrű sövény is jól takar. Egyébként meg nem másokért vagyok (vagy lennék) meztelen, hanem magamért. A meztelenség úgymond életszemlélet. Viszont egy reletív új lakótelepen, ahol sok kisgyermekes vagy tinis család lakik és minden ház emeletes, illetve hogy olyanok is laknak a beláthatóságon belül, akikről azt feltételezem, hogy a szülésnél sem voltak meztelen, nem rizikózom. Pedig de jó volna a teraszon pucéron kifeküdni a napra és zuhanyozni a kerti zuhany alatt! Így marad a holdozás és későn, a sötétben zuhanyzás, immár kihűlt vizzel. Jó hogy van egy beláthatatlan erkély, ott lehet nyugodtan napozni. Nyugodtan pucéron lenni meg a közeli nudista strandon.
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:12
Ebben a höségben kitérdekel, hogy kihova látt ? ha valaki megszól érte, az csak azért teszi , mert írigykedik
Ebben a höségben kitérdekel, hogy kihova látt ? ha valaki megszól érte, az csak azért teszi , mert írigykedik
(Ez egy válasz hunsteve üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:04
A hajnali nap indító kávét meztelenül szoktam meginni a lépcsőn ülve. Igaz, hogy 2 szomszéd és az utcáról is belátni, de pont ettől izgalmas.
A hajnali nap indító kávét meztelenül szoktam meginni a lépcsőn ülve. Igaz, hogy 2 szomszéd és az utcáról is belátni, de pont ettől izgalmas.
Nagyon jó egésznap meztelen lenni, lakásban , kertben, udvaron.
Imádok meztelenkedni!
Párommal a lakásban, de a kertbe is kilibbenünk ruha nélkül. Utcán nemigen van forgalom, de pár helyen azért be lehet látni, ha valaki direkt ezt akarja. Napozni is kifekszünk, aztán megkívánjuk egymást.
Ilyenkor még izgatóan is hat, hogy esetleg valaki meglát bennünket. Érdekes, hogy régebben ez eszünkbe se jutott, hogy kint szexeljünk, aztán folyamatosan lépésről lépésre lazultunk bele a dologba. Ebben nagy segítség volt a naturista szauna park, textilmentes szaunák egyre gyakoribb látogatása. Az efféle szabadság érzést hamar átviszi az ember az otthoni környezetére is.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mi egész nap meztelenek voltunk.
Én imádok meztelenkedni pucéran alszok udvaron hosszabb pólóba gatyanelkül vagyok otthon, ha látok valakit nőt férfit meztelen fel izgat.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
itthon amikor csak lehet pucérok vagyunk vagy igen lengébe
Nálunk otthon nagyon zárt at udvar, amit csak lehet teljesen metelenül csinálok. Ráadásul én egyedül dolgozom, a nyári melegben nem a klímát kapcsolom be, hanem levetkőzöm, nagyon jó érzés! Azért néha jöhetne olyan ismerős(-ismeretlen) is hozzám, akit ilyenkor felöltözés nélkül be mernék engedni...
Van itt olyan nő aki szeret meztelen keni akár egyedül is ha már nincs otthon senki?
Én azt csinálom
Néha logós néha llo fasszal tenni venni úgy is meleg van
Én azt csinálom
Néha logós néha llo fasszal tenni venni úgy is meleg van
Így ébredni se lehet rosssz, sőt!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:02
Imádok meztelenül aludni, hozzábujni a párom tangás popsijához, megmarkolni a hatalmas cickóit, és álló farokkal álomba szenderülni
De a párod miért nem meztelenül alszik?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:02
Imádok meztelenül aludni, hozzábujni a párom tangás popsijához, megmarkolni a hatalmas cickóit, és álló farokkal álomba szenderülni
Engem nem zavarna, sőt kukkolnálak és verném közben.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 04. 09. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)