Én is ráérek,csak nincs kivel,(ez van).
Ezeket fogadjunk csak azért írjátok, hogy a dolgozó népet sanyargassátok ajaj, két sexéhes csaj én meg meloznék, legalább is kéne... de helyette a fórumot böngészem...
Nekem most speciel jól jönne egy kis szex,de sajna én is dolgozo.Azért beleférne valahogy.
én mindíg kivánom!! sőt ha feljövök a GG-re rendszeresen ki is csapom!! nem azért mert nincs kivel de én szeretem kényeztetni saját magam is!!
igaz dolgozom,de jöhetne
egy nagy harapás a pillecillinből :)
kéjes auuu! felkiáltás :)
fejfájás elillanás :)
kéjes auuu! felkiáltás :)
fejfájás elillanás :)
ok jöhet!
Szájon át adod?!
Szájon át adod?!
amikor én mondtam volt páromnak, hogy: - most ne, úgyfájafejem, kaptam rá gyógyszert: aticillint :) mit ne mondjak, pillanatokon belül elmúlt fejem fájdalma. ööö, horzi... egy kis pillecillin? :)
Nem ez a férfiaknak is lehet, de tagadhatatlan az ötletet a nőktől vettem át...:)
Amugy aki valamilyen kifogással nem akarta a sexet velem/ ilyen elég ritka volt és akkor is inkább sértődöttségből csinálta, persze a végén mégis csak cumizott/ szóval aki komolyan gondolta azt elbúcsúztattam, mert mi értelem egy olyan kapcsolatnak ahol már a sexet sem akarja mindkét fél...
Amugy aki valamilyen kifogással nem akarta a sexet velem/ ilyen elég ritka volt és akkor is inkább sértődöttségből csinálta, persze a végén mégis csak cumizott/ szóval aki komolyan gondolta azt elbúcsúztattam, mert mi értelem egy olyan kapcsolatnak ahol már a sexet sem akarja mindkét fél...
eddig azt hittem, csak a nőknek szokott fájni a fejük...
Én most nem mert fáj a fejem...
Akkor ne feküdj hason mert recs.....
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 22:58
Nekem most sajna elaludt a kedvesem,így sajnos álló farokkal kell lefeküdnöm.
Én most nagyon....
Nekem most sajna elaludt a kedvesem,így sajnos álló farokkal kell lefeküdnöm.
A kérdés nagyon jó,de szerintem ritkán akad olyan aki nem én legalábbis biztosan,már alig tudok írni ,főleg így hogy fenn van a kezem.
Szivesen megnéznélek titeket!!!
Jó neked Nyuszika..
Kellemes estét!:P
Kellemes estét!:P
Napi 24h ban! ez buta kérdés
Kéz fent!
Le se teszem!
Le se teszem!
hello!! itt egy 18 éves srác,aki már naon szexelni akar egy lánnyal,vagy akár egy növel mind1 csak lehessen dugaszolni