Sziasztok :-)
Jane ha szépen megkérlek küldesz képet nekemis? :-)
Jane ha szépen megkérlek küldesz képet nekemis? :-)
kanos vagyok:)sos bpi csajok
Én is felteszem a kezemet! :)
sziasztok én 1 28 éves pesti srác vagyok és igencsak kívánnám most a szexet , ha esetleg olvassa ezt 1 kedves és hasonlóan "kívánós" pesti lány akkor várom reakcióját . esetleg elérhető vagyok a skunklix@hotmail.commsn-en ! pápá mindenkinek !
ok. mikor és hol talizunk?!Küldesz képet előtte magadról?!
A kérdés jó , a válasz egyértelmű.ennyi
ok akkor csináljuk izzadás nélkül légkondis helyen és megoldottuk a kérdést.Hogy szeretnéd?
Előről, hátulról, oldalról, felülről, alulról?
Előről, hátulról, oldalról, felülről, alulról?
Már boccs, de nem vagyok fiú, sem 15 éves, lehet, hogy annak tűnök a hozzászólásaim alapjám, de amint már elmondtam nem vagyok egyik sem. Egyszerűen csak úgymond szexuális tipus vagyok, és nem szeretnék senkit sem zavarni, ha esetleg zavaró a kifejezés módom, vagy az irásaim. Lehet, hogy tényleg egy páran közületek fiúnak gondolnak, de a látszat néha csal, és pont most az én esetemben van ez a néha.
Szia Jane!!!!! itt vagy? msn-ed van?
Én most eléggé felvagyok izgulva, faszt akarok, mindig csak faszt.
Nem vagyok csaj, de azért kívánok neked nagyon boldog névnapot kedves Sámson....
Könnyű annak, aki biztosra megy...
Én hiába is próbálkoznék, álmaim nője biztos nem libben be a 20 méter magasan lévő nyitott ablakon... (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 28. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hiába is próbálkoznék, álmaim nője biztos nem libben be a 20 méter magasan lévő nyitott ablakon... (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 28. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én, azért masztizok, várom, hogy kapjak egy jó nagy merev faszt.
hát, akkor viszont naplemente után senki nem lenne az utcákon, mert mindenki otthon, vagy haver házibuliján, vagy esetleg szórakozóhelyen - hogy szállodáról ne is beszéljek - nem éppen unalmasan töltené az idejét- jellemzően párosával (eltekintve a kivételektől)
különben is ha minden szál cigi 7perccel megrövidíti az életem és minden szeretkezés 7 perccel megnyújtja, akkor ideje lesz sokkal aktívan "szexelni"(bár nem csípem ezt a szót) az életemért...
különben is ha minden szál cigi 7perccel megrövidíti az életem és minden szeretkezés 7 perccel megnyújtja, akkor ideje lesz sokkal aktívan "szexelni"(bár nem csípem ezt a szót) az életemért...
szerintem nem csak a hímneműeké :)) mert ha csak az övék akkor biztosan rosszul járnának :)
apropó, kezem fenn (bár sztem minden hímnemű keze fenn lehetne akár a nap kb 18 órájában)
akkor ezexerint letudtam a napi jócselekedetet, most már talán én vagyok soron, már ha hiszek az egyetemes kiegyenlítődésben
1ébként lehet, h én vagyok madár de szerintem MÁR NYÁR VAN - vagy csak érzéki csalódás, h a melegtől legszívesebben egész nap strandolnék, v légkondis szobában söröznék?!?! (hogy egyébről ne is beszéljek...)
1ébként lehet, h én vagyok madár de szerintem MÁR NYÁR VAN - vagy csak érzéki csalódás, h a melegtől legszívesebben egész nap strandolnék, v légkondis szobában söröznék?!?! (hogy egyébről ne is beszéljek...)
ugyan nem szép dolog a dögöljön meg a másik tehene hozzáállás de azért megnyugtat hogy másnak is van hasonló gondja :) az elég egyértelmű persze csak nem biztos hogy az hív meg akit az ember választani akar ....meg sajna mostanábna időm sem volt elmenni sehovááá sebaj majd nyáron :))))))
mármint személyesen gondolom, a cset azért nem feltétlenül ilyen - tekintve, h hiányzik az a bizonyos első benyomás
mintha én írtam volna, de komolyan...
az utóbbi hónapokban ugyanez a jellemző + aki nekem kell, annak vmiért én nem kellekk, tehát igaz a tézis, miszerint a nő választ
1ébként, ha valaki meghív, vagy ismeretlenül megpróbál beszélgetni veled az sztem eléggé észrevehető, nem??
az utóbbi hónapokban ugyanez a jellemző + aki nekem kell, annak vmiért én nem kellekk, tehát igaz a tézis, miszerint a nő választ
1ébként, ha valaki meghív, vagy ismeretlenül megpróbál beszélgetni veled az sztem eléggé észrevehető, nem??