ÉN, mint mindig:-(
Kar,hogy pont akkor nem vagyok ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
2006. 05. 25. csütörtök 21:23
Dehogynem Végigszalad az a finom áramütésszerű érzés a testeden és kiköt az ágyékodban
Dehogynem Végigszalad az a finom áramütésszerű érzés a testeden és kiköt az ágyékodban
ha nem ragaszkodsz annyira a barátnődhöz, akkor megteszem én neked. cserébe te meg engem. benne vagy?
(Ez egy válasz tigi84 üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 25. csütörtök 13:22
en most nagyon kivanom a sexet mar mindjart egy hete nem nyaltam puncit es hat ki vagyok ehezve
Mar reg volt az is amikor a baratnom a szajaval elegitett ki azt megjobban kivanom egyszeruen nem tudok nelkule elni marmint az oralis elvezetek nelkul
Mar reg volt az is amikor a baratnom a szajaval elegitett ki azt megjobban kivanom egyszeruen nem tudok nelkule elni marmint az oralis elvezetek nelkul
Ez elég fura kérdés bár jogos(főleg ilyen fiatalnak mint nekem),hisz mindenki volt egyszer fiatal ti is bizonyára és ismeritek az állandó "kanosságot" főleg amikor reggel egyedül álló intimmel ébredsz(kivéve persze a szebbik nemet, bár nem tudom, lehet, hogy nekik meg ez úgy "jön le", hogy bizseregnek) :-), de ha már feltetted a kérdést én is csatlakozom elöttem szólókhoz: ÉN! :-D
indíts be engem is!!!
küldj képet:-)
küldj képet:-)
en most nagyon kivanom a sexet mar mindjart egy hete nem nyaltam puncit es hat ki vagyok ehezve
Eszméletlenül kívánom!!!
2 kéz, 2 láb, 1 farok a magasban!
2 kéz, 2 láb, 1 farok a magasban!
amugy mizujs?
webcam valki?
sziosztok hogy tudok ide berakni képet?
Áááááá.... rettentő kanos vagyok!!!!
Puncist ide!!!
Puncist ide!!!
Itt gyönyörűen süt a nap! Talán feléledek estére ettől a szép időtől!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaaan?
Itt mindjárt esik!
Itt mindjárt esik!
Hisz már nyár lesz!!! Vagy van nyári is?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaszi fáradtság?
Ez most a nőknél valami "vírus" lehet. Eddig én is toppon voltam, de most valahogy.....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
De kivel?
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó neked! Akkor tegyél érte!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szi aStellike!
Én még mindig, de nagyon!
Én még mindig, de nagyon!