Pont ugyanerre gondoltam én is
Aki meg akarja nézni hogy verem ki! lelkespasi@hotmail.com MSN Csak lányok webkammal vagy mikrofonnal!
Néhány napja találtam rá a Goldengate-re és teljesen meghülyültem tőle. Amikor csak időm van - állandóan olvasom, az amatőr képeket nézem. Naponta többször verem a farkam, függő lettem. Ha dolgozom, ha eszem, csak a szexre gondolok. 18 éves koromban nem éreztem ilyen késztetést arra, hogy széttépjem egy nő punciját.
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
én állandóan kivánom és azt a szétrobbanó puncit kielégiteném szivesen:-)))))
Van olyan nap, hogy reggeltől-estig kívánom, akár többször is. Ma ez egy olyan nap!!!
Én mindig kívánom!
hja
"mikor nem?!"
Én le sem raktam a kezeim....
Két kézzel jelentkezek
akkor ritka....
Rendszeresen kap az ember fizetést is (általában ), de mégis ritkán.
Tehát ha a heti 1 megvan (mondjuk szombatonként ) akkor az már rendszeres, de nem sűrű, tehát ritka (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát ha a heti 1 megvan (mondjuk szombatonként ) akkor az már rendszeres, de nem sűrű, tehát ritka (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:26
Na most ha valami rendszeres akkor az már nem ritka, viszont ha valami ritka akkor az messze van a rendszerességtől.. vagy most akkor hogy is van ez?
vaslogika
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:26
Na most ha valami rendszeres akkor az már nem ritka, viszont ha valami ritka akkor az messze van a rendszerességtől.. vagy most akkor hogy is van ez?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendszeres, csak ritka :P
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 12:55
Látom mindenkinek rendszeressé vált a szexuális élete... Meg sem szólalok...
elö a vibrit,hidald at az idöt,legalabb mire hazaer be leszel melegitve
Nem neked, Szóval te kivánod most a szexet?
Én igen, te lány én fiu, minden stimmel csak 1 a "baj" boldogvagyok a barátnömmel és most is vele kivánom a legjobban , csak épp benrohanok a melohelyen. de azért jol esik arra gondolni néha milyen mondjuk veled
Én igen, te lány én fiu, minden stimmel csak 1 a "baj" boldogvagyok a barátnömmel és most is vele kivánom a legjobban , csak épp benrohanok a melohelyen. de azért jol esik arra gondolni néha milyen mondjuk veled
Látom a saját gagyi poénjaidat jobban szereted de nekem mind1. :) le vagy tojva.
bocsi nikuc itt egy lány és én ahelyett hogy veled foglalkoznék valami kétezer éve halott mano nevét viselő okoskis fiuval foglalkozom.
csalodnom kell magamban.
Szoval szia Niki örvendek hogy látlak (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsi nikuc itt egy lány és én ahelyett hogy veled foglalkoznék valami kétezer éve halott mano nevét viselő okoskis fiuval foglalkozom.
csalodnom kell magamban.
Szoval szia Niki örvendek hogy látlak (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 17:26
Gratula, most aztán jól megmondtad. Majd ha 14 éves elmúltál folytassuk.
Gratula, most aztán jól megmondtad. Majd ha 14 éves elmúltál folytassuk.
bocs de inkább a Mamád tudod ő jobban tudja