Vidéken dolgozik a kedvesem.. és nem tarthattam most Vele
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 15. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 15. szerda 20:59
Te is karorvendo vagy mint Katicika?
Na de varjunk csak!
Nem azt irtad, hogy a ferjecsked nincs otthon x napja????
Akkor mi folyik ott?
Na de varjunk csak!
Akkor mi folyik ott?
Én mindig kívánom!
Te is karorvendo vagy mint Katicika?
Na de varjunk csak!
Akkor mi folyik ott? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 15. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de varjunk csak!
Akkor mi folyik ott? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 15. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
hat.. kivanni kivanom. .nagyon.. csak nincs epp kivel :(
Én már el is értem....
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 04. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
:-))))
En mar a csillagokat szednem le kinyujtott kezeimmel!
Hat ez ciki.
Ha szarnyam lenne,oda repulnek.
Gondolj valami szepre-jora, azt´ hagyd magad alomba szenderulni.Sajna jobbat nem mondhatok.
Ha szarnyam lenne,oda repulnek.
Gondolj valami szepre-jora, azt´ hagyd magad alomba szenderulni.Sajna jobbat nem mondhatok.
Nem vagy egyedul!!!
En most nagyon kivanom!
Éééénnnnnn!!!!
Mondjuk ez nem meglepő, mert én mindig kivánom!
Mondjuk ez nem meglepő, mert én mindig kivánom!
Na akkor te is szarban vagy!
Na tényleg mentem, mert itthagytál kedves Bruna, meg aztán lelombozódom mindig az emberi butaság netovábbjától
Ne marhaskodj!Ilyen hamar? 17.38-18.00 ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 05. 31. kedd 18:00
Szia Te Don Quijote, női szívek mosolyképű lovagja!:-) Miért nem jöttél előbb?:-) Mostanra már elfogyott minden lelkesedésem!
Na erre befizetnek!
Szia Te Don Quijote, női szívek mosolyképű lovagja!:-) Miért nem jöttél előbb?:-) Mostanra már elfogyott minden lelkesedésem!
ja, most olvastalak. Vannak ott még guszta kis videók, miegymás, én egy csomót megnéztem:-)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 31. kedd 17:56
Kosz!!! Ez egy tobbnapos tanulmany. De mar valaszoltam Neked erre es kaptal egy dicseretet.
A Kama-szutra nekem meg mindig Pilates-hez hasonlit.Vannak ott megrdekes dolgok!!!
A Kama-szutra nekem meg mindig Pilates-hez hasonlit.Vannak ott megrdekes dolgok!!!
Na jó, ebből a punnyadásból elég. Titeket még az ilyen sem ébreszt fel téli álmotokból! Jó brummogást, macikák!:-)