Szerintem jöjjünk össze és csináljuk együtt, ha már senkinek sincs kivel!
Én is ...lenne mivel..csak nincs kivel:-)
Sajnos nekem még egy ideig lengedezni fog a kezem (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 26. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 26. vasárnap 22:58
most nem zsibbadnak a karjaim... izomláz.. azért az mennyivel másabb
most nem zsibbadnak a karjaim... izomláz.. azért az mennyivel másabb
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellos...
Igaz én tegnap éjjel egy fergeteges sexben voltam részes elkövető de most megint nagyon ágasokodik a dolog és jó lenne teni valamit:(
Igaz én tegnap éjjel egy fergeteges sexben voltam részes elkövető de most megint nagyon ágasokodik a dolog és jó lenne teni valamit:(
Kár, hogy nem vagyok polip.....
Egész nap csak dolgozom...Egész nap csak eszem....
pedig egész nap nem tennék mást, mint meghitten szeretkeznék....a kalapács nem segített, hogy kiverjek valamit...Most már az elektrosokk jöhet csak szóba...
Egész nap csak dolgozom...Egész nap csak eszem....
pedig egész nap nem tennék mást, mint meghitten szeretkeznék....a kalapács nem segített, hogy kiverjek valamit...Most már az elektrosokk jöhet csak szóba...
ÉÉNNNNN! Sajnos tegnap nem volt semmi! :(
Látod látod, pedig ha......... akkor lerakhattad volna pár napra pihenni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
feladom.... holt zsibbadt már mindkét kezem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 25. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányoknak üzenem: aki egy jót akar szexelni írjon bátran! Nem a kor számít!
hát szivesen be vállalom kb 45ig :P aki persze jól tartja magát és jól néz ki a nő :) az simán jöhet még :)
LÁnyok aki meg kivánta most hogy MSN a webkamba élvezek neki akkor vegyetek fel msn-re :gero5@freemail.hu és élőben is talizhatunk én 19 vagyok de imádom a sokkal idösebb nőket is :)
én is:(:)
Éééén....!
Mondjuk én mindig kanos vagyok!!!
Mondjuk én mindig kanos vagyok!!!
Én:-)
Köszi a bókot Nikuc!!! :) Aranyos vagy!!!
nem jo helyre irod...
de segitek ird meg a problémád és az ip cimed egy emailba ha magyrországrol akarod le tölteni. amugy szerintem sorry
de segitek ird meg a problémád és az ip cimed egy emailba ha magyrországrol akarod le tölteni. amugy szerintem sorry
ezt most igen
hát kívánni kívánom nagyon ,de munka közben nehéz. De ha lenne valaki aki ráérne nem vetnék meg 1 kis sexet az biztos.