Kosz!!! Ez egy tobbnapos tanulmany. De mar valaszoltam Neked erre es kaptal egy dicseretet.
A Kama-szutra nekem meg mindig Pilates-hez hasonlit.Vannak ott megrdekes dolgok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A Kama-szutra nekem meg mindig Pilates-hez hasonlit.Vannak ott megrdekes dolgok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 05. 31. kedd 17:52
na hogy tetszett a Káma-szútrás dolog?
Én a helyedben nem javítgattam volna ki magam:-) azért ennyire már ne legyünk bölcsis szinten.
na hogy tetszett a Káma-szútrás dolog?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ok. szia!
Ez szep toled, hogy bevallod. De mond: mi az a szetzetes?
Ok. Most már feltetted a kezed, mutasd meg birliknek, hogy a jelentkezés csak eddig tartott és utána azt csinálsz, amit akarsz, anélkül, hogy ez engem érdekelne:-)
(Ez egy válasz Sinya üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azzal, hogy ilyen topic-ot nyitottal es itt epp, hogy chatszexelsz.Van aki igy is le tudja vezetni az energiait...Kulomben ertem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 31. kedd 17:46
Bocs, de a chatszexet meghagyom az ovisoknak:-) Bár én is voltam az, de már kinőttem
Én pl. kívánom most, de nem nyúlok magamhoz, mert valahogy most nem arra vágyom..érted...
Én pl. kívánom most, de nem nyúlok magamhoz, mert valahogy most nem arra vágyom..érted...
Én ott lennék a szádban.
Bocs, de a chatszexet meghagyom az ovisoknak:-) Bár én is voltam az, de már kinőttem
Én pl. kívánom most, de nem nyúlok magamhoz, mert valahogy most nem arra vágyom..érted... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Én pl. kívánom most, de nem nyúlok magamhoz, mert valahogy most nem arra vágyom..érted... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 31. kedd 17:44
Tegyuk fel, hogy valaki eppen kivanja a szexet. Nincs mellette a parja vagy epp valakije...
A kezeit felemeli(felszolitottad)...
Hat, nem epp a legjobb megoldas...
Hat, nem epp a legjobb megoldas...
Tegyuk fel, hogy valaki eppen kivanja a szexet. Nincs mellette a parja vagy epp valakije...
Hat, nem epp a legjobb megoldas... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat, nem epp a legjobb megoldas... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 31. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 31. kedd 17:40
Jah, akkor megragadnám az alkalmat:-))
szóval értve vagyok..örülök..
Amúgy szar topic, tudom:-) Na most már mindegy
Igazán leírhattad volna jó magyarosan is, hogy kívántad, itt nem kell "finomnak" lenni, mert nem olvadsz még a szánkban
igazán nem akarok elbeszélgetni magammal, csak annyi, hogy a ..."topicban" előtt, amit írtam, az nem tudom mé, de nem jelent meg. Tök mindegy, úgyis ki akartam dobni az ablakon:-)
Jah, akkor megragadnám az alkalmat:-))
Itt lehet akár csak jelentkezni is, úgy, mint a topicban:-)
Egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy ki az, akit nem a gyűlölködés szele vezérelt emez oldalra!
Elég a prűdségből és az áltatásból! Lázadooook!! Tüntetek!
Kizárólag az Ady-versekért ide látogatók jobb, ha nem szólnak be
Egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy ki az, akit nem a gyűlölködés szele vezérelt emez oldalra!
Elég a prűdségből és az áltatásból! Lázadooook!! Tüntetek!
Kizárólag az Ady-versekért ide látogatók jobb, ha nem szólnak be
SOS! Gyors segítséget kérnék! Valaki fárasszon már le!