Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Idős kővér nagy logó mellű nem borotvált nagyik jelentkezését várom tel számmal,aki vágyik egy kis nyugdij kiegészitésre
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Idős nők jelentkezését várom
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Gyorben vagy kornyeken esetleg bbw vagy ssbbw holgy hatalmas mellekkel?aki tud kerem
Jelezze uzenetben
Jelezze uzenetben
150kg + os nővel ismerkednék.
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
sok zsirban sul jol a kolbasz
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Tolna megyében (Szekszárd és környékén) keresek olyan pasikat, akik szívesen szopatnának viszonzás nélkül. Ha adott a lehetőség, szívesen bekapom tövig és nyelem a végén! Átlagostól spotosig keresek jó fej pasikat kb. 45 éves korig.
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek molett hölgyet vagy párt.
Sziasztok!
Sportos izmos extrémszex kedvelö barátnömhöz keresün 120 kg feletti pasit . Két feltétel van !!!!!!!!!! ÁPOLTSÁG és DISZKRÉCIO föleg a seggét kéne szétdugni Privát leveleket várok
Sziasztok!
Idős kövér nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet keresek, Baranya,Tolna,Somogy...
Budapesten keresek akár duci hölgyet, kielégíteni, szeretem ha élvezi a partnerem, kor nem számít, szeretem a nagy idomokat (is). 173/85. Akár állandó, vagy alkalmi.
Sziasztok! 40 éves férfi vagyok! 40-60 év közötti nővel ismerkednék Debrecen és környéke! Írj