Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Extrém kövér 200 kg körüli ápolt,kedves hölgyet keresek.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. 183 cm, 85 kg-os,mobil férfi vagyok.
Ha elérted a 140kilót és 140 D a mellbőséged és naagyon szőrős a puncid,KERES
Sziasztok szép estét mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek lesz a szülinapom és egy jó kefélésel szeretném meg ünnepelni remélem össze jön

Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek molett hölgyet vagy párt!
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket
Kizárólag hölgyeket
Sziasztok nagy kövérnöt keresek minden jóra pestmegyeböl 50 éveskorig
Sziasztok nagy kövérnöt keresek minden jóra pestmegyeböl 50 éveskorig
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
150kg feletti nők nagyon izgatnak, kifejezetten olyan molett nőt keresek, akinek van felcsatolható dildója.
Sziasztok Ismerkedés beszélgetés webkamerázás mindenben benne vagyok.
Bi párt keresek
Csütörtökön este éjszaka keresek egy bi párt ki eljátszana velem.szinte minden érdekel bi uni vagyok sok vággyal helyem nincs kocsim van utazni tudok.budapest szolnok között keresek.irj privátba szivesen adak cserébe mást is.
Csütörtökön este éjszaka keresek egy bi párt ki eljátszana velem.szinte minden érdekel bi uni vagyok sok vággyal helyem nincs kocsim van utazni tudok.budapest szolnok között keresek.irj privátba szivesen adak cserébe mást is.
Sziasztok. extra mollett,,hatalmas combú. hófehér bőrű nővel ismerkednék elsősorban Budapest és környékéről. beszélgessünk, ismerkedjünk egy ital mellett és meglátjuk. 43/173/100 Budapesten élő kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Hölgyek hol vagytok?
Sziasztok. extra mollett,,hatalmas combú. hófehér bőrű nővel ismerkednék elsősorban Budapest és környékéről. beszélgessünk, ismerkedjünk egy ital mellett és meglátjuk. 43/173/100 Budapesten élő kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Hölgyek hol vagytok?
Szép estét mindenkinek!
hölgyet vagy párt keresek kor nem számit jó lenne egyet Huncutkodni már

Holnap cumiztatnék Pécsen
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet

sok zsirban sul jol a kolbasz
Budapesten keresek hölgyet, kor alkat nem számít. 173/85. Akár állandó, vagy alkalmi.