Sziasztok! Miskolc környékén kisebb farkú pasi, egy duci feleség kényeztetésére? Helyünk nincs! Csak heteró pasik irjanak !
Kövér, macis nagydarab pasi farkát szopnám heti 1-2 alkalommal. Diszkréció adott és elvárt.
Nem gond ha kapcsiban vagy. Bp.Pest megye és környéke.
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .
Priviben írj.
Nem gond ha kapcsiban vagy. Bp.Pest megye és környéke.
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .
Priviben írj.
Imádom a ducikat! Baranyában keresek, irjatok privátban, kényeztetlek
Kövér 120kiló feletti 120mell bőségű dús szőrzetű nőt keresek aki szereti ha alaposan meg lenne dolgozva a pinája,őklőzés? De pár válaszát is várom ahol a hölgyet lehetne kényeztetni,pasi esetleg szophat,65-80ig
Sziasztok!
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok. Bp és környéke.
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok. Bp és környéke.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit nőt ffit párt nyalnek dugnek is
Duci lányt, vagy párt keresek!
Sziasztok! Vasárnapra kisebb max.15 cm farkú pasit keresnénk, duci feleség kényeztetésére! Hetero ápolt a leírtak megfelelő pasi jelentkezését várjuk! Helyünk nincs!
lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés.
Duci csajal páral ismerkednék.durva szexre imádom a ököl szexet.van valaki aki szereti?
Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy holnaptól péntekig HOban leszek, napközben egyedül. Szívesen fogadnék érdi otthonomban hölgyet feldobni kicsit a home office-t. Ápolt, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel. Imádom a telt formákat, lehetsz kifejezetten kövér is.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Jovo heten delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
mackós srác..keres hasonlót ..én kis intimmel 11es.. meghallgatok bármit
Sziasztok, 50 feletti hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Amennyiben szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd kérlek. Tamás
Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű nőket keresek.Pécs
Sziasztok idősebb hölgyekkel ismerkednek diszkrét kapcsolat céljából.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!