Miskolcon vagy környékén keresek telt roma nőt aki szereti ha nyalják
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Sziasztok. 24éves srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 30-45éves pasik, párok jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik az arányosan TELT, DUCI( 90+)idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik ,párok jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK, PÁROK IRJANAK AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!Fényképes bemutatkozásokat kérnénk. (kivancsi5350@gmail.com) NEM UTAZUNK 160-200-300-KM-t!!!!TISZA TÓ KÖRNYÉKE Köszi!!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Olyan hölgyet, párt keresek aki szerei ha nyalakodnak.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma éjszakára.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma estére.
Hétfő ( 14-én) az esti órákba szívesen találkoznák egy szimpatikus párral vagy hölggyel ! Utazni tudok!
Sziasztok! Hatalmas, igazi hurkás combú nőt keresek elsősorban szeretőnek Bp és környékéről!!!!!!!! Én egy Bp-n élő 37/173/95 kék szemű, barna hajú, izmos alkatú pasi vagyok.
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 28. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3999252)
2019. 09. 28. szombat 17:12
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 35-50 éves pasik jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik a TELT, DUCI idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK PÁROK IRJANAK, AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!Bemutatkozásokat,ide kérnénk
kivancsi5350kukacgmailpontcom
kivancsi5350kukacgmailpontcom
Keresek párt 14-én ( hétfő) az esti órákba! Helyet is tudok biztosítani! Írj bátran minden megoldást meghallgatom!
Párommal egy pasit keresünk harmadiknak.Nagydarab csaj vagyok.párom átlagos testalkatú.kellő potenciával megáldott partner érdekel minket.Dél-Dunántúl...
Okt. 14 -re keresek párt az esti órákba! Csak fogadni tudlak benneteket!
Sziasztok...telt bi Hölgyet ismernénk meg........bizarr perverziók.....???
Szegeden vagy környékén ilyen hölgy vagy esetleg pár???
Hali!
Imádom a nagyon testes hölgyeket! (150-250 kg) Nem gondoltam volna de sikerült párt találnom. Igen léteznek nálunk is ekkora szépségek!!!
Imádom a nagyon testes hölgyeket! (150-250 kg) Nem gondoltam volna de sikerült párt találnom. Igen léteznek nálunk is ekkora szépségek!!!
telt duci akkár xxxxl es hölgyet kényeztetnék Györ kör 50ff