not part keresek kor alkat nem szamit kover macko vagyok
Ma az Örs vezér téren végre láttam egy olyan hölgyet akire vágytam. Szép izgató óriási combok, alkat tökéletes. Oda mentem hozzá udvariasan és mondtam hogy nagyon tetszik nekem. Ő nem ismerkedik utcán. Mondtam hogy szívesen megadom a számom, legalább egy ital mellett üljünk le beszélgetni, de ő nem. Végre láttam egy olyan Hölgyet, de ő utcán nem ismerkedik!!! Hihetetlen!!!!!! Ki tudja mikor látok egyáltalán ilyen alkatú nőt megint. Itt se nagyon látok ilyent. Létezik ilyen általam leírt Hölgy, aki ismerkedne? nem kell rohanni a szexel. Ha a szép gyönyörű nagy combjait simogathatnám, élvezném kezdetben az is nagyon jó. Hölgyek hol vagytok?
Extrém nagy méretű hölgyet keresek.Imádom a hatalmas,hájas,puha női testet.Az ideálom +180 kg,felső súlyhatár nélkül.Bármilyen kívánságát teljesíteném ekkora hölgynek.
Szolnok és környéke, de tudok utazni is, képem van fent adatlapomon.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődéset
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődéset
Sziasztokra! Továbbra is keresek egy hatalmas extra nagy combú hölgyet Budapest és Környékéről szeretőnek. Aki szereti ha simogatják. Ha létezik ilyen hölgy 150 kg vagy nagyobb darab, és megfelelne neki egy 37 éves 96 kg 173 cm pasi testi kapcsolatra elsősorban, és csak aki komolyan gondolja az jelentkezzen. Please teltkarcsú vagy sovány ne!!!!!! Csak nagyon molett. Azt gondolom hogy fontos egy első találkozó egy ital melletti beszélgetés hogy egyáltalán mennyire vagyunk szimpik egymásnak. Nekem nagyon szükségem van egy ilyen alkatú Hölgyre!!!!!! Sokat járok Budapesten a városba, és nem nagyon látok általam kedvelt Hölgyeket. Legutóbb akit láttam a Móricz Zsigmond körtértől nem messze kb három hete, és leszólítottam hogy tetszik nekem, nem hitte el nekem. Nem is engedte hogy elmondjam a gondolataimat, pedig komolyan gondoltam. Hátha van ilyen Hölgy én bízom benne!!!!!
Én nem Pesten élek,valószínű ezért nem találkozom ekkora nőkkel.De ha Pesten járok sajnos ott sem láttam 200 kg körüli hölgyet.Ha egyedül lenne biztosan leszólítanám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 21. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 11. 21. szerda 14:30
Nem vele találkoztam, csak jártamban-keltemben szoktam látni időnként ilyen termetes hölgyeket. Évente pár alkalommal szerintem mindenkivel előfordul. A legkellemetlenebb egyébként az volt, amikor éppen vártam az akkori barátnőmet a vasútállomáson és egyszer csak megláttam egy kb. 180centi magas, rendkívül széles, homokóra formájú lányt akinek első látásra nyolc melle volt - hat elöl, kettő hátul A mellartója a háti hurkákat kicsit felemelte és olyan volt, mintha a hátán is rezgett volna két nagyobbacska mell, de elöl az egyébként nyilván extra méretű melltartó alatt és felett is olyan kibuggyanások ugrándoztak, mintha külön mellek lettek volna. Annyira belemerültem a látványba, hogy csak amikor elment a tünemény vettem észre a barátnőmet, amint karba tett kézzel áll mellettem a bőröndjével. Csak annyit tudtam motyogni: - Szerintem ezt még te is megbámultad!
Nem vele találkoztam, csak jártamban-keltemben szoktam látni időnként ilyen termetes hölgyeket. Évente pár alkalommal szerintem mindenkivel előfordul. A legkellemetlenebb egyébként az volt, amikor éppen vártam az akkori barátnőmet a vasútállomáson és egyszer csak megláttam egy kb. 180centi magas, rendkívül széles, homokóra formájú lányt akinek első látásra nyolc melle volt - hat elöl, kettő hátul A mellartója a háti hurkákat kicsit felemelte és olyan volt, mintha a hátán is rezgett volna két nagyobbacska mell, de elöl az egyébként nyilván extra méretű melltartó alatt és felett is olyan kibuggyanások ugrándoztak, mintha külön mellek lettek volna. Annyira belemerültem a látványba, hogy csak amikor elment a tünemény vettem észre a barátnőmet, amint karba tett kézzel áll mellettem a bőröndjével. Csak annyit tudtam motyogni: - Szerintem ezt még te is megbámultad!
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 11. 21. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 21. szerda 14:06
Irigyellek,hogy ekkora hölggyel találkozol.Engem biztosan lázba hozott volna,mert imádom a hatalmas,hájas lógó hasat.Az igazi az volna,ha ez óriási,ringó popsival,vastag combbal párosulna.Ja,és nagy lelógó cicivel.Le is írtam a nőideálomat! Ha valaki ismer ilyen hölgyet,kérem írja meg nekem!
Irigyellek,hogy ekkora hölggyel találkozol.Engem biztosan lázba hozott volna,mert imádom a hatalmas,hájas lógó hasat.Az igazi az volna,ha ez óriási,ringó popsival,vastag combbal párosulna.Ja,és nagy lelógó cicivel.Le is írtam a nőideálomat! Ha valaki ismer ilyen hölgyet,kérem írja meg nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 11. 18. vasárnap 20:45
Én a hétvégén lláttam kettőt is. Egyet a templomban. Vele feltehetően nem ezez az oldalon fogsz összefutni. Egyet pedig az Aréna Plázában. Na, Ő biztosan meg volt 200 kiló. Két - hozzá képest - vékony csajjal volt, s akik szeretik a nagyon lógós hasakat, azok nagy élvezettel szemlélték volna, ahogy a kacsázó járása közben a combjával rugdalta az ágyék alá lógó kötényhasát. (A homokóra- és körtekedvelők sajnos nem sok élvezetet találtak volna benne, mert inkább a felsőteste volt borzalmasan elhízva, ezért sem dereka, sem csípője nem volt.)
not part keresek kor alkat nem szamit
Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3966292)
2018. 11. 15. csütörtök 20:51
Sziasztok!
Házaspár női tagjaként, házibarátot keresek 35-55 év között.
Komolytalanok kiméljenek.
Sehol egy olyan nő amit én keresek. Vagy sovány vagy olyan jelentkezik aki nem is gondolja komolyan. Nem is értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a hétvégén lláttam kettőt is. Egyet a templomban. Vele feltehetően nem ezez az oldalon fogsz összefutni. Egyet pedig az Aréna Plázában. Na, Ő biztosan meg volt 200 kiló. Két - hozzá képest - vékony csajjal volt, s akik szeretik a nagyon lógós hasakat, azok nagy élvezettel szemlélték volna, ahogy a kacsázó járása közben a combjával rugdalta az ágyék alá lógó kötényhasát. (A homokóra- és körtekedvelők sajnos nem sok élvezetet találtak volna benne, mert inkább a felsőteste volt borzalmasan elhízva, ezért sem dereka, sem csípője nem volt.)
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 18:49
Állítólag Magyarországon sok az elhízott nő,mégis szinte lehetetlen találni 180-200 kg körüli hölgyet.Ezen az oldalon is csak szinte férfiak vannak.Hol vannak a nagyon kövér nők?Sportos férfiként sajnos nem találok magamnak extrém kövér társat.
Szia megfelelnèk a számodra?? ducitnekem@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!! Légyszi csak olyan jelentkezzen aki komolyan is gondolja!!!!!!!!!!!!!
továbbra is keresem extra molett óriási combú szeretőmet 20-55 közözötti ha van ilyen Bp és környéke. Szívesen végig csókolgatom a testét, végig simogatom. Imádom a nagyon hájas extra molett, hatalmas narancsbőrű combokat egy nőben, főleg ha hófehér bőre van. Imádom az ilyen. Van ilyen hölgy?????? ma is sokat mászkáltam a városba de semmi. Múltkor belebotlottam egy ilyen alkatú Hölgybe, mondtam hogy bocsi ne hari nem szeretnék tolakodó lenni, de nagyon tetszel nekem. Válasz nem, nem, nem. Ha azt hitte csak szórakozok vele akkor nagyon rosszul gondolta. Imádom az ilyen nőket és agyon vágyok egy ilyen alkatú hölgyre, akivel lehet testi kapcsolat. Furán hangzik amit most fogok írni de ha kezdetben csak a nadrág kerül le róla hogy a combjait simogathassam és élvezzem, nagyon örülnék neki, a többi jön magától.
not part keresek kor alkat nem szamit szeretem a kover noket
kecskeméti nőt keresek
Sziasztok!