olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
Sziasztok lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke , utazni is tudok 49 év pasi vagyok !
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
Sziasztok. nagy domborzattal keresem ,pervi MÉRETES páromat Győr közeléből.
Sziasztok 38éves masszőr pasi keres most ma pasit szopás meg vagy ha akarod verd ki elottem a faszod vagy had verjem ki én .Gödöllő es környéke irj privirt adok tel szamot
not part ketesek kor alkat nem szamit minnel koverebb vagy annal jobb imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Zalai Duci molett kövér nagyseggű lányokkal ismerkednék
Üdv hölgyeim!
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
nyalni dugni szeretnek kor alkat nem szamit
Telt,érett nőt kényeztetnék,akár hármasban is
not part keresek kor alkat nem szamit a hetenn delelotre
Az adatlapodon pasit keresel. Mi az oka a váltásnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860920)
2019. 01. 16. szerda 13:07
Ilyen alkatú lányként szintén ilyen alkatú lány keresek (csak lányt, nem párt!) - ha valaki ismerkedne, írjon
Ilyen alkatú lányként szintén ilyen alkatú lány keresek (csak lányt, nem párt!) - ha valaki ismerkedne, írjon
Ma láttam egy hatalmas popsit az egyik konditeremben. Gyönyörű volt.... Szeretnék egy ilyen ismerettséget. Akár csak barátságra is....
Extrém kövér hölgyet keresek,aki gyengédségre vágyik.160-200 kg közötti nők az ideáljaim.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Telt, molett hölgyel ismerkednék, kényeztetném gyöngyösön.
not part keresek a hetenn delelitre
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
Extrém kövér/160-200 kg/ hölgyet keresek.Sportos,középkorú férfi vagyok.Minél nagyobb súly előnyt jelent!