Sziasztok! Én szívesen megírom.Nekem az extrém kövér nők/160-200 kg/ tetszenek.Imádom a hatalmas puha testüket,,ha mindenük hájas.Különösen vonz a hatalmas lógó has és az óriási ringó popsi.Szerintem az extrém kövér nők sokkal izgatóbbak,mint a sovány,csontos kislányok..
Kíváncsian olvasnám én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 12. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 10. 12. péntek 12:01
Amíg nem kezdenek el tolongani az általunk kedvelt SSBBW lányok, talán felidézhetnénk, hogy mit szerettünk a legjobban az ilyen alkatú partnereinkben.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Amíg nem kezdenek el tolongani az általunk kedvelt SSBBW lányok, talán felidézhetnénk, hogy mit szerettünk a legjobban az ilyen alkatú partnereinkben.
Imadom a molett husis hölgyeket kényeztetni......
Bp.180.95.50 pasi
sexbp40@gmail.com
Bp.180.95.50 pasi
sexbp40@gmail.com
Sehol nem tolonganak.
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 17:49
Úgy tűnik nem tolonganak ezen az oldalon a nagyon kövér nők.Pedig állítólag könnyű találni ekkora partnert,de nekem mégsem sikerül.De nem adom fel,továbbra is keresek 180-200 kg körüli hölgyet,aki szeretné ha imádnák.
Úgy tűnik nem tolonganak ezen az oldalon a nagyon kövér nők.Pedig állítólag könnyű találni ekkora partnert,de nekem mégsem sikerül.De nem adom fel,továbbra is keresek 180-200 kg körüli hölgyet,aki szeretné ha imádnák.
Imádom az extrém kövér hölgyeket,teljesen odavagyok a hatalmas idomokért.180-200 kg körüli partnert keresek.Mindenféle kapcsolat érdekel.
Sziasztok Bcsabán és környékén ismerkednék hasonló adottságú hölgyekkel esetleg párokkal.privát üzenet.
Sziasztok!
Monor környékén keresnék duci telt kövér extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt.
Monor környékén keresnék duci telt kövér extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt.
not keresek ill part alkat kor nen szamit
sziasztok ma a délutáni orákba kővér asszonyt vagy nőt nyalnék autodba mehet a dolog aki tud jőnni
Van egy 180 kilós exem (mielőtt az elérhetőséget kérdeznétek NEM érintett a partnerkeresés kérdésében), aki amikor ismerkedtünk egy társkereső oldalon 120 kilósnak adta ki magát. Később derült ki, chatelés során, hogy "kicsit" lefelé kerekített a dolgon. Egészen meglepődött, hogy kifejezetten fellelkesültem a valós adattól. (Afrika királynője típus
extrém csípővel, fenékkel, karokkal és combokkal) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
extrém csípővel, fenékkel, karokkal és combokkal) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340902)
2018. 09. 25. kedd 18:52
Nem vitatom,biztos ilyen is van sok.De aki eleve "extra" húsban van,talán nem csal ebben
Nekem volt ilyen tapasztalatom és meglepően mozgékony és hajlékony volt az illető hölgy. A séta kb. száz méter után már elég nehezen ment valóban, de csak azért, mert leszokott a BKV-ról és mindenhová kocsival járt. De az ágyban ez a fajta nehézség nem jelentkezett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3887162)
2018. 09. 25. kedd 08:28
Csak olvasgatok. Lehet egy kérdésem? Egy 200kg-os nő mire képes a szexben? Hiszen az már annyira súlyos, hogy a mozgás is kihivás lehet neki. Nem vitatom, hogy van akinek ez tetszik, csak picit meglepő : )
Jelenleg párkeresésben vagyok,sajnos nehezen találok ekkora partnert.Az tévedés,hogy könnyű találni nagyon kövér hölgyet.Volt már 190 kg-os kedvesem,és csodálatos volt vele a szex.Sok olyan dolog is ment vele,amit el sem tud képzelni az,akinek nem volt ekkora párja.Én teljesen odavagyok a rendkívül kövér,hatalmas,hájas nőkért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3887162)
2018. 09. 25. kedd 08:28
Csak olvasgatok. Lehet egy kérdésem? Egy 200kg-os nő mire képes a szexben? Hiszen az már annyira súlyos, hogy a mozgás is kihivás lehet neki. Nem vitatom, hogy van akinek ez tetszik, csak picit meglepő : )
Telt alkatú hölgyel ismerkednék Pest megyében!!
Sziasztok!
Telt kövér hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek pest megyében.
Telt kövér hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek pest megyében.
Nem vitatom,biztos ilyen is van sok.De aki eleve "extra" húsban van,talán nem csal ebben
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 09. 24. hétfő 23:31
Az, hogy egy társkereső mit ad meg súlynak általában nem fedi a valóságot. Sok hölgy lefelé kerekít 10-20-30 kilócskákat
komárom esztergom megyéből keresek, valaki?
Mégis eltünnek az irások