de néha mérlegelni kell inkább élsz ugy hogy nem kapod meg azt amire vágyol és boldoggá tesz vagy egy életen át szenvedsz hogy menyi mindent kimaradt az életetből és boldogabb lehetnél
melyik éri meg ?
melyik éri meg ?
Szia Oké ez igaz! Nem merjük, és ha merjük?! Gondolod meg hallgatásra talál? Akkora vita lehet belőle, válással együtt! !Mint nálam sem sajnos!!!
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2021. 05. 25. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 25. kedd 11:51
Szia .Szerintem minden megcsalás alapja hogy párkapcsolatban a szex téren nem vagyunk őszinték egymáshoz és nem merjük elmondani a másiknak hogy mire vágyunk titokban mi az ami izgat beindit több év után felpesdiz szint visz a kapcsolatban a szexben
Szia .Szerintem minden megcsalás alapja hogy párkapcsolatban a szex téren nem vagyunk őszinték egymáshoz és nem merjük elmondani a másiknak hogy mire vágyunk titokban mi az ami izgat beindit több év után felpesdiz szint visz a kapcsolatban a szexben
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 25. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 05. 25. kedd 11:42
De meg szeretnéd!!!! A nejedben meg bízol, ő nem tenné!!! Vagy inkább el várod tőle, hogy ne tegye? Fura!!
szia én szívesen elcsábítanám nagyon csinos
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2021. 05. 25. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
De meg szeretnéd!!!! A nejedben meg bízol, ő nem tenné!!! Vagy inkább el várod tőle, hogy ne tegye? Fura!!
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2021. 05. 25. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
egyenlőre én sem tettem meg !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 25. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 05. 25. kedd 10:35
Ha a nejed nem akkor te miért csalod meg? Hiszen itt vagy??
Ha a nejed nem akkor te miért csalod meg? Hiszen itt vagy??
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 21. péntek 16:46
szerintem ez nem így van ! a Párom feleségem sosem csalt meg és nem csalna meg
Üdv
Üdv
Engem is izgatna ha titokban megtenné és megleshetném.
és kiderült hogy megcsal ? legalább közölte vagy titkolta? Én engedném neki de nem teszi lehet ez a titok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498672)
2021. 05. 23. vasárnap 12:39
Egy éve még pontosan így voltam én is.
Egy éve még pontosan így voltam én is.
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 21. péntek 16:46
Üdv
Üdv
Nem értek egyet.
A hűség választás kérdése és többek közt attól is vagyunk emberek, hogy az állati ösztöneinken tudunk uralkodni.
Ha szeretem a páromat, választom a hűséget és uralkodok a vágyaimon.
Ettől eltérés csak közös megegyezéssel, közös akarattal lehetséges nálam. (Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
A hűség választás kérdése és többek közt attól is vagyunk emberek, hogy az állati ösztöneinken tudunk uralkodni.
Ha szeretem a páromat, választom a hűséget és uralkodok a vágyaimon.
Ettől eltérés csak közös megegyezéssel, közös akarattal lehetséges nálam. (Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 28. szerda 10:55
Gyerekek,szerintem minden no megcsalja a ferjet,de,lehet hogy soha nem derul ki!!!
Mindenki kihasznalja a lehetoseget ha olyan ember kerul a latokorebe akire gerjed!lehet az no vag ff!
Mindenki kihasznalja a lehetoseget ha olyan ember kerul a latokorebe akire gerjed!lehet az no vag ff!
Azért nem minden no!mi 34eve vagyunk hazasok!és soha nem tette meg!mert imádjuk egymast!őszintén es tisztán!most jött el az idő hogy befogadnánk egy ffit a kapcsolatunkba!de ez nem megcsalás lesz!mert én is ott leszek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 27. szerda 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 01. 27. szerda 05:44
Szinte minden nő ilyen!
Üdv (Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv (Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek,szerintem minden no megcsalja a ferjet,de,lehet hogy soha nem derul ki!!!
Szerintem ebben teljesen igazad van!
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 04. 28. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtommal nem csalt meg. De ha belegondolok, hogy legény koromban több asszony is velem csalta a férjét, az sem volna igazságtalan, ha most visszakapnám. Az biztos, hogy negyed évszázadnyi házasság után nem ártana feldobni kicsit a szexuális életünket, ha szeretjük egymást ezt is együtt kellene megénünk valahogy. Részemről rendben lenne a dolog, de ő húzódozik tőle. Pedig érdekes lenne...
én igen , de neki is mondtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 01. 30. szombat 03:41
És te őt?
Az exem megtette amit nem szerettem volna soha átélni.Ugyan többeseztünk de mindig együtt. Aztán egyszer megtette nélkülem is. A mostani páromat viszont szívesen látnám mással , ő meg hallani sem akar róla. Ki érti a nőket?
Részemről is csupán egy vélemény volt.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 02. 04. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 04. csütörtök 15:03
Igaz. De igazít a dolgon, hogy az exe volt, ahol volt közös múltjuk. Amúgy mindegy is, jól jöttünk ki belőle.
Igaz. De igazít a dolgon, hogy az exe volt, ahol volt közös múltjuk. Amúgy mindegy is, jól jöttünk ki belőle.